Hirdetés
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- A vártnál is olcsóbban csapható vállra egy strapatábla
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
tonyrulez
üzenetére
Én a középsőt használom a CPU kihasználtság jelzésére, netre pedig a Net Meter az etalon. Ez utóbbi sokkal szebb lehet beállítva, mint a weboldalán, könnyen menthető-folytatható a statisztika, és jó a tray ikonja is. A Performance Monitor memória, net, winyó kihasználtságot is mérhet, de ezek plusz egy-egy ikont jelentenek, és sajnos nem számkijelzősek. A többi, számok kijelzésére alkalmas programmal általában az a baj, hogy nem ismerik az átlátszó hátteret, és így bepakolnak egy otromba, színes négyzetet a sarokba.
Régebben a Cacheman volt az a tweaker progi, aminek a system tray ikonját használtam a CPU és memória kijelzésére is (egy klikkel lehetett váltani a kettő közt és rendesen használta az átlátszóságot), de mivel maga a program instabillá és fölöslegessé vált (és valahogy a fontokat is elrontották), ezért néztem alternatívák után. Még ez a Performance Monitor áll legközelebb ahhoz, amit szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest