Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Általában meg szoktam találni a megfelelő programokat, de most nem tudom még a megfelelő angol kifejezést se erre, amit akarok. Lehetne tracer, vagy capture vagy nem tudom hogy nevezzem.. chaser... monitor.
Egy hálózati linkfigyelőhöz hasonló programot szeretnék (kb. mint az url snooper), de fájlokra és registryre.
Magyarul: Szeretném ha egy log fájlban a progi kilistázná egy adott időponttól kezdve az összes újonnan létrejött fájlt, fájlmódosítást, új registry bejegyzést és registry módosítást (win xphez kéne), aztán jól jönne még az is ha naplózná, hogy mely fájlt akár másodpercre pontosan mikor módosított meg ilyenek.
Fontos lenne az adott időponttól történő megadás, mert nem duzzadó log fájlt akarok, hanem mindig csak a megadott időponttól kezdett új loggolást.
Képes valamilyen progi erre? Használtatok már ilyet? Szükség volt már ilyesmire?
Módosításnál a konkrétum az nem érdekel, elég ha azt tudom melyik fájl módosult, még akkor is ha ugyanaz maradt a mérete.
Konkrét példa: mondjuk egy adott időponttól bekapcsolom a loggolást és közben telepítek egy progit. Kérdés: mit telepített, hova, mikor, mit túrt a registrybe stb..
Köszönöm, ha valakinek van valami ötlete.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi