Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
tonyrulez
üzenetére
Én a középsőt használom a CPU kihasználtság jelzésére, netre pedig a Net Meter az etalon. Ez utóbbi sokkal szebb lehet beállítva, mint a weboldalán, könnyen menthető-folytatható a statisztika, és jó a tray ikonja is. A Performance Monitor memória, net, winyó kihasználtságot is mérhet, de ezek plusz egy-egy ikont jelentenek, és sajnos nem számkijelzősek. A többi, számok kijelzésére alkalmas programmal általában az a baj, hogy nem ismerik az átlátszó hátteret, és így bepakolnak egy otromba, színes négyzetet a sarokba.
Régebben a Cacheman volt az a tweaker progi, aminek a system tray ikonját használtam a CPU és memória kijelzésére is (egy klikkel lehetett váltani a kettő közt és rendesen használta az átlátszóságot), de mivel maga a program instabillá és fölöslegessé vált (és valahogy a fontokat is elrontották), ezért néztem alternatívák után. Még ez a Performance Monitor áll legközelebb ahhoz, amit szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest