- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Audio Compressor & Limiter
Letasoft Sound Booster
DPS Plugin
Ez mind ott volt a linkelt oldalon, nem Win7 specikfikusak. -
localhost
Közösségépítő
Tanulmányi= TUDOMÁNYOS -
scope2007
addikt
üdv!
itt be tudod állítani, ha nem lenne jobb gombos lehetőség: -
zone
őstag
Netbalancer, bár én nem próbáltam még ki. A routeredben nem lehet állítani?
-
7zip-el, vagy universal extractor-al kicsomaglod a telepítőt. Elég sok program elindul úgy is, hogy csak kicsomagolod a telepítőjét.
-
Contains these PlugIns: Awd, B3d, Crw, CADImage, Dicom, DjVu, EaFsh, Ecw, Exr, Flash, Formats, Fpx, Hdp, Ics, ImPDF, JPEG2000, Jpeg_LS, Jpm, Kdc, LogoManager, Mng, Mrc, MrSID, PhotoCD, PNGOUT, Postscript, RIOT, Sff, Wbz, Wsq, Vtf.
-
BullZeye
veterán
Kmplayer jó skinnel jó beállíttással így néz ki a lejátszó:
Nem sötétíti el a többi részt, és 1-2-3-4 nyomásával fél-100%-150%-200%os méretre lehet növelni. 80%ban így szoktam sorikat nézni, jobb alsó sarokban 150%os méretben. Maradék részén meg dolgozok monitoron.
És nem jön fel a player rész, ha csak fölé viszed az egeret, kivéve, ha az alsó 40 pixelnyi részre tévedsz (túlképp oda, ahol van a navigation bar van) mert akkor automatikusan megjelenik. így:
-
brd
nagyúr
Akkor megoldódott a gondod? Mert ismerek egy lejátszót, ami alapból képes erre, csak nagyon régi, emiatt néhány, ma már elvárt funkció hiányzik belőle, és ha használni akarod, ezekkel együtt kell élned. (Pl. nincsenek a mai formátumokhoz codec-jei, így csak azt tudod lejátszani, amihez van telepített codec).
hunfatal: Felírhatsz másodiknak. Semmi szükség az ablakkeretre videolejátszásnál, csak a helyet foglalja.
-
fatal`
titán
Ablakban való lejátszásnál nem tudod eltűntetni a keretet. Ha csak nem írsz egy saját lejátszót és az ablak borderét nonera teszed, de nem tudok lejátszóról amiben ez beállítható lenne, pedig kb 2 perc lenne a fejlesztők részéről. Mondjuk rajtad kívül még senkit nem hallottam, aki ezt szeretné.
-
-
sekli
addikt
VLC-vel elvileg megoldható, bár nem próbáltam.
-
localhost
Közösségépítő
-
törölt tag
Ha rád van bízva a döntés, akkor bizony az mindenképpen szubjektív lesz! Ha mást ültetnél a gép elé, hogy egy ilyen sw-rel "bekalibrálja" a monitort, akkor más eredmény születne.
Ahhoz, hogy rendesen beállítsd, pontosan meg kell határoznod milyen színt is látsz. Erre az emberi szem nem képes! Ergo látásod alapján nem is fogod tudni meghatározni a pontos árnyalatot. Márpedig a kalibráláshoz a pontos árnyalatot kell meghatározni.
Erre csak és kizárólag az elektronikus mérőrendszerek képesek, és azok is csak bizonyos tűrésen belül. (Így határozzák meg pl a FS 595a szerinti színeket is, emiatt pl ez a legpontosabb színrendszer is. A többi (RAL, BS...) csak keverési arányokat ír elő, de ez is csak akkor eredményez pontos értéket, ha maguk az alapszínek pontosak.)
Szóval lehet azt hinni, hogy pontosan állítottad be, de ez nem igaz. Főleg mivel pl a notebookok esetén a színek feldolgozási mélysége sem jobb 8 bitnél, ami pl pont az átmenetek esetén jelent komoly problémákat. Egyes árnyalatok teljes egészében hiányoznak emiatt. (Dezz egyik tesztjében le is írta miről van szó.)
Fire/SOUL/CD: "Ahhoz, hogy le lehessen alvásba tenni ki kell kapcsolni a hibernálást."
Ezt nem teljesen értem. Nem kell semmit kikapcsolni. Egy értelmesebb program képes bármilyen állapotba levinni a gépet, amelyiket éppen választod. PVR2-ben pl így néz ki a lista. Mondjuk a háttérben lehet ez is bonyolultabb, de egy rendes sw-ben ezt neked nem kell(ene) látnod...
-
törölt tag
Ezzel a módszerrel beállítod valamilyen neked tetsző kinézetűre a képet. Az emberi szem az egyik legkönnyebben becsapható érzékelő a Földön.
Tökéletesre sosem fogod tudni, azt ugyanis a hw kalibrálók sem tudják! De utóbbiak nagyon jól meg tudják közelíteni a reális megjelenítést. Persze panel és elektronikafüggő, ha ezek nem jók, akkor az adott kijelzőből az életben nem fogsz tudni színhelyes képet kicsiholni.
nfsu17: Milyen tuner ez egyáltalán?
-
Jazz
veterán
Ja igen, mindenhol csak ilyen hardware-es méregdrága kalibráló eszközöket találok...
Valami profi program kéne, amivel mindenéféle referencia teszten végigmenve, megkapsz egy icc színprofilt amit betölthetsz és voálá. Lehet hogy nem lesz olyan tökéletes mint egy hardware-es kalibráló eszköz de sebaj. (win7 saját kalibrálójában a lentebb említetten kívül még az is probléma hogy: mikor olyan részhez érsz hogy egyesével a tudod a színeket (csak fényerőt csökkentve) állítani, ott meg azt mondja "állítsd a színeket addig amíg szürkének nem látod a szürkét"...hát marha jó. -
PazsitZ
addikt
Én netlimiter-t használok ilyesmire
-
-
-
-
-
-
-
joe2005
senior tag
nekem ezzel megy
de elkaphatod, valamilyen képernyő-mentő progival is. -
leyo76
senior tag
hát ö egy 720p mkv egy 3,2 prescottal is ment, de volt hozzá egy 7800GS is, egyébként bsplayer a legjobb szerintem.
Viszont kodek kell hozzá, és nem szereti ha össze vissza van minden féle kodek pakk. Elég ha szimplán felrakod hozza a haali media splittert...
Op.rendszer sem árt ha rendben van és a memó se fogyjon el közben...
-
sfdrakex
nagyúr
Nem használom nem tudom, kipróbáltam nekem nem vált be, én csak leírtam mit csinál, én mindig a klienseimet limitelem amivel töltök.
Próbálj ki másik változatot belőle, lehet akad valamivel, vagy újabb / régebbi kellene.
Amire neked kell arra a netlimiter gépenként beállítva lenne a megoldás vagy a dumeter supercontroller mait irtam, cfos csak 1-1 gépet optimalizál, de hálozatban nem müködik együtt a többi géppel ezért nem jó szerintem.
-
sfdrakex
nagyúr
A cfos speed 1 adott gépen lövi csak be az optimalizálást, a csomagokat optimalizálja, ezáltal miközben fullon töltesz fel le még tudsz netezni is.
Net limiter sztem nem lassítja a gépet, de mással nem fogod tudni összehozni a dolgot, ha nem akarsz minden gépen babrálni vegyél valami drága routert amiben lehet csatlakozott gépenként sebességet állítani. cfos ne mmegy hálózaton sajnos és nem is fog az se meni ha minden gépre felrakod akkor együtt dolgozzanak szal ha egyik torrentezi ka többinek attól még lassú lesz a nete, de azon jóül fog menn ia szörfölés is. Ha netlimiter nem tetszik hasonlo a Dumeter supercontroller is.
-
kételkedem
addikt
Sajnos nem találtam adatvisszaállító program tesztet. Nem tudom megmondani, melyik a legjobb. Attól is függ a kérdés, hogy milyen a fájlrendszer, milyen adat veszett el. A Recuva ingyenes, akár magyar nyelven is elérhető. Alternatíva lehet még pl a Pandora Recovery. Ha rászánsz egy fél órát, feletelepíted, kipróbálod őket, akkor kiderül, hogy neked melyik a jobb!
-
sekli
addikt
ha a Google maps-ból akarsz letölteni, használd a Google Map Makert, egyetlen baj vele, hogy nem teljesen pontosan a megadott koordinátákkal határolt téglalapot menti le, ezért nekem még igazítanom kell egy kicsit, hogy GPS-sel is tudjam használni...
-
localhost
Közösségépítő
Én is így voltam ezzel, tegnap a családom szülinapomra mit vett nekem? Egy notit VISTÁVAL! Új kor hajnala!
-
akaido
addikt
-
Nem létező képernyőterületet nem lehet lelopni. Ilyet csak úgy lehet elképzelni, ha a desktop felbontása nagyobb a monitor felbontásánál, és a desktopot tudod scrollozni. Böngészőből a weboldal nem látható területét sem tudod lelopni, hiszen azt előbb a böngészőnek le kell renderelnie a képernyőre (bár ez speciel megoldható pl. Firefox extensionnel, de nem tudom, hogy létezik-e ilyen). Google Earth-ben is ugyanez a helyzet, mivel a képernyőn a nem látható terület nincs kirajzolva, ezért nem is lehet lelopni (hacsak a GE-ben nincs beépítve ilyen szolgáltatás, vagy esetleg bővíthető pluginekkel).
-
Jazz
veterán
...Időközben megtalálam a CP-t, de ez nem ugyanaz a progi.
Olyan kéne amivel lehet scrollozni, nagyobbat is tudsz képlopni mint a monitorod, pl. egy site-ot teljes egészében a mi a monitorodon több oldal is lenne, vagy Google Earth-ban egy nagyobb scrollozott területet....
Valaki tud ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest