- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gézengúz #54039 üzenetére
Nem, ez nem régi tag-új tag különbség.
Az hamar kiderült, hogy körülbelül nulla tudatossággal rendelkezel biztonság terén, és olyat akarsz csinálni, amihez valamilyen szinten érteni kell, hogy ne nyomják fel az egészet.
Ez a válaszolok a kérdésre és a válaszadás helyett inkább megvédem a kérdezőt a hülyeség elkövetésétől közötti különbség, ahol én is azt tudom mondani, hogy tényleg segítő szándékkal, komolyan kérlek: ne akarj selfhostoln, ha már azt sem érted, hogy miért probléma a W7 használata 2025-ben.
-
válasz
Gézengúz #54027 üzenetére
Miért Windows? Felteszel pl. egy OMV-t, amitől NAS-á válik a PC (vagy egy random Linux-ot), és arra feltehető bármilyen docker alatt futó megoldás, legyen az nextcloud, vagy photoprism.
-
NF-
tag
válasz
Gézengúz #54027 üzenetére
Őszintén szólva én azt ajánlom, hogy hanyagold az egészet. Ha nem érzed, hogy 2025-ben (de már kb. 10 évvel előtte is) mi a gond egy nem támogatott rendszerrel, akkor segítő szándékkal én azt ajánlom, hogy semmilyen saját szervert ne tegyél ki az internetre. Pláne nem privát képeket vagy videókat. De ez már nem ennek a topiknak a témája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Trollok komolyan
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest