- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A nap színe: a vörös
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
A RAM infók megállapítására a linkelt darabok közül az AIDA, CPU-Z, HWiNFO triót tudod alkalmazni. Ami biztos az az, ha kiveszed és elolvasod, hogy mi van a modulok címkéjére írva – már ha van olyan. A pontos típust és az adott modullal elérhető maximális órajelent nem biztos ám, hogy programból meg fogod tudni, mivel a gyorsabbik a gyengébb által lekorlátozva fut.
A 300 MHz-et valószínűleg meg kell szorozni 2-vel DDR2 esetén, szóval nem biztos, hogy teljesen hülyeséget írt (max én
). Mindenesetre a Speccy nem a legnaprakészebb program, azt csak amiatt hagytam meg, mert a linkgyártó képessége sokszor elég jól jön a kezdő usereknél. A copy-paste többnyire megy nekik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Mindenesetre a Speccy nem a legnaprakészebb program, azt csak amiatt hagytam meg, mert a linkgyártó képessége sokszor elég jól jön a kezdő usereknél. A copy-paste többnyire megy nekik.