Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
pepucs
tag
Tiszteletem!
Szükségem volna olyan fejhallgatóra , ami vezetéknélküli (mint pl mezei hi-fikhez vagy blútútos), igazából átlagosan jó PC használatra (játék, zene film) és van mikrofonja SKYPE miatt. Remélem nem ismétlek meg egy már meglévő kérdést. Pénzt max 15K-t szánnék rá. Remélem tudtok segíteni! Boldog Karácsonyt! Remélem sok ajándékot hozott a jesszuska nektek!
-
nyunyu
félisten
Havernak is van egy osregi AKG K141-e, ami miota ismerem, legalabb 15 eve megvan neki, es mai napig hasznalja.
(Mivel arany szinu, igy nem az eredeti, ezust K141, viszont a szinten arany K141Studiok joval kesobb jottek, ez talan K141Monitor lehet)
-
Ebit
addikt
Első a család.
,különben isbármikor tudunk róla beszélgetni,nem vagyunk elkésve.
Nem tudom szerintem,az azonos szerkezetúek,és anyagúak között nem látok nagy küölnbséget.
Nekem az egyik fejhallgatóm,több mint 30 éves,és a párnán kivül más baja nics/ eredeti zsinór/Howkeddlee
A sony jobb?
-
kingabo
őstag
Már devast is leírta a lényeget, de ha nem hiszed nézd vissza a hsz-eimet. Ha lusta lennél rá: több mint 1 hónapja rendeltem meg, azóta törölték a megrendelésem kérdéseimre nem válaszolnak.
Ami nincs raktáron és nem tudják beszerezni olyan kis árat írnak így mellé amilyet nem szégyelnek. -
devast
addikt
Aha, próbálj meg vásárolni náluk. Tipikusan az a bolt, ahol minden van árlistában, csak beszerezni nem tudnak semmit. Én nyáron egy tápot szerettem volna vásárolni: Jött a beetető duma 1-2 hét, mondom oké. Több mint 3 hétig semmi, dobtam mailt hogy wtf(meg közbe drágult is az árlistában). Válasz, minő meglepő: 1-2 hét múlva lesz. Na akkor majdnem elküldtem őket melegebb éghajlatra
Idézek a főoldalukról: "
Késik a Sennheiser szállítmány…
2009. október 15. 17:09:21 CESTA méltán népszerű fülesek egyelőre hiánycikkek az országban, várható érkezési idejük szeptember hónap…"
Érted, októberben kiírják, hogy késik és várható érkezés szeptember. Valaki azt mondta nem rég, hogy decemberben fog jönni, és drágább lesz jóval(ami lehetséges, de nyilván én ezt nem állítom). Addig meg marad az, ami már raktáron van: mediamarkt-ok, és hasonló üzletek.
-
celf
őstag
sztem a decks.co.uk-n debit illetve credit kartyaval is lehet perkalni (szinte biztos).
paypal is lehet opcio, nem csekkoltam.
lenyeg, hogyha van maestro masterard vagy visa kartya akkor egyszeru.es akkor veszel neki ajandekba egy 65k-s fulest? eleg jo haverod lehet
mixere, meg dekkjei vannak mar?
-
celf
őstag
hat neked lesz, neked kene utanajarni
a lenyeg, hogy szrintem ez is ugyanolyan kuldozgetos mintha egy kulfoldi webshopbol venned. csak nem a webshopnak hanem a sennheiser tudom en, nemetorszagi kozpontjaba kuldod. vagy valami a lakohelyedhez kozel eso nagyobb kozpontba.
de ez csak spekulacio.
amugy a HD25 ha egyszer eredeti, sztem nagyon nehezen megy tonkre.
en a decks.co.uk-rol vennem. fulesekre meg nincs nagy pstakoltseg,mert 2kg alatt van a postai sulyuk asszem. de le kell csekkolni.
-
celf
őstag
nem a 0202 lenne 28ba? 0404 50korul mozog.
sztem nem fogsz tudni ujonnan sokkal olsobban venni.
egy valamit tudok ajanlani az emu-ra: angol ebay. tehat ebay.co.uk.
ott vannak neha rendes eladok, akik nem amortizaltak le a karit. es nem azert adjak el mert mar kilazultak a gombjai meg sercegnek a csatlakozasai, hanem mert upgradelnek, tobb ki/bemenet kell nekik stb.
-
laci06
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Nokia 1600 független töltövel működik!
- Eladó GoPro Hero 7 Silver 128gb microSD kártyával
- Dead Space PS5 játék
- Eladó Acer Predator PH 315-52, i5-9300H, GTX 1660 Ti 6 GB, 512 NVMe SSD, 16 GB RAM, 15,6" 144 Hz
- 4 hőcsöves toronyhűtő Cooler Master Hyper 212 Plus (Intel 1156/1155/1150/1151/1200 AMD FM2/AM3/AM3+)
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest