Hirdetés
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ismertek olyan biztonsági programot, ami elkódolja a pendrive tartalmát, de ne csak jelszóval lehessen kikódolni, hanem ismerje fel a gépet amibe dugtam? Legyen egy "megbízható gépek listája", ahol maga a gép "autentikál"(alaplap/proci sorozatszáma,hálókártya mac címe,...), és már a kódolatlan tartalmat mutatja.
Ez egyrészt biztonságos, ha elvesztem/ellopják nem férnek hozzá az adatokhoz, csak a jelszó ismeretében.
Másrészt nem kell állandóan a jelszót bepötyögni (ezért lehet bonyolult, biztonságos jelszava!), csak bedugom a céges/otthoni gépembe, és működik, hisz azokat már biztonságossá nyílvánítottam.Esetleg van itt a PH!-n ehez a témához kapcsolódó biztonságtechnikai fórum? (Netán egy vállalkozó kedvü programozó?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest