- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor ismétlem magamat, a korábbi rendszerünkben élt is ez a funkció, igen, a belépőknek el van mondva, alá van íratva, titoktartási meg miegyéb marhaságokkal együtt. Sokan az imac-ek kameráját is letakarják, mert szerintük azon is figyelnek... ez nyilván marhaság, kit érdekel, h milyen arcot vág munka közben vki? Irodákban van kamera, mikrofonos. Folyosókon, mellékhelyiségekben természetesen nincs.
Lehet, h az lenne a legjobb, ha odaállnánk és rákérdeznénk, h x anyaggal mégis mi lett, hova tűnt? De többen is dolgoznak ezen, nem tudnánk bizonyítani, h ki érezte magáénak. Ezért kell előbb vmi legyen a kezünkben, ami alapján akár fegyelmi, pénzbünti vagy feljelentés is tehető. Ahogy mondtam, ez már üzletszerű, nem havi 5-20k tétel miatt hisztizünk. De megoldjuk hamarosan.tordaitibi: a lazítás sem izgat, nem tudom ki az, aki elhiszi, h lehet 8 órába 2 kis szünettel folyamatosan dolgozni. Aki ezt állítja az retard, munkamániás, vagy depis, etc... de nem 100-as az biztos. Korábban grafikai munkákat csináltam, legyen vki 8 órában kreatív... lehet ott ülni felette, vagy lemenni, elmegy egy cigi, kávé, pár perc beszélgetés és lehet, h utána fél óra, amin addig ültem 2 órát... szal. ismerem a másik oldalt, sőt, most is csak melós vagyok, akinek vannak beosztottjai, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest