Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
sziasztok!
Bejáratás hatását tesztelték már mérőműszerekkel is, vagy mindenki csak a szubjektív véleményre alapoz?
-
-
-
-
válasz
Shufny #17996 üzenetére
A kérdést arra értettem, hogy megbízható-e a márka. Egy Siberia V1-em van már lassan 2,5 éve és még midig olyan mint ahogy elhoztam a boltból, ez a Superlux meg nekem nem úgy tűnik mint a strapabírás mintaképe.
A Steelseries-re meg szerintem pont nem igaz, hogy csak a nevet fizeted meg, a pénzért cserébe nyújt is valamit a hangminőségen kívül is.
-
Sziasztok!
Játékra kellene egy füles 10-15k körül (ez használt ár is lehet), fontos a jó térhallás és a kényelem is, mit tudnátok ajánlani?
Üdv
-
Sziasztok!
Olcsó headset kellene játékhoz. Kb ~3k körül, nem vájtfülűnek lenne, minden tartomány nagyjából jól szóljon, legyen kényelmes, és legyen rajta mikrofon. Mit tudnátok ajánlani?
-
válasz
Speeedfire #5930 üzenetére
köszi a válaszokat, majd írok , hogy mi lett belőle
-
-
Sziasztok!
Tudtok olyan zenéket, tesztszámokat, amik dikert a fejhallgató tulajdonságaira mennek rá, pl csak magas, aztán mély, aztán ,"körbemegy" a hang , hogy a térhatást tesztelje,stb. Valami ilyesmit keresek
mod: kicsit hülye kérdés, de mit jelentenek / miben jobb a több KHz, Ohm , stb adatok
sony fülesekről mit tudtok? pl ez [link] ?
-
válasz
pachito #5828 üzenetére
Az a probléma, hogy egyszerre vesz fel windowsból , és a mikrofonból, így amit mondasz a mik felveszi , windows lejátsza, és azt amit lejátszik ismét felveszi, ebből jön a gerjedést, mert újra és újra felveszi és lejátsza ugyanazt. A hangbeállításoknál ahol több csúszka van némítsd el a winből való felvételt
-
egy dolog a komfort, de engem a hangja is érdekel, hogy aki próbálta már , annak mik a tapasztalatai
max felora mulva erezni fogod, h nem koser.
ezzel annyi a probléma, hogy nem csak olyan van , hogy kicsit érzem, és akkor mivan?.... , a mostani fülsem pl 1 óra után szó szerint töri a fülemet , és fáj játszani, 10 percenként le kell venni
-
Sziasztok!
Játékra milyen egy AKG 512? Kényelmes ? egyéb vélemények is jöhetnek, akár teszt is
-
-
HS-04SU-m van , most fogom visszavinni gariba , mert beszart a mikrofon ( bíztató
) de ezenkívül az árához képest nagyon jól szól, viszont a hosszú viselet határozottan rossz, rászorít a fuledre és 2 óra után úgy érzed, mintha összetörte volna a porcokat , egyszerűen áldás levenni. Szóval napokig tartó WoW-ra nem ajánlom. Pozitívum még, hogy jól szigetel a kis fülpárnához képest.
Mod : poz: hangerő szab van a kábelen +neg: rövid egy kicsit nekem a kábele
mod2: a fejpánt teteje nagyon jó, mert nem a merev műanyagot szorítja a fejedre , mint a sennheiser-nél, hanem a bőrpánt van csak rajta, amit meg sem érzel. (ezt bírom a AKG studió fülesekben is
)
-
Hello!
Genius HS-04SU-ja van valakinek? Ha van , írjon rám egy Pü-ben. (nem venni akarok, csak nem akarok ide szemetelni
) Köszi.
-
#4025 Sok a kérdés , kevés a válasz......
-
Hello, Kinéztem egy headset-et , annyira nem értek hozzá ezért kérdezném, hogy ezek az adatok jók/rosszak: Genius HS-02U-ról van szó Frekvencia: 20 Hz~20 kHz Érzékenység: 108 dB, Impedencia: 32 Ohm, Súly: 100 g ,Kábel hossz: 1.5 m, Interfész: USB , Itt egy kép róla
És a hivatalos magyar oldal. -
-
-
#3927 pls
-
#3927 ?
-
Hy, másik topicban azt mondták , itt biztosan orvosolják a problémámat , tehát:Van egy trust silverline 625-ös headsetem, 10 rongy-ért vettem, nemrég elromlott a mikrofon, gondoltam nemgond majd használok asztalit.Az utóbbi időben olyan hangja kezdett lenni(egyébként előtte nagyon ott volt a hangja) mintha a mix programban a repcsis effektek bekapcsolnám. Az ének(emberi) hangokat szinte alig lehet hallani. a játékokban szintén, a bass-hangja meg hol-van , hol nincs.
-
Csá! kb. 4-5 ezres katgóriában szeretnék venni hátulpántos headSET-et , és fontos lenne a jó basszushang meg a mikrofon "tisztasága", Genius HS-02U-ra gondoltam egyenlőre, ebben a kategóriában van jobb
-
-
-
Hello! Most szeretnék venni egy uj headset-et(a mostani kezd szétesni
)És az lenne a kérdésrem hogy a kettő közül melyik a jobb : CREATIVE HS-400 vagy Genius HS-02U . szempointjaim:fő-kényelem-többi-mikrofon-hangminőség. Ha tudtok mást akkor azt is írhatjátok, viszont amint ezek is mutatják csak a fej mögötti pántosak érdekelnek. Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Eladó Acer Predator PH 315-52, i5-9300H, GTX 1660 Ti 6 GB, 512 NVMe SSD, 16 GB RAM, 15,6" 144 Hz
- 4 hőcsöves toronyhűtő Cooler Master Hyper 212 Plus (Intel 1156/1155/1150/1151/1200 AMD FM2/AM3/AM3+)
- Intel gyári hűtő - LGA1200
- DJI Mini 2, Mini SE, Mini 2SE, Mini 4K akkumulátor
- Félkonfig Alaplap + Processzor + Ram eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest