- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
bluemirage #54309 üzenetére
Köszi! Satírozás is tökéletesnek tűnik, illetve gyorsabb is ha sok mindent kell törölni.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
PDF24 melyik moduljával tudok .pdf-ből részeket törölni, kivágni? Próbáltam fehérre állítani a színt, de hiába, nem tudok törölni, nem lesz fehér amit rajzolok. -
pinnacle
nagyúr
Köszi flesh, NF-!
TeamViewer azt jelezte mától, hogy úgy érzékeli üzleti céllal használom. Nem tudom miből gondolja. Saját egyik gépemet nézem a másik szobából. Ezért kellene más program. Chrome távoliasztal-szolgáltatás próbáltam. Ezzel sincs semmi gond, csak időnként meg kell erősíteni, hogy folytatom a megosztást. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Milyen programot ajánlotok a TeamViewer helyett, ami macOS, Windows gépen is működik. Nekem csak annyi kell, hogy lássam a másik gépet. Ha nincs ingyenes program, akkor melyik a legolcsóbb ajánlott fizetős?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
TeamViewer új felületén, hol van az a lehetősség, hogy Partnerazonosító + jelszóval, mint a régin, be tudok lépni a másik gépére? "Vagy"-nál jelezte az eddigi kapcsolatokat, de Win újratelepítés után persze eltűntek.
-
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Slack Threadet teljes képernyős módban le tudom menteni .pdf-be? Jó lenne ha nem kellene egyesével képernyőmentést csinálni. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Én is ezt szeretném, hogy kitakarom, de úgy hogy ne látszódjon a művelet. Ehhez kellene fehér téglalap. Fehér színt, hogy lehet beállítani? Ha teljesen jobbra húzom akkor fekete lesz, de ha teljesen balra, akkor nem fehér, hanem átlátszó.
Legjobb lenne a kivágás, érdekes, hogy ezt kihagyták. Persze lehet .pdf-ből nehezebb kivágni, mint egy képből.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van olyan ingyenes .pdf szerkesztő program, amivel tudok részeket törölni fájlból?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Windowsra van olyan program, mint Androidra a Vanced? Youtube Musichoz kellene.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #50551 üzenetére
Köszi Fire/SOUL/CD, cigam! Látom van jó pár.
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal tudnék nagyobb fájlokat, (összesen 100GB) átmásolni interneten keresztül egy másik gépre? Teamviwerre gondoltam, de lehet van jobb program is erre.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van olyan videó lejátszó program, ahol gyorskeresésnél az előnézeti kép, nagyobb mint a Splashnél? Olyan lenne jó, mint ami a kis kép mellett van
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal tudná sok (887) mappa tartalmából a kicsi pár kilobyte-os fájlokat összesíteni, előresorolni? Fotókat másoltam át és láttam, hogy ilyen hosszú számsorú fájlokat is átmásolt. Valószínüleg WD TV Live média lejátszó, bejegyzései lehettek. Ha jól emlékszem .bmk a kiterjesztése, de erre keresve semmit sem talált.
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal tudnék rákeresni egy szóra a registryben, ami utána az összes találatot egyszerre mutatná? Egyesével, F3-al lépkedve, elég sokáig tartana. Illetve mi az a program, aminek telepítése után az új programok bejegyzéseit eltávolítja a registryből, ha valamit hátrahagytak volna eltávolítás után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest