-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Hótegyszerű, laikus számára is könnyen kezelhető zeneszerkeztő, hangvágó programot keresek. Tudtok javasolni valamit? Leginkább MP3-ak darabolására, szerkesztésére alkalmas.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
lúzer
veterán
hmmm swf fájlt nem játszik le az IE
régen nem volt gondomha ezt a minimalista htm fájlt indítom lejátssza az aaa.swf-t:
<html>
<head>
<title>player</title>
</head>
<body bgcolor="#000000">
<div align="center">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="800" height="600">
<param name="movie" value="aaa.swf">
</object>
</div>
</body>
</html>[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
anri-ur
tag
7832-re nincs ötlete valakinek?
-
Maksifül
senior tag
Nagyon köszönöm a hangvágó progikat!
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Narancs
őstag
Háj!
Van több mint 500 képem, mindegyikre rá kéne írni egy számot. Milyen program képes erre?
A képek fájlneve is szám, ha szóval olyan progi is okés lenne ami a fájlnevet képes ráírni a képekre.Előre is köszi!
Narancs
Beauty is pain
-
Krókusz
csendes tag
sziasztok!
A Magyar Televízió honlapjáról szeretnék néhány videót leszedni, de a video megosztóknál használt progik itt nem működnek. Valaki tud e olyan progiról ami segítene rajtam vagy felejtsem el az egésze?
Előre is köszönöm:
Krókusz -
Temerti
tag
válasz Krókusz #7862 üzenetére
Legjobb emlékeim szerint miután elindítod a videót, jobb kattintásnál (a videóra) a menüből kiválasztod, hogy "Tulajdonságok", akkor az így kapott panelen ott lesz a videó directlinkje, amit bármelyik letöltésvezérlővel leszedhetsz így. Ha tévedtem volna, akkor előre is elnézést.
-
őstag
Sziasztok!
Egy 12 perces avi videóból kellene levágnom az utolsó 3 percet, úgy hogy 9 perces legyen a videó. Milyen progi erre a legalkalmasabb? Vista 32bit. Köszi -
hopimix
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy egyes filmeknél egész hangosan szól a laptopom, más filmeknél viszont olyan halk, hogy alig hallom. Ilyenkor tudom, hogy a hangszóró tud hangosabban szólni, csak rá kellene bírni valahogy. Van erre valami program, vagy ötlet esetleg?
-
remington2
senior tag
Üdv!
Csoportos átnevezéshez kellene valamilyen program, amely képes külső lista alapján a fájlnevekbe beszúrkálni szavakat. Pl. adott 25 darab fájl 1.txt, 2.txt, 3 ... 4.txt néven, a külső listában pedig az új neveik, pl. 1-alma, 2-körte, és ezeket sorban beszúrkálni/átnevezni. Létezik ilyen?
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
lúzer
veterán
Hali!
bootable ISO fájlt szeretnék boot pendrive-ra tenni!
flashboot nem jó, ezt találtam, de ezt dobja:
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
fradi81
veterán
Hello
Milyen program(okkal)mal lehet egy DVD film egyik hangsávját kicserélni egy stereo mp3 hangsávra? DVD filmbe akarom betenni az avi magyar hangját.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
letix
senior tag
Üdv az uraknak!
Régebben volt egy programom, de a nevére nem emlékszem.:
A következő funkciót látta el.:
Egy szabadon választott html file kódját teleszemeteli, de úgy hogy a böngésző ettől függetlenül képes értelmezni.
Nincs valakinek ötlete, mi lehetett az?
Köszönöm.
udv
letixdon't panic! ... http://www.letix.hu - linux parancsok
-
stuntmanmike
tag
Hi
Én egy egyszerű, jól használható videóvágó progit keresek. Lényegében csak egy klip elejét és végét szeretném levágni, tehát rövidíteni szeretném a meglévőt.
(wmv formátum, vista 64bit)
Valakinek ötlete?[ Szerkesztve ]
-
válasz stuntmanmike #7872 üzenetére
A Vista-ban is van Movie Maker, egy sima vágásra bőven elég.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
nahalem
csendes tag
Sziasztok!
1.Milyen progival tudok audio kazettát digitalizálni?
2.Mit mivel kell összekötnöm?
3.Notebook-ot használok,Vista fut rajta.Ha tudtok, kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm!
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Itthon két gép között van megosztva routerrel a net és hálózatban is vannak. A két gép külön szobában van.
Olyan programot keresek, ami jelzi (hangüzenet, buboréküzi stb...) ha a másik gép rácsatlakozott a netre (tehát bekapcsolták).Tud valaki ilyen progit?
Előre is köszi!
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
localhost
Közösségépítő
válasz nahalem #7876 üzenetére
1. Pld audacity
2. Kazettásmagnó (walkman) fülhallgató vagy line-kimenetét netbook miokrofon bemenetével.
3. Na és ?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
PetX
aktív tag
válasz Temerti #7854 üzenetére
Ha csak vágni akarsz hótegyszerűen akkor: MP3 Cutter Joiner.
Na ez nincs túlbonyolítva
Előny, nem kódol vissza wav-ba mp3-at hanem kódolás nélkül vág, vicces de még nem láttam ilyen programot, egyszerűen nincs.
Mind vissazkódol először .wav-ba.Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
PetX
aktív tag
Remlélem ezzel feladom a leckét:
Olyan program kellene amivel, a multimédiás billentyűzet gombjait át tudom programozni.
Cél: A hangjegy ikonra NE a windóz média pléjer induljon, (sokkal undorítóbb lejátszóval még nem találkoztam, szóval jó lenne helyette a jól bevált winamp)
Az a poén h vista alatt csinálja, felraktam a windóz 7-et ott alapból a winampot preferálja inkább
találtam egy ilyen leírást de nem tudok vele mit kezdeni, nem tudom hogyan használjam fel:http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645540.aspx
rem tudtok segíteni.
Köszi előre is!Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Egy adott konfigban akarok összehasonlítani két ugyanolyan típusú videokártyát (mármint a teljesítményét elsősorban, majd az adatait). Úgy képzelem el, hogy lefut, kártyacsere, lefut és a kapott két "értékeket" manuálisan összehasonlít.
Minél egyszerűbb megoldás érdekelne, nem vagyok otthon az ilyen tesztelő programokban.
Lehet fontos, hogy valószínűleg a processzor szűk keresztmetszet, PIII 900 Mhz, és két MX440-es kártyáról lenne szó.
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Milyen progival lehet ilyeneket csinálni : [link] Ami képből csinál betüket, vagy mi. -
ArchElf
addikt
Végül is mindegy, mert pl a firefox (talán nem magában, de a WebDeveloper kiegészítővel mindenféleképp) képes a legenerált forrást is megjeleníteni.
Ha csak teleszemeteled (pl meg nem jelenített DIV-ekkel, be-kikapcsolt formázásokkal), akkor tényleg "láthatatlan" lehet a kód (legalább is annyi lesz benne a szemét, hogy eltűnik a lényeg). Ám ha valami átkódolom-más-formába-és-egy-bonyolult-vbscripttel-visszaalakítom-futásidőben" megoldásban gondolkodsz, az ellen fenti firefox-os megjelenítés hatékonyan lép fel.AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Májsztró
addikt
Üdv mindenki !
Kéne egy kis help !
Olyan progira lenne szükségem amivel DVD filmből tudok kivágni egy darabot.
Előre is köszi
-
akaido
addikt
válasz Májsztró #7888 üzenetére
A csak poén kedvéért megemlítendő olló célszerszámon kívül
pl. a [Free Video Dub v1.43]-ot próbáld.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
sbazsi
veterán
tud valaki olyan progit, amivel véglegesen és visszaállíthatatlanul lehet törölni egy vinyórol a rajta hagyott dolgokon kívül mindent úgy, hogy ne kelljen formatálni? tehát windows marad.
-
Temerti
tag
Én sem értem, de ha csak pár fájlt akar törölni akkor megteszi az ultrashredder program is, ez felülírja a törölt fájl helyét is jópárszor.
-
tremor
tag
-
sbazsi
veterán
válasz Temerti #7893 üzenetére
tehát egy működő gépről szeretnék minden korábban rajta lévő fájl nyomát eltüntetni.
mintha eladnék egy gépet, de nem akarom újratelepíteni.ha az említett progit lefuttatom, majd töredezettség mentesítek, és még egyszer lefuttatom, az lesz a 100%?
vagy a töredezettségmentesítés már felesleges? -
fradi81
veterán
Ashampoo winoptimizer is jó a fájlok végleges törléséhez, a File Wiper funkciójával.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Mivel egy program sem képes gondolatot olvasni, ezért olyan programot nem találsz, ami magától letöröl mindent, amit szeretnél. Abban ne is reménykedj, hogy van olyan program, ami nyílvántartja a Windows összes fájlát, és azon kívűl minedn letöröl a vinyóról (ráadásul millió féle Win verzió van, még ha csak XP és Vista szinten gondolkozunk is). Szóval a legeygszerűnbb a format C:, majd a Windows reinstall.
Vagy pedig rászánsz néhány napot, és manuálisan végignézed az összes fájlt a gépen, de ez sem járható út, mert gondolom nem fogod tudni megkülönböztetni a Windows könyvtárban lévő fájlokat.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Videó stream letöltése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest