Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gipsztigris

    addikt

    válasz kirjak #7514 üzenetére

    "Örülünk ha te mosolyogva használsz warez alkalmazásokat és ajánlod szóban a kis barátaidnak stb. de ezt itt mellőzd ha szeretnél még írni ezek után."

    Várjunk már kedves "barátom!"

    Mikor is ajánlottam ezen a helyen warez alkalmazásokat? Szedd már össze magad légyszíves és mondj olyat ami nem hazugság! Egyébként meg mi lesz ha azt mondom, hogy warez iGO-t használ a kamionos világ jelentős százaléka? Megmondasz a moderátornak? Vagy mifene? :F :Y :
    Egy pár hozzászólással ezelőtt valaki írta (hozzáteszem helyesen), hogy a qrva nagy álszentség az ami nem kéne ide! Mindenki ismeri a szabályzatot a PH-ra vonatkozóan, de időnként előkerülnek ilyen okostojások mint te is (valószínű valamelyik márka ügynöke vagy kereskedője lehetsz) és elkezdenek ordítozni, hogy fúúúúj warez, meg fúúúúj több százezer forint bírság,meg stb.

    Neked sem fog a fejedhez fegyvert senki sem, hogy kötelező lenne warez, vagy jogtiszta szoftvert használnod, feltételezem másnak sem! Innentől fogva hogyan veszed a bátorságot arra, hogy kioktass és minősíts bárkit is a warezt illetően. Egyébként most ebben a percben is tudok neked mutatni legalább három EREDETI iGO kártyát ami a birtokomban van, és mindegyiken hivatalos térképek vannak.
    Egyetlen használható mondatod volt az elmúlt két postodban, hogy "Mindenki a saját .....-val verje a csalánt."....és ezzel fejezném be a veled való tartalmas beszélgetést! :W

    "Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

Új hozzászólás Aktív témák