Hirdetés

Aktív témák

• vzsryl

nagyúr

Sziasztok!

Megvan az Audio Wild másfél hete, és bebizonyosodott, hogy ez nekem nagyon kényelmetlen. Előfordulhat, hogy itthon még próbálgatom egy ideig, de publikusan nem viselném, ahhoz túl "különleges" a külleme... Viszont buszozáshoz is szükségem lenne egy fejesre.
    20k-ig kellene hasonló hangzással megáldott fejes. Kitételek:
    1. minél kényelmesebb!
    2. minimum ilyen erejű mély (nekem teljesen megfelel a wild hangminősége, és szükségem van a basszusára, csak elektronikus zenét hallgatok, pop, hip-hop és egyéb divat zenék is kizárva)
    3. visszafogottabb külső, utcára is alkalmas
    4. természetesen zárt (buszozáshoz)
    5. viszonylag masszív legyen, jó anyagminőséggel, mivel könnyen érhetik sérülések az utazás során... cserélhető kábel jó lenne, ha belefér a keretbe ilyesmi
    6. az első kitétel miatt gondolom fület körbeölelő típus a szerencsés választás

Eddig az AKG K512 MKII és a Sennheiser HD 419 tűnik megfelelőnek, de ebben abszolút nem vagyok biztos. Még egyszer hangsúlyozom, hogy a kényelem a legfontosabb!
    Gondolkoztam az XB-500-ason, de beláttam, hogy a mérete miatt majd csak itthonra fog kelleni (nagyobb fejem lenne vele, mint E.T-nek, buszon fel nem venném), ha az Audio Wild tényleg nem válik be

Aktív témák