Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
bigmasterg #8936 üzenetére
Rendszeresen rendelek a Thomanntól, semmi gond nem szokott lenni a szállítással. Viszont 3 év garit adnak mindenre
20 EUR szállítási költség mindenre. Legutóbb tíz terméket hoztak majd egy köbméteres dobozban 20 EUR-ért
-
p_adam
addikt
válasz
bigmasterg #8929 üzenetére
Ártól függetlenül már nem magától a fejhallgatótól függ az hogy rendben van-e a hangzás hanem minden egyébtől, sok fejhallgatóhoz erősítő is kell nomeg rendes forrás, vagyis az egész rendszertől.
Egy olyan neutrális fejhallgatóra mint a HD250II persze relatíve sokkal könnyebb rendszert építeni vagy a hangját egy adott irányba elvinni (de csak szerintem..). A mély tekintetében pedig pont annyit tud amennyi a felvételben benne van (ezért nem szól jól rock-al ahogy egyszerűen olyan a mély mint a felvételben) miközben a legtöbb fejhallgatónál legalul egyszerűen elfogynak a dolgok.
-
devast
addikt
válasz
bigmasterg #8929 üzenetére
Olyan $300 fölött bármelyik sennheiser, beyerdynamic, akg, grado, stb, esetleg a denonok. Mindegyiknek más hangja van természetesen... Régebbi akg modelleket is szeretik a népek, meg ottvannak a stax-ok is... van választék bőven
-
jambiyya
őstag
válasz
bigmasterg #8923 üzenetére
A HD555-re egyáltalán nem igaz, van neki mélye, nem is kevés, legalábbis én így hallom. Én nem érzek rajta nyilvánvaló mélykiemelést, így ha innen nézzük, akkor végül is kevés a mélye.
-
devast
addikt
válasz
bigmasterg #8926 üzenetére
Hát ami k530-at én próbálgattam az mm-ben annak az anyagminősége a béka segge és a sz*r között volt, tipikus akg-s hangképpel. A HD555-nek sokkal elfogadhatóbb minőségérzete volt (HD600-at meg ezekkel egy lapon meg sem említem). Aurvana Live-ot nem tapiztam, de elég nehéz a k530-nál gagyibbat tervezni ebben a kategóriában(a k512/k514 is egy kutya). Ez a személyes véleményem
-
devast
addikt
válasz
A mély kérdésében eltérőek a vélemények nagyon. Mondjuk azt, hogy aki világ életében +30db -es mélykiemelést használt a hangfalain vagy subwoofer szerű fejhallgatót használt, annak kevés lesz. Rengeteg panaszt hallottam hd555-re is hogy kevés a mélye, szerintem meg sok. Minden egyéni preferencia kérdése. De sajnos az mp3 korában a legtöbben a fülre szerelhető subwoofer-t szeretik, ez van
-
p_adam
addikt
válasz
Talán az alsó árkategóriára ez igaz, de egyébként nem lehet így általánosítani.
Egyébként Sennheiser HD 250 II Linear van és az Aurvana Live!-hoz képest egy teljesen más dimenzió. Hátránya hogy már nem gyártják és ha valahol is felbukkan használtan akkor is megpróbálok majd én rácsapni
4 db fordult meg nálam és mindegyik másképpen szólt most 2 db van. Illetve van még egy Linear I ami egyik oldalt hibás de egy barátom küld nekem hozzá ingyen egy hangszórót, ha sikerül megjavítanom (és jó lesz a bal jobb oldal közti egyensúly hangban) akkor valószínű azt el fogom adni. Nem olyan jó mint a Linear II (nem megy le olyan mélyre) de más zárt fejhallgatóknál így is sokkal jobbra tartom mert sokkal kiegyensúlyozottabban szól így gyakorlatilag mindent meg lehet vele hallgatni (talán a rossz minőségi rock felvételek amik nem az igaziak de olyanokat amúgysem hallgatok).
u.i.: jól elírtam az előző postot, 14ezer a CAL!
-
p_adam
addikt
válasz
bigmasterg #8921 üzenetére
144ezerért végülis nem rossz, de a mélye kicsit tompa a magas pedig túlságosan ki van emelve(de hozzáteszem a legtöbb zárt fejhallgatóra ez jellemző, kivéve ami nekem van
). A HD555-nél még így is jobbnak tartom kevesebbért.
-
válasz
bigmasterg #8919 üzenetére
Az Aurvana viszont nagyon jó, vedd bátran, nagyon jó híre van. Tulajdonképpen egy átcímkézett Denon 1001.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #8918 üzenetére
Most látom, hogy a (#8604)-as komment táján már beszéltetek valamennyit az XB700-ról.
Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest