Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
epicdev
üzenetére
Android app PC történő problémamentes futtatására nekem is szükségem volt
- NOX kell hozzá, ez egy könnyen telepíthető Android emuláció Windows alá is.
- a telepítés előtt a bios-ban a procinál a virtualizációt engedélyezni kell, ha eddig nem volt
- telepítés után be kell jelentkezned a google fiókoddal
- be kell állítani a NOX-ban, hogy a proci hány magját használja a virtualizációhoz. Sima appoknál nem lényeg, de pl. játékoknál már lényeges, ha a default beállítás nem elég.
- Tisztára olyan érzés lesz, mintha egy fekső okostelefont haszálnál bazi nagy képernyőn.1 éve már nem használom, de korábban így játszottam egyszerűbb androidos játékokkal is.
Figyelem. Innen töltsd le: Nox App Player – Download Emulator For PC and Mac – Nox Official - NOX Official
Van egy Bignox oldal is az első találatok között, de az kamu.
Amit ollie ajánlott, az pl. W11 alatt nagy segítség nekem. Céges környezetben használom SMS üzenetek, fényképek PC-n történő követésére és kezelésére. Gyári Microsoft megoldás Android telefon és W11 összekötésére. Másra nem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest