Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Garmin topik
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Vannak jó szinkronizáló programok, de előbb tisztázzuk, hogy mit is akarsz...
Mi az, hogy Win 7 mappa?
Meg mi az, hogy FTP és Android mappa?Honnan mit szeretnél szinkronizálni, és hova? Ebből így egy kukkot sem értettem.
Csak remélni tudom, hogy nem olyasmire gondolsz, hogy a Win 7 vagy Android beállításaid menti valami automatikusan, mert azt már most felejtsd el! :] Androidon vannak persze olyan alkalmazások, amik képesek ilyesmire, de az teljesen más tészta, és többnyire root szükségeltetik hozzá. A Windows beállítások mentése pedig programfüggő. Be lehet állítani egy szinkronizáló programot arra pl, hogy a Firefox mentéseket szipkázza akkor, amikor szeretnéd az AppData/Roaming mappából, kihagyva pl. a cache és egyéb szükségtelen fájlokat, de ezt szépen, manuálisan kell beállítgatnod programonként (erre én a SyncBackPro-t használom). Az FX nem is annyira jó példa, mert ott van beépített sync is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest