Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cs.zs.

    addikt

    válasz zsinnyegtet #179033 üzenetére

    Szia,
    elsősorban azzal kezdeném, hogy NE csillogó ezüst gépeket nézegess, hanem ha lehet akkor sötétebbeket, mert felkapcsolt lámpánál az idősebbeket irritálhatja a csillogás.
    Sajna a sötétebb ház jobban gyűjti az ujjlenyomatokat, de valamit valamiért.

    HP Pavilion: kecses vékony műanyag házban jó bővíthetőség, emiatt kisebb akku, ~42Wh, a kijelzője pedig az "alap", 250 nit fényerő és csak 45%NTSC színlefedés. Világító magyar billentyűzettel, 2 szép színben Ryzen5, 6mag/12szál procikkal 225-260.000 körüli áron több boltban is találsz belőlük. 8GB ram manapság kevés lehet, de 10.000 Ft környékén tehetsz bele +8-at neki.

    Teljesen fém (aluminium) házban, nagyobb akkukkal (lakáson belül csak áramszünet esetén számít) itt vannak a friss Lenovo Ideapad Slim 5 variánsok, 300 nit fényerővel, de ugyanúgy csak 45% NTSC színekkel. Mivel ezekben nem bővíthető a ram, már eleve csak a 16GB-os, világító magyar billentyűzetesekre szűrtem rá.
    Az első oszlopban vannak a cikkszámok, azt kell keresned pl az árukeresőn. Ha ezektől eltérő, egyéb cikkszámokat találsz, nagyon figyelj, mert vagy nem magyar billentyűs, vagy nem 16 gigás, vagy nem 300 nites a kijelző.
    AMD: Árukeresőn beírod a cikkszám elejét: (259.900-tól már vannak)
    82XG003 , ezekben 75Wh akku van, és ujjlenyomat-olvasó,
    a FHD kamera nem Infrás, nem tudja a "win-hello"-t,
    a 82XG006 cikkszámokban pedig kisebb, 56Wh akku van, nincs ujjlenyomat-olvasó, helyette a FHD kamera Infrával fel van vértezve, támogatja a windows-hello belépést.
    Más cikkszámokat is feldob az árukereső, de mindenképp a képen láthatóakat keresd!

    Intel: Mindegyikben 75Wh akku, ujjlenyomat-olvasó nincs, helyette FullHD/IR webcam van, arc-azonosításos "windows-hello"-hoz.
    Árukeresőn beírod a cikkszám elejét "83BG00", kidob sokat, jobbfent emelkedő ársorrendbe teszed, és keresed az ezen a képen látható cikkszámokat.
    275-286 ezerért találtam

    :R


    ...itt kérem mindenki!

Új hozzászólás Aktív témák