Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falovas
aktív tag
Véleményem szerint a videó sokkal jobb eszköz az események megörökítésére mint a fénykép. Persze kellenek a fényképek is, a esküvő előtti fotózkodás, a csoport képek a szertartások után, és biztosan készül pár jól elkapott pillanat is, de egy fénykép sem tud versenyezni a videóra rögzített mozgóképpel. Óriási hiba esküvőről távol tartani a videóst. Azért nagyon nem mindegy, hogy 10 év múlva pár kimerevített pillanatról készült fotót fogtok nézegetni, ami vagy sikerült, vagy nem, vagy pedig több óra videóanyagot zenével, hanggal . Szerintem keress egy videóst és ne sajnáljátok rá a pénzt.
Ez a " majd az ismerős videózni fog " című mutatvány ismerős. Pont a rokonságban történt hogy annak a bizonyos ismerősnek többet volt a cigi a kezében mint a kamera.
Én csak azt tudom mondani, hogy egy rendes videóst fogadjatok mert az ilyen olyan telefonos, meg mindenféle vacak géppel felvett tákolmány videók nézése közben nagyon fájó tud lenni az a tudat, hogy " ezt nagyon el csesztük , csak kellett volna egy normális videós! "[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...