- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
gyulank
üzenetére
1 HDD lesz a gépben, akkor hogy akarod elérni hogy az ne menjen? Futnak programok, megy az os nem tud lekapcsolni egy vinyó amiről rendszer fut. Nekem 3 vinyó van a gépben, előttük egy 12 centis venti, és szépen hűti őket 30 fok körül mozognak, meg van egy venti a ház hátulján is az kifelé nyomja a levegőt. Az meg hogy a HDD korlátozva lenne írásban lehet, de nekem ez a 120 as vinyó 9 éve van a gépemben, az utóbbi 4 évben csak torrentezésre használtam, és semmi baja, napi 16-20 órát megy a gépem. Szerintem felesleges túl parázni azt hogy mennyit írsz rá. Fogyasztani pedig szintén nem a hdd fogyaszt sokat, hanem a proci és a VGA, amik viszont ha minimális a használat szépen leveszik az órajeleiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest