- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #52531 üzenetére
Chocolatey lenne jó, de csak előfizetésben ellenőrzi le a gépen lévő programokat. Eredetileg egy cmd-ben futó program lenne, de csináltak neki asztali alkalmazást is.
Az összes programot, amit használok megtaláltam benne, így friss telepítésnél innen telepíted a programokat, ő meg igény esetén frissít mindent. -
grizlisandor
veterán
válasz
Joker88 #52529 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok, BF akcióban fizetek érte, de már jutunk el addig.
Fórumukon ajánlanak alternatívákat, meg itt egy cikk is, de pillanatnyilag egyik se rúg labdába, alapvető szoftvereket nem ismernek fel. -
grizlisandor
veterán
Igazad van, 1.1.0 verzióval érkezni fog a stabilba is a dark mode.
Addig maradok bétán, amúgy a Defender nem szeret engem.
FAR esélytelen, OCt próbáltam, de hiányoznak a billentyűzetparancsok.
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Leváltanám a TC-t, mivel szabadulok a fizetős programoktól, Double Commander jó lenne, de a nem tudom melyik kezembe harapjak. Teljes verziós kiadásokban nincs dark mód, a béta és alfa verziókban van, de a vírusírtó hisztizik ezen verziók miatt. Bújom itt a googlet, de arra jutottam, hogy a teljes verziókban nincs dark mód. Kérlek cáfoljatok rám.
muCommander progival el lettem volna, csak olyan idétlenül írja ki a szabad tárhelyet.
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Eddig MPC-BE használtam az összefoglaló alapján, Windows Defender nem hagyta telepíteni, K-Lite Codec Packra, na most annak az egyik fájlját kezdte ki. Így átálltam erre az SMPlayerre, teszi a dolgát, csak egy zavaró része van, hogy ha beletekerek valami videóban feldobja a videóra a fejezeteket, már ha van. Bújom itt a beállításait, de nem találom. Valaki nem tudja, hol lehetne kikapcsolni, hogy ne dobja fel a fejezeteket a sorozatban/filmben?
-
grizlisandor
veterán
Hali!
A Win10 gyári képnézegetője kiborít, visszasírom az előző verziókért...
Alternatívát szeretnék keresni rá, valami egyszerűbbet. Nagyítani tudjon meg lapozni a képek között.
Picasat használtam, de a franc kivan a google + frissítéseivel...Köszi grizlisandor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest