Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Megint itt vagyok, mert szeretnek venni egy notebookot, csak nem szaporodik a penz ra... hanem fogy sajnos. Gondoltam, egy hasznalt noti is jo lenne akkor, csak legyen patent... vagy legalabb jo... vagy valamilyen... A szaraz parameterek, amire szuksegem lenne:
- intel proci, lehetoleg valami modernebb fajta, dual cucc...
- nVidia... (de nem jatszok, ellenben jo lenne a 2 kulso monitoros uzem, ha lehet. HDMI+VGA. Illetve lehet jateknak minositen, hogy RC repulo szimulatort futtetnek rajta nehanapjan, gyakorlaskent.)
- jo lenne, ha tudnam a RAM-ot boviteni mondjuk 6G-ig a jovoben, de most meg lennek 2-vel
- Ha kisebb a gep, mondjuk 13" koruli, az hatarozottan elony, de nem baj a 15 se.
- Ami nem tetszik: Asus, Acer, MSI, meg a megvackabbak. Ami tetszik: Dell, Lenovo, talan Toshiba.
- Asztali gepkent hasznalnam, joreszt, kulso monitorral, meg billentyuvel, meg ilyesmi. De azert neha el kene vinnem ide-oda, akkor jol jon, ha konnyu, mert nincs kocsim. Meg ilyenkor zommel repulo ut lesz a vege, es nem szeretem az extra koltsegeket.
- Ami fontos, van kulso DVD-m, meg van egy 2.5"-es SSD-m, ugyhogy kicsi, vagy rossz HDD nem gond. Ha nincs benne ODD, az OK. Sot, jobb, ha nincs benne, mert konnyebb.
- Penzben meg... van most 60 ezrem, meg 25-en kapok meg 30-at... de abbol mar szeretnem megvenni a RAM bovitest is, ha kell.
Mas egyeb igenyem azt hiszem, nincs. Amugy joreszt a ceges gepet hasznalom mindenre, de az nagyon nehez, elveszteni sem akarom, ha utazok. No meg nem lehet ra telepiteni, pl. annak sem orulnek, ha lecserelem rajta a Windows XP-t Linuxra. (Nem is ertem miert.) Remelem, ezen visszafogottabb igenyem alapjan tudtok valami popec gepet ajanlani. Meg persze helyet, ahol megvehetem.
Koszonom a segitseget elore is! Udv, Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen joysticket vegyek?
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Mint az új !! Macbook Pro 16" M2 Pro chip 12C CPU / 19C GPU / 16GB / 512GB SSD / Magyar
- Hétfőig -Macbook Pro Retina 14" M3 CHIP / 8C CPU / 10C GPU / 8 GB/ 512 SSD - Apple garancia
- Dell Latitude 3310
- Macbook Pro M1 Pro 16GB 512SSD 14" HU
- Lenovo Thinkpad X1 Gen2 2in1 laptop/tablet eladó posta az árban!!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest