Hirdetés
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Az öcsém keres saját célra monitort, a következő paraméterekkel:
- 27"
- Full HD
- HDMI
- DSUB vagy DVI
- beépített hangszóró
- távirányító (bár ezt nem tudom, hogy tuner nélküliekben létezik-e)Jó lenne ha tudná, de nem dönt a megvásárolhatóságról:
- PiPMagyarországi forgalmú érdekes csak, főleg mivel (kamatmentes) részletre szeretné megvenni. 80.000 - 90.000 Ft-os árszegmensben gondolkodik (de természetesen minél olcsóbb, annál jobb).
Valami ilyesmire gondolt, csak ebben nincs távirányító...
Valami gondolat, hogy mit lehetne neki ajánlani?
Előre is köszönöm!
-
nagyúr
Nem sok az a 16ms input-lag úgy, hogy ez kifejezetten játékhoz készült? Amúgy nagyon tetszik, de ennyit nálam egyetlen monitor sem ér Max ha egyszer olyan fizum lesz, mint a politikusoknak
Amúgy mennyire nehéz átszokni 16:10-ről 16:9-re? Csak azért, mert az U2412M nagyobb, mint az FHD és lehet, hogy a 6850-em már kevés lesz a játékhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz JAGER 10 #27278 üzenetére
Nemtom hogy került ide a HP, egyébként mindkettő jó, de a Dell jobbára olcsóbb pár ezressel, így ár/érték arányban szinte kivétel nélkül jobb a HP-nál, de abszolút minőségben hasonló a kettő (már ami az IPS-eket illeti).
"Ha FHD-nál nagyobb felbontású monitort használok FHD-n, akkor nem lesz szép képe?" - nem bizony, LCD-t natív felbontáson kell használni (esetleg játékhoz lehet értelme visszavenni és kapsz mellé ingyen motion blur-t )(#27280) 2csi: U2713HM
(#27281) JAGER 10: 27"-re szerintem kicsi a FHD, a WQHD-t meg szokni kell. Ha Full HD-t akarsz, akkor én maradnék 23-24"-es monitorok piacán (olcsóbban is jössz ki), ha 27"-eset, akkor az legyen már WQHD, haladjunk a korral!
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb?
Dell u2713HM vagy u2913WM
Előre is köszi! -
-
Isual
veterán
válasz JAGER 10 #27274 üzenetére
Mindkettő megéri ár/érték arányban, csak az egyik glossy és csak FHD, a másik egy pöttyet profibb, light AG coatinggal és 2560x1440-es felbontással. Én az utóbbit venném, ha ez számít valamit.
Samsungot meg monitorban továbbra is hanyagolni!
-
JAGER 10
tag
Sziasztok!
Milyen IPS paneles monitort tudnátok ajánlani 27"-os méretben?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Halfer
tag
Visszaolvastam pár oldalt a fórumon, láttam is pár hasznos választ a kérdésemre, de az aktualizáltság miatt inkább felteszem:
Jelenleg melyik 24"-os monitort éri meg megvenni ha szánnék rá bruttó 50 ezret? Filmezésre és játékokra kellene. Előre is köszi a javaslatokat!
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
válasz Nyugdíjas #27240 üzenetére
Azt is tudjátok, hogy melyik monitornak van a legvékonyabb széle ?eyefinity-hez
(abból amit ajánlani szoktatok)[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz exabit #27263 üzenetére
Sokat segítene, ha megírnád, hogy miért kell egyszerre kettő...
Ha olyan a helyzet, akkor sokkal jobban járnál egy darab értelmes monitorral, esetleg mellé valami olcsóbb használttal...(#27264) Cucuska2: Kettő kell neki 50 ropiból...
(#27267) schawo: Hááát, mostanában sokszor van olyan, hogy egyet sem érzek, nem hogy kettőt... Többet kéne aludnom és kevesebbet dolgoznom...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
exabit
tag
Üdv, monitort keresek, 50k-m van rá, de ebből kettő ki kellene hogy jöjjön. A konfig amihez kell:
LAP: ASROCK A75M-HVS
CPU: AMD A8-3870K 3.00GHz FM1 BOX
RAM: KINGMAX 8192MB DDR3 1600MHz KITEsetleg a PHILIPS 196V3LAB? Azon van VGA csatlakozó is igaz? Vagy valakinek jobb ötlete esetleg? Köszönöm a segítségeteket.
-
jediweb
aktív tag
válasz stranger28 #27250 üzenetére
Hogy? Nem érteni .... Ha lehet érthetően kérném szépen....
[ Szerkesztve ]
jediweb
-
titán
válasz Ryan Gaerity #27256 üzenetére
Az U2312HM még mindig a legjobb vétel az általad meghatározott tartományban. A HDMI hiánya jelentéktelen, olyan kábelt kell hozzá venni, aminek az egyik vége HDMI, másik vége DVI. A két szabvány kompatibilis.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
zedok
őstag
Hali!
Tudnátok ajánlani monitorokat 22"-23"-as méretben? a keretem rá 30-40ezer Ft körül lenne rá, köszönöm szépen!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Ryan Gaerity
csendes tag
Szia!
Így kezdtem...http://prohardver.hu/tema/milyen_monitrotr_a-tol_z-ig_es_a_leg_kisebbtol_a_l/hsz_27212-27212.html...de valamiért erre senki nem válaszolt... Azért írtam be a Philips-et hátha erre talán reagál valaki Ez legalább sikerült...
Tényleg jól jönne a help.
Köszönöm!
-
nimbusz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.Nemrég vettem egy LG 2792 monitort. (De ez inkább tv) A PC bekapcsolásakor nem kapcsol be magától.Mindig kézzel kell rásegíteni. Display port-HDMI csatlakozással van összekötve. Hogy lehetne megoldani hogy ne keljen mindig kézzel kapcsolgatni? Előre is köszi!
-
jediweb
aktív tag
válasz jano_77 #26893 üzenetére
Szia
U2212HM monitorom vanm, bal-jobb alsó sarkokban némi bevilágítás nálam is van - nem akkora mint a tiéden - de nem tartom problémának. mert csak CSUPA feketén látszik, ami a gyakorlati használatban ügye nincs .. .. remélem érteni mire gondoltam... Apropó a 2312 erősebben világít, pontosabban nem lehet a fényerőt úgy visszaszabályozni mint a 2212HM-en lehet a kisebbet kellett volna venned ... De szerintem jó az ha "színesen" jó ...
Ha hibásat írtam a szakértők javítsanak ki ...[ Szerkesztve ]
jediweb
-
Isual
veterán
válasz Ryan Gaerity #27245 üzenetére
Nem szerencsés megfogalmazás (én már a falra mászok tőle), de segítek hogy kéne:
"Sziasztok!
Olvastam az első hozzászólást, xy kategóriába sorolnám magam, x ezer forintért szeretnék venni monitort magamnak. Erre, arra szeretném többnyire használni.
Ezt néztem ki magamtól még mielőtt itt olvasgattam volna titeket, mit szóltok hozzá, jó lesz? Vagy ilyen árban tudtok esetleg jobbat?Előre is köszi!"
És akkor örömmel segítek neked! (meg szerintem más is szívesebben, mint így, hogy majd mi menjünk utána miféle ócsakaság ez és szedjük ki harapófogóval, hogy mekkora a keret, mire használnád, meg úgy amblokk mi a frászt akarsz te itt... persze mondhatnád, hogy annyi időből és energiából , amennyit ennek a látszólag kioktató hsz megírására szántam akár utána is nézhettem volna a monitornak és mondhattam volna értelmes véleményt róla és úgy menjek a francba ezzel a stílussal. én ezt is elfogadom, de szerintem igazam van és utánakeresés nélkül gyaníthatóan nem olyan fasza az a monitor.)
[ Szerkesztve ]
-
Ryan Gaerity
csendes tag
Sziasztok!
Erről a monitorról tud valaki véleményt mondani? Philips 228C3LHSB 21.5"" Wide LED
[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
Hány részvényes van itt aki az oaziscomputer-t képviseli ?
dell-s2740l-nek mekkora az a része, ahol maga a képernyő van ? tehát mínusz a szélei...
[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
Mas elkepzelesek es elmenyek alapjan elunk, en elfogadom, hogy minden szubjektiv.
Azert amennyiben nem talalok ertelmes megoldast, akkor termeszetesen en is mas fele kanyarodom majd. Addig is kivancsi volnek a Te velemenyedre, mi lenne az a megoldas a te olvasatodban, amibol ugy lehet osszetenni 3 monitoros Eyefinity-t, aminek a szinhusege zsenialis, jatekra kifejezetten alkalmas, a pixelek tavolsaga is a leheto legjobb, keskeny vagy meg jobb lenne, ha nem is volna szinte kavaja, input lag-utanhuzas szempontbol is kivalo es lehetoleg 24, de inkabb 27-30" kornyeki es az sem hatrany, ha pivot modot is tud!
Na, ez hogy hangzik? -
Isual
veterán
-
TXT
őstag
Koszonom a segitseged, megkeresem.
3D-s monitor kapcsan keresek megoldast FullHD-ra 3D alatt is es tudtommal ilyen IPS monitor egyenlore nincs. Letezik, hogy megis volna? Raadasul amiben en gondolkodom, az also hangon 24, de inkabb nagyobb kepatlo, es jo lenne vekony kavaval rendelkezo monitor, mert 3db-ot akarok osszerakni Eyefinityhez.
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
KAMELOT-ot keresd meg privátban, valahol úgy olvastam, hogy egyik haverjának van és látta már, tud majd mondani róla pár szót - de azért tessék kritikával kezelni, van rálátása a monitorokra, de Én neked akkoris IPS-t ajánlanék.
Pl.: Dell U2312HM[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
Van konkret, testkozeli, valodi tapasztalata valakinek BenQ XL2420T monitorral? Megosztana itt?
-
swatti
tag
Sziasztok,
Ma vásároltam egy Dell U2412M monitor, mert a fórumot átrágva erre jutottam. Főként Fps játékokra/Film/fejlesztésre fogom használni. Hamarosan leírom majd a tapasztalataim. Elötte egy samsung 2233BW monitorom volt.
IT - 100% védelem nincs --- A legnagyobb biztonsági rés mindig az ember. x)
-
polonic
félisten
válasz stranger28 #27229 üzenetére
Totálisan igazad van.
Megyek ások magamnak egy gödröt, aztán belefekszem. Csak valakinek majd be kell temetni. . .
-
polonic
félisten
válasz stranger28 #27227 üzenetére
Jóvanna.
Arra gondoltam, hogy ilyen aranyozott végű meg hiper szuper vastag meg még mittomén milyen bullshit csillagosárú kábeleket nem szabad venni.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Dell S2340l monitort, azt szeretném megkérdezni, hogy HDMI kábelből mindegy milyet veszek? Jó a legolcsóbb is? (kb 2 méter kell) -
FullGas
aktív tag
válasz old_artist #27221 üzenetére
Köszönöm
Az LG IPS224V lesz a befutó. Azt esetleg lehet tudni hogy milyen kábelek járnak a monitorhoz? -
-
KKK-007
tag
Sziasztok.
Pusztán kíváncsiságból, mi a vélemény (gyakorlati) a Samsung S27A750 megjelenítőről?
Játék közben ez a 120Hz sokat jelent, vagy csak egy marketing? Az elsősorban, nemcsak a 3D miatt van?
Az input lag a döntő, nem? -
FullGas
aktív tag
Mivel nem kaptam kézzelfogható választ az előző két kérdésemre ezért picit nézelődtem olvasgattam.
A mostani jelöltek:
ASUS VE228TR 32,852Ft
Samsung S22B300B 33,268Ft (állítólag instabil )
ASUS VS228H 35,100Ft (adnak hozzá VGA, és DVI kábelt is)
Illetve itt prohardveren egy kolléga 32,900 Ft-ért árul LG IPS224V-PN monitort.
Melyiket érdemes választani.
Kérlek segítsetek, és ha lehet néhány szóban indokoljátok miért igen, vagy miért ne.
Köszönöm -
vond
MODERÁTOR
válasz stormy8906 #27217 üzenetére
Lehet, hogy észre sem veszed...
Elég nagy valószínűséggel eddig is PWM-es monitoraid voltak...Itt olvashatsz pár sort arról, hogy mi is ez, itt meg mélyebben is beleáshatod magad a témába...
Ha mégis nem PWM-est akarsz, akkor vegyél 2312-est (gyengébb kontrasztarány és magasabb minimum fényerő)...
-
vond
MODERÁTOR
válasz stormy8906 #27215 üzenetére
A PWM-es LED-szabályzáson kívül minden másban jobb a 2212-es (számomra is)...
-
vond
MODERÁTOR
válasz stormy8906 #27211 üzenetére
Amit itt írtam a 2340-esről az nagyjából áll a 2240-esre is...
-
Ryan Gaerity
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen monitort tudnátok ajánlani. 50-55k HUF környékén. Ez a két monitort még az első hsz-ben javasoltátok: DELL U2412M, Dell U2312HM. Mindkettő tetszik...de sajnos nem minden elképzelésemnek felelnek meg. Ilyen paraméterekre gondoltam: LED, 22-24", ha lehet TV-nek használni az plusz pont - de nem kizáró ok ha nem, filmezésre és netezésre használnám elsősorban, ha játék akkor inkább MMORPG-re (Wow, Guild Wars) esetleg néhány FPS, HDMI - fontos lenne a PS3 miatt is
Előre is köszönöm a segítséget!
-
stormy8906
tag
Sziasztok!
Dell U2212HM ill. Dell S2240L monitorok közül melyik a jobb? miben különböznek? köszi -
sutyesz96
őstag
Hi!
Most főleg szakértők véleményére lennék kiváncsi...
Ps3-hoz kellene nekem monitor... (És most ne is kezdjétek hogy tv-t vegyél, stb. mert én monitort akarok! most ezt nem is fejtem ki jobban)
Szóval olyasmit olvastam hogy a ps3 csak hdcp-s monitorral képes működni. Erről van valakinek személyes tapasztalata? Tudtok ajánlani valami jó monitort, ami tuti hogy jó ps3-hoz? (kb. 20-25k van rá, használt is jöhet!)No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Isual
veterán
válasz polonic #27202 üzenetére
Azért ez túlzás. Egy overdrive néküli pl 25ms gtg-s PVA-nak lehet 0.9ms-os input lagja, attól az még nem lesz alkalmas játékra. Értem én, hogy laikusoknak jó dolog ezt az orrukalá bökni mert majd jobban érzik magukat - s ez így is van - de azért erős sarkítása a problémának az, hogy ez a leglényegesebb tényező.
Szóval a szándékot értem, de legalább annyira nem igaz, mint hogy a 8ms sok játékra.Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
imotep03
tag
válasz lasarus1988 #27200 üzenetére
igaz, köszi, és am a 8ms válaszidö játéknál nem érzékelhetö?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- DELL U2719D Új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest