- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
akaido
üzenetére
Köszi. Igen az AcdSee-től indultam ki én is. Ezt a funkciót csak a régi AcdSee tudta, ami már nem fut x64-es rendszereken. Az újabb az lassú, és csak részleges hide mouse cursort tud.
Troll barátunk linkjeit is kirpóbáltam de sajnos egyik sem tudja.A FastStone auto hide funkciója is csak addig működik amíg meg nem mozdítod az egeret.
Ha valahogy meglehetne oldani az irfan-ban (ini szerkesztés pl.) hogy a disappear delay-t 0sec-re beállítni, az mondjuk megoldás lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest