Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NF-
aktív tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Tudom, hogy vannak akik a fél életüket publikus online felületeken közvetítik, és megértem azokat is, akik a családi beszélgetéseiket is biztonságos, adatvédelmi szempontból nem aggályos platformokon szeretnék lebonyolítani. Azt viszont fel nem foghatom, hogy miért kell ezért szarkasztikus megjegyzéseket tenni emiatt.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magánszférához való jog, mert nincs mit rejtegetned, ugyanaz, mint azt mondani, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." -
BigBlackDog
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
DrKapocs
üzenetére
Passz, keresgéltem a kért paraméterek alapján. Megbízhatónak tűnik, de mindenképpen sokszor apró nüanszok döntenek, hogy valakinek tetszik vagy sem egy program, ezért kell tesztelni.
De ha bevált - és ahogy látom "otthoni" személyes használatra szintén ingyenes az is - így csak akkor akarj váltani, ha valami gond lenne. Persze egy teszt jelleggel mindig érdemes kipróbálni ezt azt. -
válasz
DrKapocs
üzenetére
"Youtube videók, zenék letöltésére nem igazán jó a Windows"
Ez nem windows-specifikus. Világéletemben csak windows-om volt, mindent le tudtam tölteni, amit akartam. Jelenleg yt-dlp batch-ot és 4K Video Downloader Plus-t használok. A frissítésekre oda kell figyelni, naprakészen tartani a progikat, mert gyakran változnak a platformokon (pl. youtube) a paraméterek. A yt-dlp-nek néhány naponta jön ki frissebb verziója, mindig frissíteni kell, különben nem biztos, hogy működni fog a letöltés. Operációs rendszertől függetlenül. -
válasz
DrKapocs
üzenetére
Ami programokat ajánlottam, azok mind a yt-dlp-re épülnek, lényegében csak egy grafikus felületet adnak hozzá. Ez azt jelenti, hogy ha a YouTube változtat valamit a rendszerén, akkor ezek a letöltők átmenetileg nem fognak működni, amíg a yt-dlp fejlesztői nem igazítják a kódot az új működéshez. Ilyenkor türelem kell, a frissítés után újra menni fog.
-
-
Orchestra
kezdő
válasz
DrKapocs
üzenetére
Bocs, de ez nem a program minőségét jelzi, hanem pontosan a pendrive nemlétező megbízhatóságát. Én évtizedek óta használom (TrueCrypt előddel együtt) és még soha nem találkoztam megsérült konténerfájllal. A pendrive, mint sokszor le lett már írva, adattárolásra alkalmatlan eszköz, semmiféle hibajavító mechanizmust nem tartalmaz.
Adattárolásra HDD és SSD való, az utóbbiból már pár éve létezik pendrive formátum is nem sokkal drágábban. A klasszikus, nem SSD alapú pendrive semmi másra nem való, mint 1-1 dokumentum elszállítására a nyomdáig és ennyi. Még azt sem mondanám, hogy a TV-be dugva jó filmezésre, mert ki a fene akar pár MB/sec-es vackokkal szenvedni, amikor kicsit több pénzért léteznek a feladatra valóban alkalmas eszközök is, amik nem csak sebességben körözik le a pendrive-okat, hanem megbízhatóságban is (több nagyságrend különbségről beszélek).
-
bbmt
senior tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Szerintem tök érthető a problémája, külföldön van és megszakad a letöltés, előfizetni meg nem tud külföldről a gyorsabb letöltésért.
Amúgy nem azt kérdezte, hogy honnan tudná még letölteni, hanem milyen letöltéskezelőt ajánlanának a kedves fórumtársak amivel nem szakad meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mikrotik routerek
- Vicces képek
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez nem windows-specifikus. Világéletemben csak windows-om volt, mindent le tudtam tölteni, amit akartam. Jelenleg yt-dlp batch-ot és 4K Video Downloader Plus-t használok. A frissítésekre oda kell figyelni, naprakészen tartani a progikat, mert gyakran változnak a platformokon (pl. youtube) a paraméterek. A yt-dlp-nek néhány naponta jön ki frissebb verziója, mindig frissíteni kell, különben nem biztos, hogy működni fog a letöltés. Operációs rendszertől függetlenül.