Hirdetés
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
hasonló lehet a [SubSync]. én ezt szoktam használni.
két lehetőség van a programon belül:
1. megadod a magyar feliratot, ami nincs szinkronban, kiválasztod, hogy magyar.
majd megadod a referencia feliratot, ami szinkronban van az adott videóval, kiválasztod, hogy angol, majd start és kész, elmented. (a max késleltetést én 5 percre lehúztam.)2. megadod a magyar feliratot, ami nincs szinkronban, kiválasztod, hogy magyar. majd megadod a referencia videót(!) és kiválasztod, hogy referencia típus audio és abból hozza szinkronba. ez ám a királyság

alap beállításon az angol felirat <-> magyar felirat szinkronizáció nagyon jól működik.
az angol audio <-> magyar felirat szinkronizációhoz túl szigorúak lehetnek az alap beállítási értékek, ha kevés dialógust tartalmaz a videó, (pl.nem egy szószátyár a film, vagy rövid) ezért sokszor nem tudja szinkronizálni. ilyenkor lazítani kell kicsit a szabályokon:
a Settings->Synchronization fülön a minimum points numbert visszább venni pl. 15-re, a minimum correlation factort is csökkenteni pl. 0,9-re, és remekül működni fog.egy ~1 órás, átlagos dialógussal rendelkező filmet is jól képes szikronba hozni az alap, szigorúbb feltételekkel, nem kell állítgatni a pontosságot.
batch műveleteket is tud, portable verzió is van.
nagyszerű cucc, ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen processzort vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest