Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Hello!
A Taskhost.exe elég gyakran gondol egyet és pörgeti a CPU-t és abba sem hagyja. A gép üresjáratában is csinálja, eé akkor is ha én indítok programot (böngésző stb.) akkor is előjön. Tehát az én tevékenységemtől függetlenül. Leállítom a feladatkezelőben, de aztán idővel megint pörgeti. Vírusírtót már ráeresztettem a gépre, nem talált semmit.
Szóval olyan programot keresek Windows 7-re, aminél be tudnám állítani, hogy az adott program mekkora CPU-használatot érhessen el maximum. Mert akkor beállítom 5%-ra, aztán az úgy jó lesz.
(A feladatkezelőben mielőtt leállítottam manuálisan a taskhost.exe-t, akkor a mellette a Szolgáltatások fülön kb. 48 db. folyamat volt Fut állapotban. Miután leállítottam a taskhost.exe-t, akkor is maradt a 48 Futó folyamat. Bíztam benne, hogy ott közelebb jutok, hogy melyik process van beakadva, de sajnos nem így lett. Vagyis arra számítottam, hogy a 48-ból lesz mondjuk 47 a taskhost.exe leállítása után, és akkor megvan a bűnös.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest