Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Tyrel:
Windows 10-re keresek DLNA kompatibilis media playert. (...) Főleg Windows Store-os universal app-ra gondolnék, mert szükség lenne egy "elnagyolt", tapicskolással is könnyen kezelhető és nagyon egyszerű felületre. Azt hittem tele van ilyenekkel a padlás, de kb. semmit nem találok....És találtál valamit az elmúlt másfél évben?

Én már hagyományos .exe programmal kiegyeznék, csak legyen már valami gördülékeny DLNA (UPnP) lejátszó, ami teszi a dolgát.Én is azt hittem, hogy két kattintás, mert még Androidon is megvoltam vele fél óra alatt. Ott kipróbáltam egy tucatot, maradt egy-kettő, többe között a BSPlayer. De az itt Windows-on nagyon gagyi.
Nyilván kattintottam még:
- MPC
- VLC
- WMP
- Filmek+TV (beépített applikáció)
De a legfontosabb menüpontnál, a DLNA kínálatnál, mindegyik elvérzett. Valamelyik előbb, valamelyik később.Most őszintén, miért van a legkézenfekvőbb helyen ilyesmi, hogy DVD lemez? Van még valakinek? Oké, legyen kompatibilitás, de nem a fő funkció ez már!
Vagy pl. a Fájl kiválasztása? Most őszintén, aki egy darab médiafájlt akar lejátszani, az mikor csinálja úgy, hogy elindítja az .exe-t (programot), és ott kitallózza mondjuk az .avi-t? Na ne már!...
2017-ben az a minimum, hogy középen ilyenek vannak nagy bumszlival, hogy DLNA vagy YOUTUBE STREAM. De legalább a DLNA...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ott hagytam fel, és fordultam ide, hogy:
- MediaMonkey
Már majdnem jó, de csiga lassan szedi elő a DLNA-kat, és jónéhány kodek nem megy neki...Nos, van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Macska topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)