- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Csak 1 HDD lesz, egy darabig nem lesz SSD, de ha lenne se írnék arra, de ha 2 HDD lenne, akkor se lenne jó a rendszerre írni, mert kisebb lenne, és nem lehetne minden letöltést elindítani, plusz semmit sem változna a helyzet, mert én azt akarom, hogy egy se menjen, csak néha kicsit. A te megoldásoddal pedig egy mindenképp menne, aztán még átírhatnám a másikra is. Pont azért akarom memóriába, mert a HDD, és SSD meghatározott írásra képes, a HDD nem szereti a hőt sem, ha így menne, hűvösebb is lehetne.
Már vettem olyan routert, de már most, hogy meg van, rájöttem, hogy hiába isteníti mindenki az OpenWrt-t, nem lehet vele sebességkorlátozást beállítani a gépekhez, és az fontos számomra, ezért a gyári FW van rajta. De végülis, amikor a gép csak azt csinálja, semmi mást, akkor szerintem nem fogyaszt sokat, és úgyse vennék ahhoz is külön HDD-t jó ideig, de ha vennék, az se fogyasztana kevesebbet, mert azon folyamatosan menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VR topik
- Háztartási gépek
- Tidal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest