- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Megkövetem magam, mert...
Nem tudom ki szerkesztette a leírásokat az összefoglalóhoz, de most rálestem az Awesome Duplicate Photo Finder-re, aminek leírásából kimaradt a duplicate szócska, így alapból skippeltem is, de jobban átnyálazva a program elnevezéseket csak úgy gondoltam valami ilyesmi jó lehet és mintha dolgozna is, bár lassúcska kicsit, mert tartalom alapján hasonlítgat, ahogy kivettem.
Winmerge-re is ránézek....majd (mondjuk erre kapásból fájlok összehasonlítása maradt meg bennem régről, így szintén skippelve lett első nekifutásban), mert ennél is említettek fotóhasonlítgatás mókát weboldalukon, meglátjuk mapparendszerben működőképes-e
Szóval lehet mégiscsak van/lesz megfelelő progi összefoglaló alapján
szerk.
IT user
Köszi rálesek erre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Asztalos klub
- Canon MILC: EOS R és M topik
- iPhone topik
- Flint 2 OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest