Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!
Igen, pont ez kellene, amit az FB-n láttam. Képet feltöltöttem, hozzászólásban írtam, hogy exiftool -ProjectionType="equirectangular" teszt.jpg, sikerült is, csak lebutította a képet. Töröltem, újra megpróbáltam, de soha többé nem sikerült. Csak a viszonylag jobb minőségű kép jelenik meg teljes méretben és persze nem lehet mozgatni. Mi lehet a gond? Illetve hozzászólásban kell ezt írni? Úgy elég hülyén néz ki.
Másnál láttam, hogy csak a mozgatható kép jelenik meg. Próbáltam eleve a kép nevének adni a fenti bejegyzést, de semmi sem történt.PTgui tökéletes, de nekem drága.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Milyen programmal tudok panorámaképből olyan képet készíteni, ahol az egér mozgatásával tudok jobbra-balra nézni? -
pinnacle
nagyúr
Köszi flesh, NF-!
TeamViewer azt jelezte mától, hogy úgy érzékeli üzleti céllal használom. Nem tudom miből gondolja. Saját egyik gépemet nézem a másik szobából. Ezért kellene más program. Chrome távoliasztal-szolgáltatás próbáltam. Ezzel sincs semmi gond, csak időnként meg kell erősíteni, hogy folytatom a megosztást. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Milyen programot ajánlotok a TeamViewer helyett, ami macOS, Windows gépen is működik. Nekem csak annyi kell, hogy lássam a másik gépet. Ha nincs ingyenes program, akkor melyik a legolcsóbb ajánlott fizetős?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
TeamViewer új felületén, hol van az a lehetősség, hogy Partnerazonosító + jelszóval, mint a régin, be tudok lépni a másik gépére? "Vagy"-nál jelezte az eddigi kapcsolatokat, de Win újratelepítés után persze eltűntek.
-
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Slack Threadet teljes képernyős módban le tudom menteni .pdf-be? Jó lenne ha nem kellene egyesével képernyőmentést csinálni.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Én is ezt szeretném, hogy kitakarom, de úgy hogy ne látszódjon a művelet. Ehhez kellene fehér téglalap. Fehér színt, hogy lehet beállítani? Ha teljesen jobbra húzom akkor fekete lesz, de ha teljesen balra, akkor nem fehér, hanem átlátszó.
Legjobb lenne a kivágás, érdekes, hogy ezt kihagyták. Persze lehet .pdf-ből nehezebb kivágni, mint egy képből.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van olyan ingyenes .pdf szerkesztő program, amivel tudok részeket törölni fájlból?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Windowsra van olyan program, mint Androidra a Vanced? Youtube Musichoz kellene.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi Fire/SOUL/CD, cigam! Látom van jó pár.
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal tudnék nagyobb fájlokat, (összesen 100GB) átmásolni interneten keresztül egy másik gépre? Teamviwerre gondoltam, de lehet van jobb program is erre.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Van olyan videó lejátszó program, ahol gyorskeresésnél az előnézeti kép, nagyobb mint a Splashnél? Olyan lenne jó, mint ami a kis kép mellett van
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal tudná sok (887) mappa tartalmából a kicsi pár kilobyte-os fájlokat összesíteni, előresorolni? Fotókat másoltam át és láttam, hogy ilyen hosszú számsorú fájlokat is átmásolt. Valószínüleg WD TV Live média lejátszó, bejegyzései lehettek. Ha jól emlékszem .bmk a kiterjesztése, de erre keresve semmit sem talált.
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal tudnék rákeresni egy szóra a registryben, ami utána az összes találatot egyszerre mutatná? Egyesével, F3-al lépkedve, elég sokáig tartana. Illetve mi az a program, aminek telepítése után az új programok bejegyzéseit eltávolítja a registryből, ha valamit hátrahagytak volna eltávolítás után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Másnál láttam, hogy csak a mozgatható kép jelenik meg. Próbáltam eleve a kép nevének adni a fenti bejegyzést, de semmi sem történt.