Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Üdv!
HyperCam 2-vel van egy kis gondom.
- Kiválasztom a tömörítőt, divx 6.7, beállítom minden. (az a jó ebben a progiban hogy kilehet választani bármilyen külső encoder-t ami a gépeden van) Majd felvétel, de hibát ír ki: video compression failureAz a baj hogy csak ez az egyetlen normális encoderem van.
A többi szeméttel amik a gépen alapból vannak működik, de hát az szutyok minőség, ezeréves codecek (Microsoft Video 1, Intel Indeo 4.5)Van valakinek valami ötlete? Már felraktam a legújabb Hypert, azzal is ilyen.
Vagy divx helyett tudtok ajánlani valamilyen nagyon jó ENcoder progit, ami nem csak program belüli tömörígetésekre jó, hanem megjeleneik az ilyen listákon is, más programoknál. (mert volt olyan progi, amit csak azon progin belül tudtam használni tömöríteni, encodec-et nem rakta bele win könyvtárba a dll-t vagy nem tudom hogy megy ez)thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest