- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
A Commandon belül minden lelőhető, RGB-s amúgy az egész cucc, csak valamiért imádják strock képekre rózsaszínre lőni. Mondjuk erre van a fotóbolt, na mindegy...
Bukullusz:
A szervízhátteret nem néztem, gondolom nem kell havonta bevinni őket, de akkor azt jelenti hogy az asus rendelkezik olcsóbb minőségű alkatrészekkel és ebből adódóan a minőség gyengébb míg a lenovo apróbb hibákkal elvan. Sorry a tudatlanságom miatt pont ezért írtam ide.
Hát sajnos nem egészen. Most ezt apróra cincálni baromi nehéz lenne, hogy mi miért kopik majd szutyokra, esik szét vagy miért áll egy vinyócserével egy gép 3-4 hónapot. Annyiban maradhatunk, hogy nekem rendelés előtt ha ennyit kéne elverni ezekre, tutira meg kéne húzni az otthoni szabolcsi pálinkás kupámat, mert ennyire bátor gyerek nem vagyok még mindig
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest