- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu21
aktív tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne
egy cikkben találkoztam az oldallal [link] megoldást szó allt van a link sajna telóról vagyok és nem tudom be linkelni magát az oldalt mert a telefon nem hozza be ott is meg kérdeztem de szintén teló miatt nem látom a hsz-eket
az lenne a kérdés hogy attól hogy az adott oldalra rá mentem még nem fogom használni ezt az alkalmazást
igazából szerintem túl gyanakvó vagyok de nem akarom ezt a valamit használni de sokat bankolok interneten inkább nézzenek hülyének a kérdésem miatt de megkérdezem
szóval a kérdés adott lehet kicsit off de nem szeretném hogy rajtam keresztül nézzenek oldalakat
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi