Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Szevasztok srácok!
Hát nem tudom, hogy ide kell-e írnom, de megpróbálom.
A következő a gondom: Adott egy komplett, kész esküvői DVD, menüvel, mindennel, kész struktúrával.
Ki kellene cserélnem benne az egyik fejezetet.Odáig el is jutottam, hogy a DVD VIDEO_TS mappában tudom, hogy melyik az a VOB fájl, amit ki kellene cserélnem.
A csere klipet átkonvertáltam egy videó átalakítóval (MP4 to VOB) VOB formátumúra, kicseréltem, kiírtam DVD-re, de az asztali DVD nem játssza le. Kiakad és újraindul, ha azt a fejezetet akarom megnyitni a menüből és újraindul a menü. A többi /érintetlenül hagyott/ fejezeteket rendesen lejátssza.Mit tanácsoltok, milyen programmal tudnám ezt megcsinálni?
Régi Nero-m van, de a Windows azt mondja, hogy ismert kompatibilitási hiba van, és nem fog működni,. Amúgy azzal írtam ki a kész VIDEO_TS és AUDIO_TS mappaszerkezetet videó formátumra és abban nem ment...Megvan a készítés nyersanyaga, egy DVD képfájlban (.IMG kiterjesztésű), ezt pl. ki tudom nyitni WinRAR-ral, de nem tudok törölni, illetve beletenni dolgokat, mint pl. egy ZIP fájllal.
Az IMG formátumot amúgy ki sem tudom írni, mert a Nero nem ismeri...Szóval keresek:
1. MP4-> VOB konverter progit, ami ingyenes, és jó minőségben tud konvertálni, nagy bitsűrűséggel
2. Olyan progit, amivel a .IMG képfájlban ki tudok cserélni egy állományt
3. Olyan progit, amivel az IMG képfájlt ki tudom írni DVD-reElőre is nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs