Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixon18
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
500 Internal Server Error
-
btudos
nagyúr
válasz
Nixon18
üzenetére
Ebben HD4000 van, ha a processzor adatai helyesek.
Ha játszani akarsz, vagy grafikusként dolgozni, akkor kevés, minden másra elég.
Azért azt vedd figyelembe, hogy ez csak egy Edge modell. Bár az összeszerelési minőség és az anyaghasználat így is megfelelő, de azért nem szabad egy igazi Thinkpad masszívságára számítani

-
Nixon18
senior tag
Hali!
Borote segítségével megtaláltam ezt a TP-t. Mivel egy ThinkPad-ról beszélünk. Gondolom a minőség és tartósság garantált. Viszont nem szeretnék még egyszer melléfogni, így kikérném a véleményetek. Leginkább a HD3000 teljesítménye érdekelne. Mással nem hinném, hogy problémám lenne. -
AxBattler
félisten
válasz
Dzsuditt
üzenetére
Lenovo IdeaPad G580AH - az arany középút!
-
Szepi1979
senior tag
válasz
SzalaiG
üzenetére
Az asztali gép leváltására vettem de rájöttem hogy arra nem lesz elég, pedig nagyon szerettem. Jó volt de az asztali géptől nem tudtam megvállni, nem volt elég nagy a kijelző, nem tudtam bele ssd-t rakni csak a dvd helyére, stb. Ami szóba jött még az az y580 ( túlhúzott kártya miatt elvetve), y500 ( elég sok problémát olvasni a topicjában ), 7720 ( nem rossz, de a gt650 picit kevés fullHD-hoz szerintem ). Elmentem megnézni egy M6600/M6700-et, és ez hiba volt. Képeken nem mutat sokat, nem is túl szép, de élőben megfogdosva megtapogatva elcsavarja az ember fejét. Asztali gép helyett ezt kell vennie az embernek. Szinte minden cserélhető benne még ha nem is olcsón. Össze van rakva, megértettem itt az okosok hozzászólásait, egy consumer nem mérhető egy üzleti/workstation géphez. Így megrendeltem. Sok lesz, de szerelmes vagyok
. Nem lesz gond az SLI-vel, a tapipaddal, a billentyűzettel, a hűtéssel. Ha mégis következő nap már javítják is. Majd meglátjuk. Várom már 
-
adalbert1
veterán
válasz
btudos
üzenetére
Igen, én is leginkább az ő gépeit néztem, habár másik eladónál van 2530p olcsóbban is (ahogy láttam ő is több notebookot árul egyszerre). Ha tényleg érvényesíthető is probléma esetén a fél év garancia, akkor megéri a pár k-val magasabb árat.
szerk.: amúgy ezekhez a gépekhez jár gyárilag valamilyen os? mert egyik hirdetésben se látom kiírva, de ilyen kategóriájú gépeket szerintem csak cutom nagy tételes beszerzésnél adtak el OS nélkül, nem (mondjuk sok eladó jó eséllyel pont kifutott vállalati gépeket árulhat)?
-
Chaser
legenda
válasz
btudos
üzenetére
Én is, de ott is megbízható tagtól vannak a gépek
Ugyanaz a kiépítés.troland26: Ez a TP egyik jó tulajdonsága..nem tetszik, nem neked találták ki
Én is doboznak hívom a T60-amat
Azért állacska még a legfinnyásabbaknál is leesik amint bekapcsolom.szerk: Egyébként a T400 a leghalkabb, leghűvösebb gépek egyike még thinkpadok közt is.
-
-
troland26
őstag
ez a T400 milyen sz@rul néz ki ..olyan mintha a 90-es években készült volna ...
-
Strix Aluco
aktív tag
Sziasztok, tájékozódás szintjén érdeklődnék csak, hogy mely noti felelne meg az alábbi követelményeknek.
I. Maximális keretösszeg Ft-ban?
140k.II. Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
15" körülIII. Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
Játék (fifa, hasonló alacsony gépigényű játékok), netIV. Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
HDD legalább 500GB, RAM legalább 4GB.Előre is köszönöm!
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
barátnőmnek keresek használt business class gépet. A jelöltek: 2530p, 6930p, T400.
Van-e valamelyiknek olyan típushibája, amitől tartani kellene (pl. az Ati VGA-val szerelt példányok hajlamosak-e az alaplapról leválásra, mint régebbi Nvidia szériák?)?
Én személy szerint inkább a HP felé hajlok (volt nc2400-am, az a garanciaidő lejártát kb. 3 évvel élte túl), de a T400 is tetszik.
Felhasználás leginkább irodai munka, böngészés 20-30 tabbal, néha youtube és egyéb videólejátszó oldalak. Ezeket nagyjából az U2500-as coreduo is tudta, gondolom annál gyorsabb az összes nála modernebb 2 magos processzor (beleértve az ULV-ket is), nem? Illetve a youtube HD-nál kerestem minimum követelményt, de nem találtam, gpu gyorsítás nélkül azt is elviszi bármelyik 2 magos CPU-val szerelt gép? -
Dzsuditt
tag
Üdv,
ismerősöm szeretne új laptopot venni, az árkategória még kérdéses, azért soroltam fel többet, de 150k-nál biztosan nem lehet több.
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban?
80.000; 100.000; 120.000; 150.000 huf(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
15,6", hogy fényes-e vagy matt, mindegy.(3) Notebook súlya?
-(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
Játék (legalább közepes grafikán fussanak el), irodai programok, Adobe.(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
Megbízhatóság.(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
FreeDos(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
HDD legalább 500GB, RAM legalább 4GB.(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
usb 3.0(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
Leginkább a notebook.hu oldala jöhetne szóba.
120 000 huf
LENOVO IDEAPAD G580GC - 129 900 Ft150 000 huf
LENOVO IDEAPAD G580AH 59-346857 - 164 900 Ft
DELL INSPIRON N5520 144225 MOON SILVER - 166 900 Ft(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 hónapEzeket a géptípusokat, a Ti ajánlataitok alapján szortíroztam össze, de várnám a megerősítést/más ajánlatokat, 80e és 100e kategóriában is!

Előre is köszönöm!
-
Tikakukac
titán
válasz
tjokai
üzenetére
Épp előtted írtam le, hogy mekkora orbitális nagy hülyeség ez a "nyugisan, tudjátok". Ha horgolsz, akkor ez lehet bejön, de mivel te perpill olyan gépet akarsz venni, amiből roppant mód kevés lesz/van a piacon, mert szimplán miért adnák el az új gépet, amit játszani vettek alsó hangon gari végéig. Lehet, hogy most 2 hónapig minden nap naponta 3-szor fogod nézni az összes aprós oldalt, és telefonálsz össze-vissza, hogy megvan-e még illetve milyen az állapota, mennyire hajtották szét stb. mikor tisztán itt volt a géped, csak csesztél cselekedni, mert nem hitted el azt, amit azok mondtak, akik márpedig otthonosan mozognak a dolgokban.
Protip: ha van bármi ami neked tökéletesen megfelel minden szempontból, akkor abban a másodpercben kapod a telót, hívod, és rohansz. Tudnék mesélni, hogy miként csesztem el egy patika x200-at dokkolóstól 45k-ért fél éve, 2530p-t SSD-vel és HDD-vel, garival 60k-ért stb stb. És milyen jó, hogy ezt a ráérős hülyeséget végre elhagytam és tegnap is homlokszakadva rohantam Angyalföldre, ahol nyertem instant 10k-t, de inkább 15k-t egy 18rugós üzleten.
Hát én elkezdeném a falba fejverést, már elnézést. -
kapi12
tag
Lenne egy kérdésem ha egy laptopba gtx660M-es vagy gtx670mx vagy gtx675mx-es videókártya van és 17-es fullhd-s képernyő akkor ahhoz szükséges egy i5 v i7-es proci vagy meghajthatja akár egy i3-as proci is? Lehet hogy laptopösszerakásra adom a fejem schenker v deviltech gép lesz valószínűleg.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac
üzenetére
Majd ha elviszik előle akkor 5000-rel olcsóbban vesz valami notebooknak látszó tárgyat. Sztem épp elég tanácsot kapott hogy ne foglalkozz vele
Nem mindenki ért a szép szóból, és hát fórumon nem illik az elllenkezőjét használni.szerk: Már el is vitték, IJB kategória.
-
Tikakukac
titán
válasz
tjokai
üzenetére
Mondom a jó példát: volt T60 IPS egy raklappal, 10 féle konfigban, lehetett dúskálni. 3 hónappal ezelőtt. Most tudod honnan szerzel? Jó kérdés, mert kószál 1-2 darab túlárazva. Kezded kapisgálni, hogy miért kéne rekordsebességgel elhozni azt a G580-at vagy cifrázzuk?
Chaser: Jogos
De amit ma megvehetsz, azt vedd is meg. Emlékszem A531 és A532-nél is várták a csodát, hogy max 5k-val drágább lesz, de ropogós friss proci stb. aztán hopplá, drágább lett 20-25k-val mint várták és így maradt az AH531. Szívás. 
-
dunc
nagyúr
A fejlécnél lévő kép ,nem gáz? Az a szakállas copfos ürge !
Az egész igénytelen ,komolytalan,gagyi hatást kelt,nem kéne lecseréltetni ? 
-
sedios
tag
Sziasztok,
egyik ismerősöm meg szeretne válni a gépétől, szerintetek mennyit lehet kérni érte?
Thinkpad SL300, normál állapotú
Intel Core 2 T5670 cpu
2 Gb ram
160Gb hdd
5 perces akksi..Türelmeteket előre is köszi!
-
Drughi
addikt
Kellene nekem is egy kis help, pontosabban egy ismerősnek.
8GB ram
Intel HD 3000 - HD 4000 - AMD 7450 (1gb) - AMD HD 6480G + HD 7450M Dual GraphicsIlyen konfigokkal tudna egy ismim gépet venni, persze különböző árakkal.
Mondtam neki, hogy a HD3000 nagyon gyenge még a többihez képest is, így azt hanyagolja.
Fifa és focimanager játékokhoz kellene csak.notebookcheck szerint az Intel HD4000 a legerősebb, utána a dual graphic és végül a sima 7450-es kártya.
Ez reális?
Mert akkor jó, hisz a HD4000hez van a legfrissebb proci is.
Árban pedig a dual graphic lenne az olcsóbb.szerk: most kaptam linkeket:
A típus adott.
-
Drughi
addikt
válasz
tjokai
üzenetére
Nem egy acélos hardver már.
Alap játékokra még elmennek, de azokat is csak low-med grafikán.
A két gép közül látatlanba a HP a jobb. A dv6 széria nem rossz (volt nekem is), bár többet én nem veszek paviliont az tuti.
Használt Acer konzumer gépet pedig biztos nem vennék garancia nélkül. Azok időzített bombák. -
Szepi1979
senior tag
válasz
tjokai
üzenetére
Nekem volt g580-as lenovom, meg voltam vele elégedve. Azok amiket itt helyette mutogatsz mind sokkal rosszabbak mind teljesítményben mind összeszerelés/minőség szempontjából. Ha nincs különösebb oka hogy miért nem tetszik az aprón mutatott igazán jó ajánlat akkor még ma vedd meg mert elviszik és később bánni fogod.
Teszt a forrófejű acerről : http://ipon.hu/elemzesek/acer_aspire_5750g_az_izomagyu/951/5
-
tjokai
senior tag
HP Pavilion DV6-2023eg-ről vélemény?
-------------------
- Kijelző: 15.6" LED háttérvilágítás - BrightView
- CPU: Mobile DualCore AMD Turion II M500, 2200 MHz - 64bit
- Memória: 4GB (DDR2-800 2x2GB) max:8GB-ig
- HDD: 500GB (5400rpm) Sata
- Video: ATI Mobility Radeon HD 4650 (1GB GDDR3)
- HP DVB-T TV Tuner (gyárilag beépített), távírányítóval!
- DVD: DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM Lightscribe
- Audio: IDT 92HD75B3X5 @ ATI SB750 - High Definition
- Hangszóró: Altec Lansing
- Webkamera 2Mp
- Wi-Fi 802.11g, Wi-Fi 802.11a/g
- Bluetooth
- Kártyaolvasó 5 in 1
- Akkumulátor: 6 cellás Lithium ionvagy
Acer Aspire 5750G?
Csak véleményekre lennék kiváncsi a két tipusról, mindegyik 100e ft-os kategória...
-
Chaser
legenda
válasz
runner 125
üzenetére
"Eleve manapság már csak azt kell nézni, h magyar bolttól vásárolsz-e, mivel a notebook-ok garanciáját a gyártó vállalja, nem a bolt. Így bármilyen garanciális probléma esetén a gyártó supportját kell keresned."
"Ha, üzlettulajdonos lennék, s visszahozná hozzám, megemlítem neki, h a garanciát ingyen, bármikor tudja intézni ő is, amivel nem a kárára térek el. Nem véletlenül lett ez így kitalálva."
Ez a két kijelentésed erősen üti egymást. Elsőben muszájként, másodikban választhatóként adod elő a dolgot, ami nagyon nem mindegy. Ahogy mondtam, választható, de nem kötelező.
Azt ki-ki el tudja dönteni neki melyik a kényelmesebb.
Az megint más kérdés, ha pl folyamatosan besz@rik a gép és és a gyártó - vagy kirendeltsége nem csinál semmit - ugyan mit csinálsz a call centerükkel? Bepereled? Na látod, ezért mondják itt sokan, notebookot csak őstermelőtől
És igazuk van.szerk: G-lader: Na ez meg a másik. Aki közvetlen szervizhez fordul elesik attól, ami a kiskerrel való szerződésben benne van. Szerződés alatt értsd, vásárlás és az erre vonatkozó jogszabályok. Nagyobb megbízható boltok pár nap eltéréssel ugyanúgy fognak garizni mint a call centeres megoldások.
-
G-lader
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy én helyben vettem egy gépet, de ennek ellenére én is a gyártó futáros megoldásával garanciáztattam, aztán amikor szétbarmolták a gépet (összekarcolták az 1 hetes gép kijelzőjét) akkor nekem kellett bizonyítani hogy nem volt sérült amikor visszaküldtem. Erre mondták azt a boltban ahol vettem hogy miért nem hozzájuk vittem vissza, akkor ott helyben kiderülnek az ilyen dolgok, és igazuk van.
Azóta úgy gondolom hogy aki teheti mindig a boltba vigye vissza ahol vette, akkor utólag nincs a vita egy esetleges sérülés esetén. -
SPeti1984
senior tag
És olyan 250-280 környékén milyen gépet ajánlanátok ami 13,3"-os. Jelenleg egy Lenovo X200 van és azt kellene leváltania. Munkára lenne a gép.
-
fordjee
aktív tag
Ok, köszi a válaszokat, akkor még nézelődök , használtak között is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
De terjesztek, mert nem mindenki pesti, h személyesen vigye vissza a boltba a vásárolt gépet, és sokkal kényelmesebb a garjegyen szerepelő leírásokat követni, majd úgy intézni a gép garis javíttatását, mint visszafutkosni vele a boltba.
Ha, üzlettulajdonos lennék, s visszahozná hozzám, megemlítem neki, h a garanciát ingyen, bármikor tudja intézni ő is, amivel nem a kárára térek el. Nem véletlenül lett ez így kitalálva.A fő kérdés abból fakadt, h az említett boltok megbízhatóak-e. Magyar gépet árulnak, hivatalos magyar garanciával, és nem vernek át. Nálam a megbízhatóság ennyiben kimerül egy boltnál, a továbbiakban csak az ár dönt.
/Már a Samsung is átállt futárgarira, egyedüliként talán a Fujitsu maradt szervizgarral a mezőnyben, szóval akármennyire linkelsz nekem hatályos szabályokat, a gyártói garanciális ügyintézés sokkal kényelmesebb, - nem mellesleg ingyenes - mint a bolton keresztüli ügyintézés./
-
Tikakukac
titán
válasz
fordjee
üzenetére
2 különbség van desktop és laptop között:
Desktopnál tényleg szinte elég a paramétereket nézni, megveszed, összerittyented és brümmbrümm.
Laptopnál viszont kötve vagy kijelzőben, billzetben, touchpadban, házban meg minden másban is. Grátiszban itt hatványozott szívás minden, mert hordozhatónak kell lennie.
Na épp ezért kéne az az S400 minimum, de azért ennyiből már ezerszer inkább egy 8440p azt jónapot.
-
Chaser
legenda
válasz
runner 125
üzenetére
De ilyen hülyeséget ne terjesszünk már...
A vevő a kiskerrel van szerződésben, nem a supporrtal, nem a nagykerrel, nem a gyártóval. Az csak egy plusz lhetőség, hogy lehet fordulni közvetlenül a gyártó szervizeihez, call centeréhez ha adott a lehetőség. De ha én úgy döntök, hogy a boltba viszem vissza a gépet kötelessége a kiskernek intézni minden garanciáztatással kapcsolatos ügyet. Náluk lehet verni az asztalt nem a gyártónál. Hadd ne idézzem az idevágó hatályos magyar jogszabályokat amelyik minden kiskerre vonatkozik ha akarja, ha nem. Eltérni csak a vásárló javára lehet ezektől, a vásárló kárára nem. -
bope87
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, kicsit tanácstalan vagyok laptop ügyben.
Megpróbáltam belőni egy max. 150.000-es határt, eddig 3-at néztem ki: Asus. Samsung, LenovoMi a különbség egy B960-970-980 és mondjuk egy i3-3110M proci között? i3 tényleg ennyivel jobb a B960-nál, hogy 35.000-el többe kerül? Vagy milyen videokártyával érdemes keresni ilyen gépet? Ha ezek közül egyiket sem ajánlanátok, akkor hasonló tudásban és árban mit lenne érdemes venni? Op.rendszer nem feltétel hogy legyen az árban.
Köszönöm!
-
kezdocske
csendes tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Köszi,
Megpróbálom e szerint de szerintem többet nem írtam le így sem:
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban?
szeretném 200-ból megúszni, de ha ebbe nem fér bele olyan amivel normálisan lehet videót szerkeszteni, akkor lehet több is.(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt?
inkább matt, de nem szempont, van monitorom. (de időnként jó lenne, ha nem lennék egy helyhez kötve)(3) Notebook súlya?
mindegy, csak autóval utazom(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)?
videók vágásához használnám elsősorban. Minden egyéb használatra bőven elég a mostani gép(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény?
legyen megbízható(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred?
windows 7(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége?
HDD nem szempont (külső 1TB-os HDD félig még mindig üres), RAM: videóvágásához legyen elég.(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
nem szempont(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)
Nincs(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1 hónapon belülFentiek alapján mire lenne érdemes figyelni?
Köszi -
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Azt meg tudja nekem mondani valaki, a Lenovo G580-at milyen márkájú és CL osztályú RAM-mal adják (4Gb)? -
kezdocske
csendes tag
válasz
Pocok256
üzenetére
????
Valaki esetleg tud segíteni?
A kérdés:
Notebookot szeretnék venni, elsősorban családi FHD videók vágásához, de egyelőre azt sem tudom, hogy mi lenne a legfontosabb összetevő (proci sebesség, RAM, videókártya, SSD meghajtó)? Így elég hamar elveszek bármelyik cég honlapján... -
premete
veterán
válasz
fordjee
üzenetére
Szűkül a kor: nagyjából kilőtted, hogy mit nem és hol nem szabad venni.

Elrettentésül: x401 ram bővítés. -
-
braunsim
csendes tag
Szerintetek ez a sony vaio megéri az árát?
A nejem szemez vele!!
Processzor típus Intel® , Pentium® , Processor B980
Memória méret (GB) 4 GB
Merevlemez kapacitás (GB) 500
Képernyő átmérő 15.5"
Videókártya típus AMD Radeon™ , HD 7650M
Videó RAM mérete 1 GB
Operációs rendszer Windows 8
2 év garanciaÁra: 149.900 Ft
-
tjokai
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Miért, mi baj van az 5010-zel?
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
100e ft-ot kér érte a gazdája, megéri az árát?
Dell Inspiron N5010
lcd: 15,6" WXGA (1366x768) HD LED
cpu: Intel Core i5-460M (2,53 - 2,8 GHz, 3 MB cache)
ram: 8 GB 1333 MHz DDR3
vga: AMD Radeon HD 5650 (1 GB)
hdd: 500 GB (HDs: 100%)
odd: DVD SuperMulti DL
I/O: 3xUSB2.0, 1xHDMI, 1xeSATA, 1xLAN, 1xVGA, 1xfejhallgató kimenet, 1xmikrofon bemenet
egyéb: Bluetooth v2.1+EDR, N-es WiFi, 1.3 Mpixel webkamera, SRS Premium sound, 7:1 kártyaolvasó, 2 órás akkumulátor, teljes magyar billentyűzet.Játékban mire elég?
Vagy Lenovo G580 105e ft-ért?
processzor: Intel Pentium B960 - 2,2GHz (nincs észlelhető különbség az i3-hoz képest)
lapkészlet: Intel HM76
! ! ! RAM: 8GB! ! ! DDR3 - 1333MHz
képernyő: 15,6" HD (1366x768) fényes LED 15"
! ! ! GRAFIKA: Nvidia GeForce GT635 - 2GB
HDD: Seagate 500GB SATA / 5400RPM
! ! ! 2db USB 3.0 ! ! !
strapabíró belső alumínium váz (kitűnő anyaghasználat)
magyar billentyűzet
egyéb: 1db USB 2.0, HDMI, Ethernet, audio ki és bemenet, D-Sub, Wifi b/g/n webkamera, kártyaolvasó,
akku: 6 cella, 4100 mAh, 10,8 V
garancia: 2 évBocs ha hülyeségeket kérdezek, de nem értek hozzá. Játékra kellene a laptop, 100e ft-ból minél erősebb...
-
braunsim
csendes tag
Laikus kérdés? Két laptopra elég 1 win7-et venni? Vagy ha egyikre felment, a másik már prüszkölni fog?
-
AxBattler
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Tényleg, és annyiért már kap egy notitáskát, vagy egy normális wireless egeret!

-
-
Pocok256
veterán
Na erről az öszvérről valakinek tapasztalata ?

Legújabb cataval 2300 pöty körül szedeget 3dmark11 -ben szóval olyan rossz nem lehet
-
braunsim
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
"notebook-ok garanciáját a gyártó vállalja, nem a bolt"
Akkor nem tudom, mi a különbség bolt és bolt között.
Ugyanaz a ProBook 4740s
egyik helyen 1 év garancia win8-al 214,990 Ft (radium)
másiknál 3 év garancia windows nélkül 195 000 Ft (ipon) -
runner 125
nagyúr
válasz
braunsim
üzenetére
Abszolút.
Eleve manapság már csak azt kell nézni, h magyar bolttól vásárolsz-e, mivel a notebook-ok garanciáját a gyártó vállalja, nem a bolt. Így bármilyen garanciális probléma esetén a gyártó supportját kell keresned.
Van akik el-visszaszállításos, helyszíni garival dolgoznak, van akik szerviz, bár utóbbiból már egyre kevesebb van.Driverek biztosan elérhetőek a gyártó honlapjáról Win7 alá is.
-
Drughi
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Xps 1640 és 1645 széria.
Nekem is volt egy [link]
Azóta is hiányzik. -
Pocok256
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Megmókolva i3 szint és mostani új catakkal gt650m szintet hozza DG vel

-
AxBattler
félisten
válasz
braunsim
üzenetére
Ha belefér 200k-ba, akkor HP Probook 4740s, vagy ha szűkös a keret, akkor DELL 5720, külön vga nélkül, vagy drágábban Geforce-szal.
(#25607) braunsim
Hát, ha laikus vagy, akkor maradj inkább a Win7-nél, kevesebb gubanccal jár.
Ezekhez a notikhoz külön kell Win-t venni - ennyiért nem találsz minőségi 17'-os gépet, MS oprendszerrel. Viszont, ha elég lenne egy 15'-os, akkor ott már nagyobb a választék.HP-hoz nagy valószínűséggel adnak telepítőlemezt, Dell-t nem tudom.
-
brumi1024
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
-
a347
aktív tag
Mennyire befolyásoló tényező - főként játékoknál - hogy i7 vagy i5 van egy laptopban, ha a VGA ugyanolyan mindkettőben?
Konkrétan: Geforce 650m -
braunsim
csendes tag
válasz
troland26
üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Az általad jelölt ipon, laptopszalon megbizhatóak gar. szempontjából?
A gépen levő linux-ban van internet, videolejátszó, office szrü program, vagy vadászni kell az internetről?
Szóval a gép müködőképes a vásárláskor vagy vadászni kell rá mindent , driverek programok stb?
Laikusnak mit tanácsoltok op. rendszer témában? -
brumi1024
veterán
válasz
troland26
üzenetére
A fentieken kívül még néhány IPS-es Sony, Asus Zenbook, illetve régen volt még nagyon jó az RGBledes Dell XPS, még a bőrberakásos változat.
Ja és azért érdemes még megemlíteni a retina MBP-t is(13" és 15"-os is, de ezek ára az egekben), mint a legnagyobb felbontású elég komoly IPS-es notik.
De elég jó még a sima MBP-k kijelzője is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
Az igazán csúcs kijelző az IPS. (Némely Precision, Thinkpad, Elitebook...) De, ez mind a felső kategória, bár használtan is vannak elérhető Thinkpad-ek IPS-sel, ezeket a többiek jobban ismerik.
.. meg ugye a hitványság megint relatív. Mihez képest ugyebár.Pocok256
Árgrafikon szerint pont nem rég esett az ára majdnem 20k-t, így tényleg korrekt.
A10? Miért? Gyengébb, mint egy i3. -
Pocok256
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Hmm az a probook ennyiért nagyon kafa gép már csak i5 helyett a10 kéne és venném is meg

Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 Gamer Laptop ryzen 9 8945H 4060 8gb 140watt TGP DDR5 5600mhz
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sok mai IPS kijelzőnek is odaver 
Sok sok forinttal. De lesz egy szuper géped amit majd nem nagyon akarsz lecserélni...

De amit ma megvehetsz, azt vedd is meg. Emlékszem A531 és A532-nél is várták a csodát, hogy max 5k-val drágább lesz, de ropogós friss proci stb. aztán hopplá, drágább lett 20-25k-val mint várták és így maradt az AH531. Szívás.
Az egész igénytelen ,komolytalan,gagyi hatást kelt,nem kéne lecseréltetni ?

Pyttawrx