- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
vitemerius
üzenetére
Billentyűparancsokat lehet tetszés szerint. Nekem legalábbis olyan USB-vevős távszabályzóm van, ami billentyűparancsokat ad. (Más kérdés, hogy nem azt használom, hanem taníthatóba átraktam.)
Végül úgy csináltam, hogy bizonyos ütközések miatt a default parancsokat teljesen letiltottam, ami azzal jár, hogy egyenként be kellett adni, a nyilaktól kezdve mindent, de végeredményben működik.
Mint látszik, a számgombokkal tudom vezérelni a színtelítettséget és a fényerőt (vagyis feketeszintet), ami ezáltal kényelmesebb, mint a TV menüjében, a különféle filmekhez folyton átállítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest