-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amely monitorozza az internet-elérésemet, és meg tudja mondani, melyik progi és mennyit tölt le - és fel. A problémám az, hogy habár nincs semmi a neten (nem töltök le és fel) mégis néha nagyon lassú (1 megabites elérésem van, és néha 10 k-val is alig jön, de nem a másik oldal miatt). Jó lenne megnézni, mi használja/használhatja, vagy van-e egyáltalán ilyen.
Köszi!They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
válasz Macilaci457 #2499 üzenetére
Ha megnézem egy progival, mennyi a sávszél, és megnézem azt is, mi használja, a kettő egyszerűen nem egyezik.
Pl. cfosspeed azt írja, 100 k, miközben utorrent 10-el tölt csak . . .
A comodot meg használtam, de mivel képtelen voltam rajta beállítani, hogy az utorrentet kivételként kezelje (portot, progit, mindent megadtam neki leírások alapján) letöröltem. Most az avastot használom antivírusként - és tűzfalként is. Azt hallottam, elég.They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
válasz Macilaci457 #2501 üzenetére
Feltettem a Comodot megint, nem mutat semmilyen plusz forgalmat (egyelőre).
Igaz, hogy ez már innen of-topic.
THX!They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
Üdv!
Csoportos átnevezéshez kellene valamilyen program, amely képes külső lista alapján a fájlnevekbe beszúrkálni szavakat. Pl. adott 25 darab fájl 1.txt, 2.txt, 3 ... 4.txt néven, a külső listában pedig az új neveik, pl. 1-alma, 2-körte, és ezeket sorban beszúrkálni/átnevezni. Létezik ilyen?
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki ráismer erre a progira: annyit csinál, hogy az aktív ablak tartalma körül (windowsban) "elsötétíti" a mögöttes dolgokat (egyéb ablakok, háttér, tálca, bizonyos esetekben még magának az ablaknak a keretét, címsorát is), így pl. egy világos témánál sötétben nem bántja az ember szemét. Gondolkodom már egy ideje, mi is volt a neve, de sehogy sem találom. Ráismer valaki?
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest