- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kezdosql
üzenetére
Már bocs, de olyan nincs, hogy egy nvidia videó kártyához nincs driver a gyártói oldalon

Írd meg priviben a kártya típusát és szerintem máris tudom küldeni a letöltési linket.A hangkártya' sem lehet különösebben bonyolult.
Ha alaplapi,akkor kell annak pontos típusa, a hardver verzió számával együtt... mert volt, hogy több féle változatban gyártják a típust.
A speccy vagy számos pendrive-ról indítható program tud un. hardverlistát, hardver leltárt készíteni. A benne lévő hardver elem nevekre, típusokra aztán lehet drivert keresni, majd letölteni.... ahogy írtam korábban. Ennyi az egész... persze előfordulhat, hogy valamelyikhez már nagyon nincs semmi, de szerintem még nem mentetek el a falig, hogy ezt ki lehessen jelenteni.
Vagy ha minden kötél szakad, akkor el kell vinnetek egy szakemberhez, aki mindezeket megteszi... ez nem szégyen...
Részemről az off-ot befejeztem. Elnézést a többiektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest