Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Falovas

aktív tag

válasz zsuha #13933 üzenetére

Véleményem szerint a videó sokkal jobb eszköz az események megörökítésére mint a fénykép. Persze kellenek a fényképek is, a esküvő előtti fotózkodás, a csoport képek a szertartások után, és biztosan készül pár jól elkapott pillanat is, de egy fénykép sem tud versenyezni a videóra rögzített mozgóképpel. Óriási hiba esküvőről távol tartani a videóst. Azért nagyon nem mindegy, hogy 10 év múlva pár kimerevített pillanatról készült fotót fogtok nézegetni, ami vagy sikerült, vagy nem, vagy pedig több óra videóanyagot zenével, hanggal . Szerintem keress egy videóst és ne sajnáljátok rá a pénzt.
    Ez a " majd az ismerős videózni fog " című mutatvány ismerős. Pont a rokonságban történt hogy annak a bizonyos ismerősnek többet volt a cigi a kezében mint a kamera.
    Én csak azt tudom mondani, hogy egy rendes videóst fogadjatok mert az ilyen olyan telefonos, meg mindenféle vacak géppel felvett tákolmány videók nézése közben nagyon fájó tud lenni az a tudat, hogy " ezt nagyon el csesztük , csak kellett volna egy normális videós! "

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák