- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor ismétlem magamat, a korábbi rendszerünkben élt is ez a funkció, igen, a belépőknek el van mondva, alá van íratva, titoktartási meg miegyéb marhaságokkal együtt. Sokan az imac-ek kameráját is letakarják, mert szerintük azon is figyelnek... ez nyilván marhaság, kit érdekel, h milyen arcot vág munka közben vki? Irodákban van kamera, mikrofonos. Folyosókon, mellékhelyiségekben természetesen nincs.
Lehet, h az lenne a legjobb, ha odaállnánk és rákérdeznénk, h x anyaggal mégis mi lett, hova tűnt? De többen is dolgoznak ezen, nem tudnánk bizonyítani, h ki érezte magáénak. Ezért kell előbb vmi legyen a kezünkben, ami alapján akár fegyelmi, pénzbünti vagy feljelentés is tehető. Ahogy mondtam, ez már üzletszerű, nem havi 5-20k tétel miatt hisztizünk. De megoldjuk hamarosan.tordaitibi: a lazítás sem izgat, nem tudom ki az, aki elhiszi, h lehet 8 órába 2 kis szünettel folyamatosan dolgozni. Aki ezt állítja az retard, munkamániás, vagy depis, etc... de nem 100-as az biztos. Korábban grafikai munkákat csináltam, legyen vki 8 órában kreatív... lehet ott ülni felette, vagy lemenni, elmegy egy cigi, kávé, pár perc beszélgetés és lehet, h utána fél óra, amin addig ültem 2 órát... szal. ismerem a másik oldalt, sőt, most is csak melós vagyok, akinek vannak beosztottjai, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VGA kibeszélő offtopik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest