- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolee9309
tag
Sziasztok!
Kicsit kétségbe vagyok esve, mert testvéremnek feltelepítettem a Fifa 19-et (torrentezett, ne kövezzetek meg, nem akart fizetni érte).
Telepítettem a F:\Játékok\Fifa19 mappába, de nem indult el - ki gondolta volna. Töröltem a Vezérlőpult-Programok telepítése és törlése opcióval, és ekkor az egész F:\Játékok mappa ugrott, 134 gigányi adattal.... Nagy részük régi játék volt (Sea Dogs 2, Most Wanted, Borderlands 1, Red Alert 2), amiket már sok-sok éve "sufnituningolok", magam ízlése szerint moddolgatok. Rengetek időbe telt összeharácsolni működőképes verziókat, de sikerült. Most már az oldalak, ahonnan infókat, anyagot, modelleket/textúrákat, stb. szereztem, már nem is elérhető. Ezért igen fontos lenne visszaszerezni azokat, ha lehetséges.
Már csak azért is, mert pl. a Red Alert 2 CD-s verziója el sem indul, 4-5 éve valamelyik oldalon (gog talán??) ingyé' volt, az a verzió sem, és már nem tudom, honnét szereztem be egy működőképes darabot.
Mappa tulajdonságainál előző verziók nincsenek sajnos (rendszer-visszaállítási pont van, de azzal sem jártam sikerrel).
Tudtok ajánlani olyan programot, ami ekkora adatmennyiséget képes visszaállítani? Neten böngésztem már, de nagy részük nem 100%-os, vagy 1-2 gigabájt után fizetős. Vagy vigyem inkább szaküzletbe? Nyilván azért is fizetni kell, de inkább bíznám akkor már szakértőkre, ha pénzt is kiadok
Új hozzászólás Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest