Hirdetés
- Stabil pályára állt az Android 16
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Megint itt vagyok, mert szeretnek venni egy notebookot, csak nem szaporodik a penz ra... hanem fogy sajnos. Gondoltam, egy hasznalt noti is jo lenne akkor, csak legyen patent... vagy legalabb jo... vagy valamilyen... A szaraz parameterek, amire szuksegem lenne:
- intel proci, lehetoleg valami modernebb fajta, dual cucc...
- nVidia... (de nem jatszok, ellenben jo lenne a 2 kulso monitoros uzem, ha lehet. HDMI+VGA. Illetve lehet jateknak minositen, hogy RC repulo szimulatort futtetnek rajta nehanapjan, gyakorlaskent.)
- jo lenne, ha tudnam a RAM-ot boviteni mondjuk 6G-ig a jovoben, de most meg lennek 2-vel
- Ha kisebb a gep, mondjuk 13" koruli, az hatarozottan elony, de nem baj a 15 se.
- Ami nem tetszik: Asus, Acer, MSI, meg a megvackabbak. Ami tetszik: Dell, Lenovo, talan Toshiba.
- Asztali gepkent hasznalnam, joreszt, kulso monitorral, meg billentyuvel, meg ilyesmi. De azert neha el kene vinnem ide-oda, akkor jol jon, ha konnyu, mert nincs kocsim. Meg ilyenkor zommel repulo ut lesz a vege, es nem szeretem az extra koltsegeket.
- Ami fontos, van kulso DVD-m, meg van egy 2.5"-es SSD-m, ugyhogy kicsi, vagy rossz HDD nem gond. Ha nincs benne ODD, az OK. Sot, jobb, ha nincs benne, mert konnyebb.
- Penzben meg... van most 60 ezrem, meg 25-en kapok meg 30-at... de abbol mar szeretnem megvenni a RAM bovitest is, ha kell.
Mas egyeb igenyem azt hiszem, nincs. Amugy joreszt a ceges gepet hasznalom mindenre, de az nagyon nehez, elveszteni sem akarom, ha utazok. No meg nem lehet ra telepiteni, pl. annak sem orulnek, ha lecserelem rajta a Windows XP-t Linuxra. (Nem is ertem miert.) Remelem, ezen visszafogottabb igenyem alapjan tudtok valami popec gepet ajanlani. Meg persze helyet, ahol megvehetem.
Koszonom a segitseget elore is! Udv, Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Stabil pályára állt az Android 16
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Eladó "Upgradelt" MSI Thin GF63 12VF
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest