Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
Nem, ez nem régi tag-új tag különbség.
Az hamar kiderült, hogy körülbelül nulla tudatossággal rendelkezel biztonság terén, és olyat akarsz csinálni, amihez valamilyen szinten érteni kell, hogy ne nyomják fel az egészet.
Ez a válaszolok a kérdésre és a válaszadás helyett inkább megvédem a kérdezőt a hülyeség elkövetésétől közötti különbség, ahol én is azt tudom mondani, hogy tényleg segítő szándékkal, komolyan kérlek: ne akarj selfhostoln, ha már azt sem érted, hogy miért probléma a W7 használata 2025-ben.
-
cigam
titán
válasz
Gézengúz
üzenetére
Miért Windows? Felteszel pl. egy OMV-t, amitől NAS-á válik a PC (vagy egy random Linux-ot), és arra feltehető bármilyen docker alatt futó megoldás, legyen az nextcloud, vagy photoprism.
-
NF-
tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Őszintén szólva én azt ajánlom, hogy hanyagold az egészet. Ha nem érzed, hogy 2025-ben (de már kb. 10 évvel előtte is) mi a gond egy nem támogatott rendszerrel, akkor segítő szándékkal én azt ajánlom, hogy semmilyen saját szervert ne tegyél ki az internetre. Pláne nem privát képeket vagy videókat. De ez már nem ennek a topiknak a témája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Jövedelem
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- gregdepo5 károsultjai
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest