Hirdetés
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Megvan az Audio Wild másfél hete, és bebizonyosodott, hogy ez nekem nagyon kényelmetlen. Előfordulhat, hogy itthon még próbálgatom egy ideig, de publikusan nem viselném, ahhoz túl "különleges" a külleme... Viszont buszozáshoz is szükségem lenne egy fejesre.
20k-ig kellene hasonló hangzással megáldott fejes. Kitételek:
1. minél kényelmesebb!
2. minimum ilyen erejű mély (nekem teljesen megfelel a wild hangminősége, és szükségem van a basszusára, csak elektronikus zenét hallgatok, pop, hip-hop és egyéb divat zenék is kizárva)
3. visszafogottabb külső, utcára is alkalmas
4. természetesen zárt (buszozáshoz)
5. viszonylag masszív legyen, jó anyagminőséggel, mivel könnyen érhetik sérülések az utazás során... cserélhető kábel jó lenne, ha belefér a keretbe ilyesmi
6. az első kitétel miatt gondolom fület körbeölelő típus a szerencsés választásEddig az AKG K512 MKII és a Sennheiser HD 419 tűnik megfelelőnek, de ebben abszolút nem vagyok biztos. Még egyszer hangsúlyozom, hogy a kényelem a legfontosabb!
Gondolkoztam az XB-500-ason, de beláttam, hogy a mérete miatt majd csak itthonra fog kelleni (nagyobb fejem lenne vele, mint E.T-nek, buszon fel nem venném), ha az Audio Wild tényleg nem válik be
Aktív témák
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest