Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Most is köszi a választ
de igazából mint írtam nem akarok én semmi extrát
csak egyszerű dvd lemezt amit oda lehet adni a családtagoknak és ők nem csak a pc hanem a dvd lejátszón is megtudnák nézni.Edig nem volt gond mert van 2×500GB winyó és ezen minden gond nélkül elfér rajta DV-avi ezelőtt így beszedtem és ConvertXtoDVD elkészíttetem magunknak egyszerű dvd lemezt egyszerű menüvel
,de ha családtagnak akarjuk oda adni a filmet szeretnék oda nem illő mondatokat
kivágni DV-avi filmből.És ehhez keresek egy egyszerű progit semmi + nem kell mert azt megoldom az idegi programokkal.Max még annyit ha már átnézzem a filmet,hogy mit vágjak ki akkor feldarabolom max.4 részre ne keljen az elejétől,nézni ha egyszerű menüvel egyből a fejezethez ugorhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de igazából mint írtam nem akarok én semmi extrát
csak egyszerű dvd lemezt amit oda lehet adni a családtagoknak és ők nem csak a pc hanem a dvd lejátszón is megtudnák nézni.Edig nem volt gond mert van 2×500GB winyó és ezen minden gond nélkül elfér rajta DV-avi ezelőtt így beszedtem és ConvertXtoDVD elkészíttetem magunknak egyszerű dvd lemezt egyszerű menüvel
,de ha családtagnak akarjuk oda adni a filmet szeretnék oda nem illő mondatokat
kivágni DV-avi filmből.És ehhez keresek egy egyszerű progit semmi + nem kell mert azt megoldom az idegi programokkal.Max még annyit ha már átnézzem a filmet,hogy mit vágjak ki akkor feldarabolom max.4 részre ne keljen az elejétől,nézni ha egyszerű menüvel egyből a fejezethez ugorhat.