-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris...
tag
válasz
King Unique #54403 üzenetére
Köszönöm, tényleg ott van. Nem ismertem ezt a billentyűkombinációt.
Lekicsinyítettem a képet, mielőtt feltöltötem a PH tárhelyemre, és nem is figyeltem, de ez lett az eredmény. Mindenesetre most jelenleg egy még húsbavágóbb probléma merült fel. A Windows frissítés nem tud települni, mert kevés a tárhely a C: meghajtón. 11 GB szabad hely van, és nem elég neki. Amikor felajánlja, hogy válasszak másik meghajtót, amit használhat ideiglenesen, és megadok egy olyat, ahol van 830 GB hely, nem csinál semmit.
De most mégis tudja folytatni a telepítést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged