- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
gipsztigris #10267 üzenetére
-
kirusz1
őstag
válasz
gipsztigris #9692 üzenetére
Ezt mihez használjátok?
-
BullZeye
veterán
válasz
gipsztigris #9650 üzenetére
Androidra nincs valami deep sleep cumó, amivel hibernál mindent, és kikapcsolja a készüléket, aztán mikor bekapcsolom betölt mindent? Nem számít ha tovább tart, engem az idegesít, hogy fölöslegesen nyomkodni kelljen.
-
BullZeye
veterán
válasz
gipsztigris #9648 üzenetére
Csak WinCE-n megszoktam, hogy lehúzom töltőről, és elmegy sleepbe, reggel meg folytatom ahol abbahagyja, ezek szerint ez nem lehetséges androidon abszolút?
-
BullZeye
veterán
válasz
gipsztigris #9646 üzenetére
Ezzel lehet kezdeni valamit? Akármilyen workaround?
-
trance89
őstag
válasz
gipsztigris #9504 üzenetére
egy glonass képes vevő gyakorlatilag "mindössze" 2x annyi holdat használ pozicionálásra, ezért sokkal pontosabb és jobban tartja a jelet is, azért marhára nem mindegy hogy pl magasabb épületek között egy szimpla sirf3 vagy sirf4 vevős gps-el vagy egy mstar chipsetes wayteq pna-val navigál, az előbbiek előszeretettel dobálják a gps jelet ezeken a helyeken míg pl az x980 betonstabilan tartja
én x980-at ajánlanám ha komoj, megbízható navi kell, sokkal jobb a vevője mint bármelyik tabletnek
tabletek mellett csak az szól hogy ott az agps besegít, én mindenesetre biztos nem vennék ma már olyan gépet ami nem tudja a glonass-t főleg ha elsősorban navira kell -
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #9223 üzenetére
Szerintem aki ilyen szolgáltatásra előfizet, az már egy igényesebb készüléket is vásárol.
-
PLaci58
addikt
válasz
gipsztigris #8924 üzenetére
Valahogy a földmérőknek is dolgozni kell
Tudtommal földi rádióadókkal pontosítják a GPS jelet.
1x nézelődtem, hogy Nyugat-Magyarországon már tudnak automata traktorral dolgozni, mert ki van építve hozzá a rádiórendszer. Keleten természetesen ilyen nem létezik -
gologolo
tag
válasz
gipsztigris #8917 üzenetére
Kérlek máskor indokolj, mert így nem tudom mit nem értesz. A tracket miért tartod silány minőségűnek?
Sajnos csak a Samsung beépített gps chipjét bekapcsolva volt hajlandó elindulni a trackelés a Google útvonalakban. Ezért nem tudtam a Nokia által rögzített útvonalról screent mellékelni. (endomondo rögzítése nem játszik, komolytalan)
A legkiugróbb problémát kívántam bemutatni a lőtt screeneken. Jól látszik hogy a térkép észak keleti részén futó utca helyett a magánkerteken belülre pozicionálta a mozgásomat.
ZolkoW: Túra GPS esetleg? Az az érdekes hogy a gipsztigris által rögzített útvonalak ehhez képest teljesen rendben vannak, és a két eredmény igencsak homogénnek hat. Nem lehet hogy a teló más komponensével van a baj?
-
gologolo
tag
válasz
gipsztigris #8911 üzenetére
Kipróbáltam amit mondtál. Hát óriási csalódás mind a kettő. De a Nokia úgy elhasalt az S4 beépített cucca mellett hogy nemigaz. Kezdjük ott hogy a Google tracker szolgáltatása nem is volt hajlandó semmit rögzíteni amíg a fedélzeti GPS nem volt bekapcsolva. Ugyanígy a google maps. Pedig a mockolás megvolt a bluetooth gps progiban. Endomondóval végül sikerült lekövetni mind2-t. Gyalog mentem egy 15 perces körre, pontosan ugyanott a járdán. Van ahol mélyen a kerteken belül ábrázolta a mozgásom. Máshol meg pont az átellenes járdára rakott. Kanyaroknál volt hogy egy egész blokkot lecsalt.
Most vajon ebben benne van a google maps pontatlansága is, vagy tényleg ennyit tud a polgári gps?
Van még ötletetek hogy lehetne tényleg pontos vételt elérni? -
gologolo
tag
válasz
gipsztigris #8908 üzenetére
Most nézem a trackjeidet tüzetesebben. baromi érdekes
gondolom mindig figyeltél hogy csak az út jobb vagy bal oldalán menj, lehetőleg mind a kétszer ugyanott.
-
gologolo
tag
válasz
gipsztigris #8908 üzenetére
Nagy köszönet. Amúgy is elegem volt már az endomondo-ból, mert amikor elkezdtél egy tracket és leállítottad, nem engedte ugyanazon a térképen folytatni a trackelést. Ez megy offline is?
Még egy kérdés felmerült:
Android alatt 3 opció van helymeghatározás pontosságát illetően.
1. gps+tornyok+wifi
2. gps only
3. tornyok+wifiAmikor külső gps vevőt használok akkor érdemes még bekapcsolni mellé a tornyokat? egyáltalán össze tudja a szoftver hangolni a külső vevőt és a gsm adatokat, vagy az csak belső gps-el megy?
-
gologolo
tag
válasz
gipsztigris #8875 üzenetére
Geoládázásra használtad esetleg? Oda azért nem árt a pontosság
-
vlevi
nagyúr
válasz
gipsztigris #8742 üzenetére
Lenovo S750-em van, arra pont nem írja a Mobilaréna teszt a fényerőt
De az tény, hogy ennek a telefonnak a kijelzője valamivel jobban látható, mint a GPS-em (Mio C520). -
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #8739 üzenetére
Hali.
Irnal nehany olyan telefont aminek 400 feletti a nit erteke? -
vlevi
nagyúr
válasz
gipsztigris #8739 üzenetére
Az a baj, hogy motoron tényleg teljesen a napon van a GPS, semmi árnyékolási lehetőség nincs.
-
vlevi
nagyúr
válasz
gipsztigris #8737 üzenetére
"Az utolsó, napfényben is jól, látható készülékek pl. Mio Cx20-as sorozat,"
Ajjaj, ha az jól látható napfényben, akkor milyen a többi? Nekem MioC520-asom van
Telefonból van olyan, aminek nagy a fényereje? -
Velocity
aktív tag
válasz
gipsztigris #8722 üzenetére
Jó nekem a telefon, mondjuk a sim annyira nem fontos, pláne nem kettő
Szeretném olyan 30 körül megúszni, szóval most használt Note I, vagy új Note 3 klón van kilátásban... de még egy darabig rágódok a témán
-
DM43
őstag
válasz
gipsztigris #8700 üzenetére
Egy N800-ra annó én is feltettem - mint mondjak, a sebessége olyan volt, mint a hátramenés.
-
emre33
addikt
válasz
gipsztigris #8606 üzenetére
EGNOS-ra gondoltam.
Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy mit tud az autós navigációm.
Mert ma láttam rajta egy 57-es számot az egyik műholdnál (eddig nem nagyon figyeltem ezt) -
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #8606 üzenetére
Lejárt az idő......a Baidu holdak 200 környékén jönnek, nem nyolcvan környékén.
-
hippodrom
csendes tag
válasz
gipsztigris #8581 üzenetére
Ezer bocs...
Nem gondótam vóna, hogy mán ez is wareznak minősüle...
Na jó, akkor kizárólag technikai szempontból megközelítve: melyik a jobb választás a két márka közül? -
ftamas781
csendes tag
válasz
gipsztigris #8564 üzenetére
Gipsztigris vagy bárki
Gipsztigris írta, hogy a CNS-nek jelenleg egy elfogadható GPS-e van az a Truck HD de az 7 collos. Globe VIA és SMART-tal mi a gond? Lassú, fényerő, lefagy, elveszti a műholdakat? Miután a kérdést írtam egyik üzletnek az oldalán találtam két bejegyzést ahol arányleg elfogadható véleményt írtak. Van valakinek a fenti két készülék közül valamelyik?
Gipsztigris, mi alapján írtad?Köszönöm
-
Kbali
nagyúr
válasz
gipsztigris #8556 üzenetére
Nem képviselek senkit, az árkülönbözet pedig pont a navigációs szoftver és a térképállomány ára... vajh' miért is veszik azt az emberek?
-
Hossel
tag
válasz
gipsztigris #8522 üzenetére
na látod ehhez nem értek:S most biztos hülyének néztek. Ezt hol látom hogy 1 Din vagy 2 Din? Azt se tudom mi az.
-
Hossel
tag
válasz
gipsztigris #8520 üzenetére
rendben. Csak nem vagyok tisztában az árakkal. Nekem egy megbízhatóra van szükségem ami gyors is, és nem kerül csillagászati összegbe.
-
Prime110
aktív tag
válasz
gipsztigris #8450 üzenetére
Összerakva használom, nekem Plus-os modellem van, lehet az már nem ilyen, nem tudom, nekem nincs vele bajom.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #8437 üzenetére
Ma megnéztem különböző készülékeket az egyik vidéki Mediamarkt-ban, de végül is nem vettem meg a Garmint. Tény, hogy az iGo primo tetszik a legjobban! A Top Map térkép esetében reméljük előbb-utóbb kijavítják a hibákat. Köszönöm a segítségedet, ez is sokat segít hogy dönteni tudjak..
-
jerry311
nagyúr
válasz
gipsztigris #8421 üzenetére
Igen, talán.
Ezekkel az autós GPS-ekkel viszont az a probléma, hogy hamar lemerülnek.Garmin GLO-t nézegetem éppen. Meg a Garmin GPSMAP 62/64-et.
-
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #8395 üzenetére
Óh, hát kamionra, fuvarozni tényleg nem az igazi a waze.
Nekem, úrvezetőnek, viszont pöpec.
Kellemes húsvéti GPS-vételt!
☺☺
-
mcll
senior tag
válasz
gipsztigris #8403 üzenetére
Köszi, olvastam jópár tesztet erről a kütyüről és mindenhol szinte csak jókat olvasok, ráadásul az ára is megfelelő. Egyedüli fájó pontom a TMC (megszoktam), mivel nem gyártanak hozzá TMC vevőt (de hogy miért??), használtan meg nem találok jelenleg.
Azonban ezzel a DUN funkcióval nem vagyok teljesen képben. Ez azt jelenti hogy BT-n keresztül kapcsolódik a telefonhoz és ot Dial UP módszerrel lát ki a netre, vagy WiFi AP-hez tud kapcsolódni? Mert utóbbi nálam van a kocsiba. Ha ez így van akkor ez már jó is lenne, mert a leírás alapján neten keresztül is tud traffic infókat betölteni (bár nem tudom az iGo tud-e ilyet). -
Dundy
tag
válasz
gipsztigris #8296 üzenetére
Koszi.
Melyik tipusok teljesitenek jobban a Wayteq x920-asnal?
Gondolok itt a gyorsasagra es az akadozas-mentes navigalasra.
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #8242 üzenetére
+1
A Topmap térképpel is az eggyel korábbi verzióval volt gondom,
az alábbival nincs :2013.11.21 -dátumú
Nem tervezett az M0 - ás új szakaszára, ez volt a gondom a korábbival.
-
laci1117
tag
válasz
gipsztigris #8197 üzenetére
Rohadt életbe, hogy ennyi pénzt kiad az ember és akkor ilyen terméket kap :/ gondolom neked nem csörög benne semmi
Köszönöm amúgy a gyors választ! az a baj, nem tudom mikor vigyem vissza mert szombat vasárnap dolgozom :/ elvileg csak 3 napig cserélik vissza az online vásárolt dolgokat nem? -
gabor_01
senior tag
válasz
gipsztigris #8067 üzenetére
Már kapható az Amber.
Írsz, ha lesz vele tapasztalat? -
PLaci58
addikt
válasz
gipsztigris #8070 üzenetére
Az X960-nál kiírja a WinCE. Valahol a systemnél talán.
Mintha már láttam volna ezt a TCPMP -
Czimby
addikt
válasz
Hát ez nagy kár mert igy nem tudsz érdemben nyilatkozni róla.
Számomra is pl egy fontos részlet a Bt és a kihangosítás.
De messze van még a 10.-e...
Viszont a 220V-ban megvizsgáltam a Globe HD-t és nagyon minőségi a cucc, ez is van olyan igényes?
-
PLaci58
addikt
válasz
A WinCE mit ír proci és memória sebességre?
-
Czimby
addikt
válasz
gipsztigris #8056 üzenetére
Szia!
Első tapasztalatok az Amber-ről?
-
blueye
veterán
válasz
gipsztigris #8043 üzenetére
Nem tudom h mivel foglalkozol de ha nem vagy filozófus értened kell h mire gondolok...
-
blueye
veterán
válasz
gipsztigris #8041 üzenetére
Nem ugyanannyit.
De ez elég álnaív kérdés volt... -
blueye
veterán
válasz
gipsztigris #8039 üzenetére
Miért a jan. 10 péntek?
Csak a Karácsony... -
blueye
veterán
válasz
gipsztigris #8036 üzenetére
Jajj, az nem éppen tökéletes "launch" időpont
-
Czimby
addikt
válasz
gipsztigris #8036 üzenetére
Uhh alig várom!
Igen Jan 10. közben nekem is sikerült kideríteni :-D
-
gabor_01
senior tag
válasz
gipsztigris #7988 üzenetére
Kár, hogy nincs TMC támogatás.
-
D.Maradona
csendes tag
válasz
gipsztigris #7865 üzenetére
köszi
-
blueye
veterán
válasz
gipsztigris #7865 üzenetére
Nem kell megvédened a barátodat, igazán nem támadtam meg. Az tisztán látszik a hozzászólásából hogy ilyen Yamoto7 nem volt még a kezében, mert amit a térképről írt egyszerűen nem volt igaz.
Neked teljesen igazad van, ez egy egyszerű készülék, de ha megnézed az eredeti linkemet, akkor látni fogod hogy ennyiért most igazán nem rossz vétel. És teszi a dolgát teljesen jól. -
D.Maradona
csendes tag
válasz
gipsztigris #7859 üzenetére
miért a wayteq?
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #7835 üzenetére
-"kékfogú" kommunikációra képes legyen
Így viszont már nem kell az a feltétel, hogy a PNA-ban legyen BT.
-
válasz
gipsztigris #7809 üzenetére
A concorde korrekt cégnek tűnik leveleztem velük, vezetékes telefonkészülékről kérdeztem őket és időben, korrektül válaszoltak. Inkább ez mint a navon platinum explorer, mégha 2x annyiba kerül a concorde akkor is jobban megéri. Viszont a várással azért érdemes vigyázni, mert jön a karácsony és hipp hopp elkapodják a készletet és lehet h csak februárban lesz. Max a hónap végéig, köv hónap közepéig várnék.
-
mutyi
senior tag
válasz
gipsztigris #7809 üzenetére
Nagyon köszi a válaszod!
Esetleg 10 colos tabletben van-e ilyen,ami gps-es?
Elvileg a Wayteq-nél nem írják egyik tabletjük esetében sem,hogy lenne benne gps is. -
janos666
nagyúr
válasz
gipsztigris #7766 üzenetére
Úgy, hogy nem csak én bénáztam, hanem a hirdetés is félrevezető volt, ezért néztem be ilyen durván még úgy is, hogy viszonylag figyelmes és alapos voltam. Beszúrom az E-bay állapotot, miután a gyenge de remélhetően kivehető angolommal körülírtam a problémát:
The details you provided:
The item doesn't match the seller's description.
You paid for the item on Sep 05, 2013.
Your phone number: +36305771994.
We will not share your phone number with the seller.
The item is fake
Additional information:
"Hy, Sorry, but I have to return this item. I was searching for a GPS logger with Bluetooth capability (which would be mandatory for me). I used the keywords "MobileMate 887" and since the "PhotoMate 887" is very similar both by name and look, I thought I am buying the "MobileMate 887". But this wasn't only my mistake alone. The description of the item (Package content) says: * BT GPS Logger x 1 (Bluetooth is often referred to as BT) and the embedded YouTube vide is even more misleading. It shows a device which looks exactly like the "PhotoMate 887" I received. It even has the "PhotoMate" label on it (clearly readable). But the device on the video has two more LED indicators. Guess what... One of those indicator LEDs look exactly like a Bluetooth indicator (this is not that clear on the low resolution video, but very similar). Sum up these facts and you see how stupid it felt when I tried to connect my phone to this device by Bluetooth until I realized I it does not have Bluetooth capabilities at all. First I thought it was my mistake but I came back to Ebay and found that the description was very misleading in this regard. So, I want a full refund!"
You've requested:
A refund. The refund amount includes the purchase price plus original shipping.-----
Még nem rendeltem másikat, csak egy E-mailben megkérdeztem az MT3333 chipes kütyü gyártóját, hogy aktív, vagy legalább is engedélyezhető-e a firmware-ben a Galileo támogatás, mert nem túl rég működik mind a 4 műhold. Az érdekes lenne, mert kevésbé van butítva a kódméréses jele, mint a GPS-nek, így pontosabb lehet. (Na meg eleve jó, ha redundáns a rendszer, könnyebben marad látható 3-4 műhold mikor az ég egy része takarásba kerül.)
Közben pedig látom, hogy a Galaxy SIII Mini (ami elfér a zsebemben) is használ GLONASS-t (bár Galileo-t nem hiszem, és azt sem tudom hogy együtt kezeli-e a GPS rendszerrel, mint a friss MTK chip, vagy régiónként állítják a firmware-ben, hogy GPS vagy GLONASS legyen amit elsődlegesen keres).
-
Tegla80
addikt
válasz
gipsztigris #7714 üzenetére
Szia.
Feljebb par hsz el megtalalod az eszkozt,egy elobbi linkemben.
"Holux",kulso gps vevo. -
smiti
veterán
válasz
gipsztigris #7580 üzenetére
Köszi a segítséget, még azért várok mástól is tippeket!
(#7581) LámaZ - Ezzel nem vagyok kisegítve.
Vegyük úgy, hogy mindhárom, de inkább az általános használat és buszozás. Az is lehet, hogy idén csak egyszer lesz használva Horvátországban, Magyarisztánban nem szorulok navi segítségére.
(#7582) nemcso Sajnos most csak új bolti jöhet számításba egyéb finanszírozási okok miatt.
Nem, nem hitelre lesz véve, hanem egyéb alternatív fizetési móddal lesz vásárolva.
-
smiti
veterán
válasz
gipsztigris #7578 üzenetére
Akkor engedelmeddel pontosítanék!
Eddigi életem rövid ~ 40 éve alatt kétféle navigációs eszközzel találkoztam.
1. Ami csak és kizárólag navigálni tud.
2. Olyan navigációs eszköz, ami a navigáláson felül tudott még videót, zenét is lejátszani.
Én így gondoltam a navira és másra használható eszközt is.Természetesen tudom, hogy ezen kívül ezer meg ezer lehetőség van, de én jelenleg ilyesmiket keresek csak. Amire esetleg használnám a tab-ot arra tökéletesen megfelelnek a mobiljaim is.
-
syler123
veterán
válasz
gipsztigris #7574 üzenetére
Akkor már Nexus 7 50k-ért és akkor nem 1000 éves hardware van benne. A gps-re is azt mondják hogy nagyon okés. Más kérdés, hogy ezekre alig lehet autós tartót találni, ráadásul a 7" elég sokat takar...
Én sem vettem azóta, kellene gps, de egyszerűen nincs ajánlott készülék, kimentek a divatból sajna... -
kirjak
aktív tag
válasz
gipsztigris #7515 üzenetére
Ilyen hógolyókat mint te vagy sajnos rendre kell utasítani.
Persze a fajtád mindig hőbörög meg keménykedik de aztán rájöttök hogy ti is csak ip címről írtok.
Több előző hozzászólásod alkalmával kigúnyoltad a rendőri szerveket és elbagatelizáltad a warez cuccok jeletőségét ami TÉNY.
Nehogy már én bizonygassam a TE hozzászólásaidból NEKED hogy miket írtál.
Nevetséges vagy.
Tipikus magyar felhasználó akinek csak egy a lényeg hogy ingyen legyen BÁRMI.
Aztán hősködtök hogy minket nem lehet elkapni ám mert nagyon ügyesek vagyunk.
Azt irkálsz ide amit csak akarsz, nálam már le is vagy tiltva mert csak idegesítesz.
Oltogasd az embereket a marhaságaiddal, szórd szét a fertőt, okoskodj tovább, minden jót erőt és egészséget kívánok hozzá.
Méltatlan vagy a figyelemre.UFF
-
kirjak
aktív tag
válasz
gipsztigris #7513 üzenetére
Roppant értelmes hozzászólás volt, köszönjük....
Bizonyára nehéz elismerni mekkora marhaságot írtál ahogy azt is hogy már nem divat a szabálytalan dolgok hirdetése és alkalmazása.
A suliban ez biztosan vagány de valójában sokkal kevésbé az.
Szerintem a "maradjálmármagadnak" tökéletesen jellemez téged.
Örülünk ha te mosolyogva használsz warez alkalmazásokat és ajánlod szóban a kis barátaidnak stb. de ezt itt mellőzd ha szeretnél még írni ezek után.
Na szevasz(sok sok ugráló fejes vigyorgó smyle meg minden vacak ami menő)
-
kirjak
aktív tag
válasz
gipsztigris #7496 üzenetére
"Érdekes, hogy az a néhány ezer fuvarozó/fuvarozó cég aki warez iGO-val szeli Európa útjait, az nem kifejezetten gondolkodik így.
Mert még a nagyhatalmas Napocskás cég autóiban sincs minden esetben jogtiszta navigációs program. Persze, most nem a fuvarszervező és nyomkövető GPS-re gondolok."
Szerintem ez csak számodra érdekes. Amikor majd valakit elkapnak és csúnyán megnyúzzák anyagilag akkor majd te kifizeted neki? Nem hinném...
SENKI ne használjon warez igo-t.
VAN konkrét eset magyar emberről, 3000euró lett a végeredmény pedig ő "csak" warez navit használt.
Mindenki a saját .....-val verje a csalánt. -
Jabby
őstag
válasz
gipsztigris #7491 üzenetére
Nézegettem ezeket a FreeLander készülékeket.
7"-ost mennyire lehet elhelyezni egy személyautóban? Pl. a Tabomhoz nem találtam még megfelelő stabil autós tartót ami biztonságosan, remegés mentesen tudná rögzíteni. -
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris #7496 üzenetére
A windows-om és a programjaim egy része sem ajánlott, mert csúfgonoszdolog, mégis megelégedéssel használom. :]
-
DM43
őstag
válasz
gipsztigris #7493 üzenetére
Csak, hogy megerősítsem Tigris barátom által leírtakat: a napokban mentem 600 km-t egy PD10-zel navigálva, sütött a nap rendesen, de azért látható volt.
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #7491 üzenetére
Azért az sem mindegy, hogy milyen a kijelző típusa:
autós használatnál
TN - a kijelző szinte láthatatlan erős napsütésbenIPS,
PLS( Samu Galaxy tab 2 ) : kb . egy kategória, a kijelző erős napsütésben is viszonylag jól látható. -
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris #7489 üzenetére
Nem megoldás egy okostelefon, egyetlen fix készülék kell egy változó sofőrállományú szállítmányozó autóba, rögzítőszettel együtt, lehetőleg 30-40 alatt. Lehet marad az eredeti Wayteq TMC vevővel, ha a netre nincs itthon is kapható megoldás, ami beleférne a keretbe.
-
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris #7487 üzenetére
És ha nem WinCE alapú? Szóval a bónuszkérdés:
Melyikek azok a készülékek, amelyikben megoldható a netelérés és az azzal együttműködő hárombetűs navigáció (originalban vagy saját szerkesztéssel), külső készülék (okostelefon és bluetooth-vacakolás) nélkül?
-
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris #7482 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Akkor a hárometűshöz már csak net kéne, és kihagyható a TMC? Van ebben a Wayteq-ben SIM foglalat?
(#7484) Kbali: Azt inkább kihagynánk. Olvastad már a hozzászólásokat a Play-en? :] Okostelefon amúgy sem megoldás, fix készülék kell egy kisteherautóba.
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #7482 üzenetére
Igaz, csak ezt a fajtát pont nem találtam,
amúgy a Navgear is jó hozzá,
az is 3000 - es , csak az 3000 RO verzió -
pami5
aktív tag
válasz
gipsztigris #7467 üzenetére
Talán kevés és rossz infót adtam meg ahhoz, hogy jól értelmezhető legyen, amit kérdeznék. A történtekért ezúton kérek elnézést. Abszolút tájékozatlan lévén segítséget szeretnék kapni, senkit nem áll és nem is állt - LámaZ-t sem, Téged sem - szándékomban megbántani. Nagy hiba volt, hogy nem adtam meg a készülék típusát. Bár válaszomból úgy tűnhetett, hogy megsértődtem, de nem, csupán nem tudtam értelmezni és használni a kapott választ. Igyekszem a későbbiek során minden olyan infót megadni, ami helyes irányt ad. Szeretném, ha az általad tudott formában segíteni tudnál, igyekszem megtalálni ennek módját!
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #7468 üzenetére
Szerinted van olyan aki az összes linket végigköveti?
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #7467 üzenetére
Sajnos valami geb@sz van a fórum szerkesztésével, mert nem engedte szerkeszteni amit szerettem volna. A linket nem cserélte ki , ezért külön írom be, hogy értelme legyen az előző hozzászólásnak.
Majd jött az újabb post tőled:[link]
-
pami5
aktív tag
válasz
gipsztigris #7462 üzenetére
Együttérzésedet méltányolom. Nem zavar, ha bárki védelmére kelsz. Miben nincs igazam? Amit voltál szíves részletesen leírni, az sajnos az én esetemben nem jó, mert nem *Androidos készülékről van szó ugyebár.*,
hanem egy olyan *WayteQ X960BT HD* GPS készülékről, amiben nincs semmilyen térkép. Így kaptam, erre szeretnék - Budapesten, kültéri elektromos kerekesszékkel használható - térképet feltenni.
Sajnos, ebben nem segítettél! -
kirjak
aktív tag
válasz
gipsztigris #7456 üzenetére
Közeli ismerős szoszédos országban, legyen elég ennyi.
Azonban ha pénz nem elég elrettentő, nem kell messzire menni...
A hatályos Btk. 329/A.§ a következők szerint hangzik:
"(1) Aki másnak a szerzői jogról szóló törvény alapján fennálló szerzői vagy ahhoz kapcsolódó jogát haszonszerzés végett, vagy vagyoni hátrányt okozva megsérti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a szerzői jogi törvény szerint a magáncélú másolásra tekintettel a szerzőt, illetve a kapcsolódó jogi jogosultat megillető üreshordozó díj, illetve reprográfiai díj megfizetését elmulasztja.
(3) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértését
a) jelentős vagyoni hátrányt okozva,
b) üzletszerűen
követik el.
(4) A büntetés
a) öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértését különösen nagy vagyoni hátrányt,
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértését különösen jelentős vagyoni hátrányt
okozva követik el." -
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #7402 üzenetére
Tökéletesen igazad van.
4000-es Antutu pontszámot elérő tablet navigációnak nagyon jól megfelel. -
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #7400 üzenetére
ilyet én is tudok mutatni, mármint Antutu tesztet :
Pipo M9 ( Rk3188 ) Quad core , négymagos :
De ha igen akarnám még vagy 5 ilyen típust is fel tudnék sorolni.
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #7398 üzenetére
Az újabb tableteknél az RK3188(négymagos) - as Soc 18000 pont-ot tud,
ezért jelenthetem ki, hogy a 12000 átlagos, vagy középszint. -
PLaci58
addikt
válasz
gipsztigris #7395 üzenetére
Az én 1 magosom is 8088-as antutu értéket kapott (Myaudio), ugyanannak a típusnak az újabb verziója alig több mint 4000. Ugyanazokkal a tulajdonságokkal árulják
Szerintem navira már 4000-től jól használható.
Semmit nem jelent a magok száma, ha egy lassú nand-ot vagy RAM-ot raknak bele a kicsi sárgák. -
válasz
gipsztigris #7362 üzenetére
van és néztük így is, de semmi változás csak más felé terel. Az M0-át nem veszi bele a képletbe.
-
Digger
senior tag
válasz
gipsztigris #7336 üzenetére
-
DM43
őstag
válasz
gipsztigris #7336 üzenetére
Boldogok a lelki szegények ...
Csak azt nem értem - többek között - hogy a pna használtsága és a térkép régisége (már akinek régije van) hogy függ össze
LámaZ:
"De nem fogok én itt harcolni a téveszmék ellen. Nincs rá időm."
Ez nem így látszik (sajnos)
Egyébként megkérdezném: a csoda 40$-os kütyüdet használtan vetted?
-
PLaci58
addikt
válasz
gipsztigris #7308 üzenetére
RoyalTek
Szerintem a 12 csatornás az Sirf II-es lehet. -
forrest85
senior tag
válasz
gipsztigris #7304 üzenetére
Igen szerintem én is ezt az ötletet követem. Ha van valakinek valami ajánlata PM-ben legyen szíves.
-
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #7301 üzenetére
Az Aceremmel GPS terén nincs gondom,
Bekapcsolás után
5 perc múlva 7 műholdat lát a 11 - ből, -
forrest85
senior tag
válasz
gipsztigris #7301 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Már csak egy olcsó GPS vevő kéne. Ahogy nézem elég drága egy tablethez képest. Mondjuk nem okoz meglepetést, mert azt tudtam jól, hogy maga a GPS chip is egy elég drága eszköz.
-
aclandiae
senior tag
válasz
gipsztigris #7245 üzenetére
gipsztigris: szerintem a honlapon az árat elírták! Ki veszi meg ennyiért?
snowdog: jó úton haladsz! Az eszközöd hogyan működik? Amikor egy pontra elérsz bekapcsolod, és rögzíti a koordinátákat? Utólag hogyan tudsz belőle útvonalat rajzolni?
PLaci58: ha 1 méteren belül van a pontossága az nekem bőven jó!
Mindenki: ha már itt több 10-es megoldások szóba jöttek, nem lenn egyszerűbb telefonból olyat választani, ami tudja a tracker funkciót?
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #7248 üzenetére
Ha valóban földmérésre kellene neki, akkor igazatok van. De akkor azzal kellett volna kezdenie, mert az sokkal fontosabb információ lett volna mint az olcsó ár, és a készenléti idő. Arra az általam javasolt eszköz nem alkalmas. Az csak hobbi célokra megfelelő.
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #7245 üzenetére
Azért ez túlzás!
Ahhoz hogy a pillanatnyi pozícióját rögzíteni tudja bőven elég egy normális tracker. Nekem ilyen van, [link] és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. A fényképek helyzetének meghatározásához használom.
"Operation Time: Up to 32 hrs"
Cserélhető Nokia akku van benne (BL-5C). Szintén az eBay-en fillérekért kapható. Én rögtön hármat vettem hozzá.
eBay-en 49,90 dollár (11,266.65 HUF) bár ez nem pont olyan, mint az enyém (i-Blue 747A+ Bluetooth GPS Data Logger Receiver)
[link] -
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #7235 üzenetére
Ó, ezt is tudtam, engem se kéne hülyének nézni.
Egyébként, SZERINTEM, meg te vagy a probléma, mert nagymacskához illően zavar téged, ha valaki náladnál okosabb kinyilatkoztat. A nagymacskák ilyenek: az oroszlánnak pl. első dolga az, hogy miután kinyírta vetélytársát, megöli annak kölykeit is. Velem azonban peched van, mert a láma nagyon szívós növényevő, és jól bírja a magaslati levegőt. -
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #7233 üzenetére
Aranyos kolléga!
A fórumokon mindenki a saját véleményét nyilatkoztatja ki, ez nyilvánvaló, külön nem kell hangsúlyozni. Egyébként ezt más fórumozók is nagyon jól tudják, nem kell hülyének nézni őket. Egyéb probléma esetleg? -
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #7231 üzenetére
Bocs, azt elfelejtettem megjegyezni, hogy előző hozzászólásom gipsztigris kolléga véleményét tükrözi, nem az enyémet. Mert én ilyen médium vagyok, kitalálom mások gondolatait.
De legközelebb ezt külön hangsúlyozni fogom minden hsz-nél. -
tpeter77
addikt
válasz
gipsztigris #7113 üzenetére
ok, és ha maradunk az 5" kijelző + WiFi kombinációnál akkor abból is androidot válasszunk? Vagy abból a win ce jobb?
IGO-t tennénk rá, néha kis filmezés, és a telefon helyett erről menne az internetezés-fórumozás wifivel. -
LámaZ
addikt
válasz
gipsztigris #7050 üzenetére
Népnevelő vagyok.
@Pista0001:
Teljesen változó. A raktárkészlet-nyilvántartásuk nem valós. Ha van raktáron 2 hét alatt itt van, de akár egy hónap is eltelhet, amíg megkapod. Nekem max. 45 nap volt.@Kbali:
A garanciális meg hasonló problémákba ugyanúgy beleütközhetsz itthon vásárolt cuccokkal is. Tudod, nagyot nyerni a tőzsdén is csak magas kockázatú részvényeken lehet.Apropó, álljon meg a menet!
Kereskedelmi rendelésekkel kapcsolatos kérdésekre nem fogok itt válaszolni. Nem, és nem!
Ezeknek külön topikjuk van: Külföldi rendelések: nyomkövetés stb. -
laszlohu
addikt
válasz
gipsztigris #7011 üzenetére
A honlapon külön opcióként írja, onnan vettem az infot :
-
Kbali
nagyúr
válasz
gipsztigris #6934 üzenetére
Szmájlival sem vicces
-
snowdog
veterán
válasz
gipsztigris #6930 üzenetére
Az anyaország az, ahol a cég be van jegyezve, és ahol az adót fizeti. Függetlenül attól, hogy kik a dolgozók. Szerinted ha az USA-ban egy ott bejegyzett cégnél csak magyar fejlesztők dolgoznak, akkor annak a cégnek az anyaországa Magyarország?
Egyébként az hogy az NNG-ben 1-2 idegenül hangzó név van, vagy netán a dolgozók között más állampolgárságú dolgozó van még nem zárja ki, hogy a dolgozók nagy része magyar állampolgár legyen. Nem hiszem hogy egy cég esetében ez kizáró ok lenne. Különösen nem egy magáncég esetében.
Szóval szerintem az NNG egy magyar cég. És a teljesítményükre büszkék is lehetünk.
-
Kbali
nagyúr
válasz
gipsztigris #6930 üzenetére
Szerintem az anyaország Magyarország...
A fejlesztő neve érdekes -
Kbali
nagyúr
válasz
gipsztigris #6924 üzenetére
Alapvetően nem róla volt szó, hanem egy másik userből indult, aki most akar készüléket venni. Benneteket nem cáfoltalak.
-
Kbali
nagyúr
válasz
gipsztigris #6917 üzenetére
+ Calogero - az egész onnan indult, hogy szeretne venni egy készüléket a döglött helyett: NINCS dobozos Igo-ja (hány éve nem lehet kapni? - ill. engem is kínálgattak olyannal, ahol a kártya valami támogatott készüléknek hazudja magát - akkor ez nem warez?)
Útálom az NNG-t egyébként a hülye licensz politikája miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest