- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz
Lali-213 #10397 üzenetére
Bár nem pont a kérdésedre válaszolok,
de a "T" végűeknél van TMC vevő a dobozban,
pl. Garmin Drive 51LM -nél nincs,
de a Garmin Drive 51 LMT - nél van2010 - ben azt írták, hogy Magyarországra nem érdemes és nem is műkszik jól, de persze azóta változhatott,
egyébként külföldön jól műkszik. -
Lali-213
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Garmin nüvi 50 LM típusú GPS készüléket használok nagy megelégedettséggel. Nekem nagyon hiányzik belőle a TMC. A Garmin Drive 50 LMT-t néztem ki magamnak. Van valakinek tapasztalata, hogy milyen Magyarországon a Garmin TMC szolgáltatása? Mennyire pontos, megbízható?
-
vendingo
veterán
Üdv.
Kezd elhalálozni a nüvi 40 készülékem, amit nagyon szeretek. Most hirtelen körbenéztem a neten, de nem találtam alternatívát.
Ami nekem fontos: Remek fényerő, lehetőleg matt kijelző, egyszerű használat. Nem kell semmi extra funkció, csak navigációra használnám (motoron). IGO-t nem szeretem, ezért is nézelődtem garmin háza táján, de 60 alatt nem nagyon árulnak új gépet. Telerakják az összeset számomra haszontalan funkciókkal, amiket mind tud a telefonom. Nekem csak egy egyszerű olcsó navi kéne, nem multimédiás központ hatalmas felárral.
Szívem szerint vennék megint nüvi 40-et, de már alig találni belőle, illetve amikor megjelent se számított valami gyorsnak, nagyon lassan tervez.Esetleg tudtok ajánlani már kifutott/kifutófélben lévő garmint, amit még valahogy belehet szerezni és tudja az elvárásaim?
-
zagloba
aktív tag
Sziasztok!
Sokat járok németbe sima GPS-el!
Stau stau hátán.
Most találtam a Garmin szuper készülékét FM TMC vevővel.
Azt írják ,h elkerüli a dugókat!Na most azt kérdezem megéri ezt a Garmint megvenni v. elég lenne egy TCM vevőt vennem a mostani GPS-hez amin iGO fut , h elkerüljem németben a dugókat?
-
lordmark
tag
Airis T620-ról váltanék, mivel egy kicsit már elhasználódott.
A következő paraméterekkel keresek:
- iGo telepíthető legyen rá
- >=5", jó ha 7"
- stabil, jól láthatóKöszönöm az ajánlásokat előre is!
-
PLaci58
addikt
Szerintetek ez a csomag mennyit érhet?
"- WayteQ x960BT navigáció dobozával és összes tartozékával együtt, kitűnő állapotban.
A kijelzőjén még a gyári fólia található.
+ extra tartozékok:
- TMC vevő
- gyári tok
- gyári napellenző
- gyári hálózati töltő" -
Doki16
addikt
Sziasztok!
Kellene egy navigáció olyan 60 környékén. Valami jól látható és könnyen használható. A cél az lenne, hogy legális szoftverrel és térkép frissítésekkel. Van valami ajánlott ebben a szegmensben?
-
Drakoo
tag
Sziasztok! Ismerősöm venne 40e értékben GPS-t! Segítségeteket kérném, illetve javaslatokat!
Előre is köszönöm!
-
nemcso
őstag
válasz
brobert1 #10378 üzenetére
Használtam mindkét navit. A Garmin (255WT és 2455) egy strapabíró korrekt PNA, évente több frissítéssel, amik telepítése a Garmin Express segítségével gyerekjáték. A Wayteq (x990) szintén egy jó gép, amin nálam I.. Pr... fut, aminek kezelőfelülete összetettsége mellett többet tud és nyújt, mint a Garmin, plusz ehhez renngeteg "maszek" bővítmény letőlthető a netről.
Szóval a Garmin egy "öreguras", készen kapott navigáció, egyszerűsége mellett is megbízható, jó gép, a Wayteq egy kreatívan kezelhető cucc, ennek minden előnyével és hátrányával. -
brobert1
tag
sziasztok ! erről a gpsről mi a véleményetek : Garmin Nüvi 2517 TMC autós GPS , 30eft körül megtudom venni , 1év gari és élettartam frissítés van hozzá . volt egy waiqtekem de az szaggatott , melegedett , pedig alig egy éves volt . ez a garmin mennyire megbízható és milyen a hozzávaló progi , mennyire felhasználóbarát ? köszönöm
-
gabor_01
senior tag
válasz
padi68 #10373 üzenetére
Megnéztem neked őket:
Összehasonlítás német
Összehasonlítás magyarCsak azért olcsóbb kint, mert kisebb az áfa tartalom. Persze akadhatnak olcsó boltok is.
Én a 20x-et venném. Nincs szükségem barometrikus magasságmérőre és elektronikus iránytűre, így a 30x kilőve.
A touch-ok rövidebb ideig bírják aksival és fele annyi a kijelző felbontásuk. Nem kell az érintés sem.Térképet meg könnyű találni.
Itthon én pl a Turistautak térképet használom.
Külföldre pedig innen böngészek: [link]
De sok Topo térkép létezik még. -
padi68
senior tag
Sziasztok, Garmin eTrexvásárlása előtt állok
Németeknél venném meg, de ott csak nyugat Európa térképpel árulják
Kérdés: hol tudok hozzá TopoActive Magyarország térképet és vagy Kelet Európa térképet vásárolni és ez ca mennyibe kerülne?
Németeknél azért venném mert sokkal olcsóbb a gps....Etrexek közül melyiket érdemes megvenni?
20x- 30x- 35 touch?Főleg erdőben megtett út mérésére és a kijelölt úton haladásra, és esetleg tájékozódásra venném.
-
Üdv!
Van egy Garmin Drive 50LM vasam.
A garmin connect frissités után azt irja:
Térkép: Teljes európai lefedettség: 2018.10
Ez igaz nem azt jelenti, hogy 2018.10 hóig van frissítési lehetőségem?
Tudtommal ez az LM azt jelenti, hogy élettartam frissítést kapok.
-
Oldman2
nagyúr
Hó végéig akciós a Sygic...
Érdemes ezt az alkalmazást megvásárolni?
-
Hompi01
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy Windows 10-es notebook alatt szeretnék navigációt használni. Milyen Külső GPS vevőt vegyek ? Akár USB-s akár bluetoothos verzió is érdekel.
-
Prime110
aktív tag
válasz
ravenx #10359 üzenetére
Garmin, nem kérdés, ha megbízhatóságot nézünk.
A második Navon akkor érdekes, ha kamerának is akard használni a készüléket illetve ha az Androidot is használni szeretnéd.
A térképük ugyanaz, az iGo ésszerűbb felhasználású, de a Garmin sem ördögtől való, csak kicsit más a menü logikája. -
Borote
addikt
Sziasztok!
Hátha rossz helyre írtam, bedobom a kérdésem ide is:
Van-e tapasztalatotok beépített navigációs rendszerekkel?
Konkrétan most néztem egy ilyet, 2013-as Lancerbe lesz.
Ismertek-e hasonlót, van-e róla információtok?Köszi,
A -
mazda83
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, kínai piacról rendelt valaki navit? Ha igen milyen tapasztalattal?
Köszi
-
ravenx
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. GPS-t tervezek venni, de nem vagyok túl jártas a témában. Ami számomra fontos, hogy teljes EU térkép legyen benne élettartam frissítéssel együtt. Persze a könnyű és gyors használhatóság is lényeges szempont. Maximum 50k-t terveztem kiadni a készülékért.
Szóval kinéztem 3 típust. Ha lenne valaki - a témában jártas illető - olyan kedves, és felsorolna néhány érvet pro és kontra, megköszönném. Tehát a kinézett készülékek:
1. Navon N670 Plus navigáció + iGO Primo Teljes-Európa térkép - 44 990 Ft
[link]2. Navon A520DVR Android 5" navigáció + iGO Primo NextGen Teljes-Európa térkép - 39 990 Ft
[link]3. Garmin Drive 50 LM 5" navigáció + Teljes-Európa térkép - 39 990 Ft
[link]Ha esetleg másik hasonló tudású készüléket ismertek, ami jobb ár-érték arányú, nincs ellenemre, nem ragaszkodom a fentiekhez. Én csak laikusként ezeket találtam.
Köszönöm előre is a segítséget. Üdv!
-
nemcso
őstag
válasz
csanyiadam #10356 üzenetére
Wayteq x985BT winCE-vel, illetve androidos x995.
-
pjen
félisten
válasz
csanyiadam #10354 üzenetére
Okosteló+waze.
,vagy google maps.Már lehet használni off line is.
-
csanyiadam
tag
Sziasztok.
20-30 ezer forint kozott keresek olyan navigaciot, amelyet majd a kesobbiekben lehet itthon kenyelmesen frissiteni es megbizhatoan mukodik is. Johet eBay vagy barmilyen link.
Koszonom szepen.
Adam
-
khorvat
senior tag
Gruppitól SOHA SEMMIT NE VEGYETEK!!!
Csaló band, szlovákiáig vezető cégláncolattal, a weboldalt üzemelteti egy cég aki nem felel az ott árult termékekért, ha hibás a termék csak szlovákba lehet küldeni.
Vettem tőlük "Samsung" SD kártyát utolsó kínai hamisítvány volt alig bírtam visszaszerezni a pénzem visszaküldés árát buktam be és vártam a pénzemre 30 napig. -
Mirman
őstag
Sziasztok !
Szüleimnek szeretnék egy belépő GPS-t venni. A következő kritériumok lennének :
- 5"+ méret hogy normálisan legyen látható (nagy autó , nagy műszerfallal , elfér bármi )
- teljes EU térkép
- legyen elfogadható minőségű , ne legyen tetű lassúÁrat nem tudok mondani hogy mi lenne a keret , a minimumot szeretnénk ami ellátja a feladatot pár évig.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest