Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Hello!
A Taskhost.exe elég gyakran gondol egyet és pörgeti a CPU-t és abba sem hagyja. A gép üresjáratában is csinálja, eé akkor is ha én indítok programot (böngésző stb.) akkor is előjön. Tehát az én tevékenységemtől függetlenül. Leállítom a feladatkezelőben, de aztán idővel megint pörgeti. Vírusírtót már ráeresztettem a gépre, nem talált semmit.
Szóval olyan programot keresek Windows 7-re, aminél be tudnám állítani, hogy az adott program mekkora CPU-használatot érhessen el maximum. Mert akkor beállítom 5%-ra, aztán az úgy jó lesz.
(A feladatkezelőben mielőtt leállítottam manuálisan a taskhost.exe-t, akkor a mellette a Szolgáltatások fülön kb. 48 db. folyamat volt Fut állapotban. Miután leállítottam a taskhost.exe-t, akkor is maradt a 48 Futó folyamat. Bíztam benne, hogy ott közelebb jutok, hogy melyik process van beakadva, de sajnos nem így lett. Vagyis arra számítottam, hogy a 48-ból lesz mondjuk 47 a taskhost.exe leállítása után, és akkor megvan a bűnös.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Revolut
- Nintendo Switch 2
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest