-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
MrChris #55866 üzenetére
Együtt drágul a "fotós mobilokkal"
Ha az arányt nézed, még mindig ugyanannyi
NandorHUN:
Ár/érték arányban mind a két rendszerben vannak kiváló obik, mint ahogy Nikonra is van túlárazott. Emiatt még nem kell Nikon DSLR-t venni.Schanyee:
200-as keretből szerintem MFT-t vegyél, ha meg voltál vele elégedve, most is meg leszel.
Ha nagyon vonz a nagyobb szenzor, esetleg bújd a használt oldalakat A6000 után. Én kihúznám kitobival, aztán vennék rá egy ilyet, ha / amikor kijön. -
kovsol
titán
válasz
MrChris #55283 üzenetére
Hogy jön ide az A6600?
Neck azt írta, hogy nincs még újabb aps-c szenzor.
Mirman mondta van újabb, az XT3/4 ben.
Én írtam, hogy az XT3/4 ben x-trans van(amit ugye nem fognak sony APS-C-ben használni). Sony ha akarná biztos tudna csinálni magának is új szenzort az R4-ben használt technológiát felhasználva. -
rizso
addikt
válasz
MrChris #55230 üzenetére
Adtam egy esélyt az E-M10 II-nek, megvettem. Agyaltam, hogy kell-e nekem M10 III, de ahogy néztem óriási különbségek nincsenek, itt-ott csiszoltak, bekerült a 4K videó, na bumm, megvagyok nélküle, 56k-t nem ért meg számomra (GX80 meg +63k lett volna).
Így elsőre kicsit vegyesek az érzéseim, nagyon megszoktam a GX1 menüjét, gombkiosztását, az olympus egy kicsit idegen (még). Furcsa a működés közbeni hang, ami kijön belőle, gondolom a képstabilizátor adja ezt a hangot.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
MrChris #55100 üzenetére
Leginkább kézből fényképezésre, családi fotók, nyaralás, amire lehet hogy legyint az ember hogy erre minek, de 30 év múlva nem tudok visszamenni az időben újrafotózni (kezdetben még a 640x480 is csodaszámba ment, most már azért nem rakja ki az ember az ablakba). Az X-T30 mellett szól hogy feleannyiba kerül, az X-T4 mellett meg az IBIS + időjárásálló kivitel. Mondjuk itt már felmerült bennem az is hogy a magyar viszonyokat ismerve az XT-30 kevésbé fáj ha ellopják. Hát sajnos ez is egy érv. De nem szeretném később megbánni hogy miért nem költöttem rá többet (nem mondom hogy kicsit többet, mert kb. pont 2x annyi).
-
PuMbA
titán
válasz
MrChris #55029 üzenetére
Nekem ne írj semmit. Írj az iMDB-nek, hogy rossz a Technical specifications rész
Tudom, hogy mi az a Digital intermediate és tudom, hogy mi az hogy 2K, innestől össze tudom rakni fejben, hogy valójában hogy és mint történnek a dolgok.
Itt a PH-n a Filmvilág topikba szokott írni egy VFX-szel foglalkozó fórumtárs és ő is helyeselt, amikor írtam, hogy lenyomják 2K-ba a filmek egy elég nagy részét a folyamat elején. Az, hogy te otthon hogy dolgozol, lényegtelen. A 2007-es Transformers filmet is 2K-ban csinálták és így is több, mint 200TB-nyi adattal kellett dolgozniuk, valamint egy képkockát 36 óráig rendereltek. Szerinted hány giga RAM van egy ott dolgozó CGI-s gépébe? 128GB minimum. Most gondolj bele, hogy 4K-ban ez mennyi adat lenne....
-
PuMbA
titán
válasz
MrChris #55020 üzenetére
Nézz utána és meg fogsz lepődni
Nem véletlenül létezik olyan oldal, hogy real of fake 4K [link] ugyanis sokan azt hiszik, hogy a 4K Blu-ray-eken csak 4K anyagok vannak, közben meg van, hogy rányomják a felskálázott 2K-t és már jön is a placebo, hogy hűűű mennyivel jobb, megérte kifizetni ezért a sok lóvét.
Vannak tényleges 4K filmek is, de ezek azért 4K-sak, mert kevés bennük a CGI....amelyik filmben sok a CGI azt nem fogják 4K-ban csinálni, mert szegény dolgozók dolgozhatnának jó sokáig rajta és a CGI render farmok is izzadnának, de a mozi az egy üzlet és a költségeket lent kell tartani....minek 4K, ha a többséget nem érdekli...
-
-
törölt tag
válasz
MrChris #54263 üzenetére
Ez aztán sok konkrétumot tartalmazott...
A hazai árakat néztem, ha ettől jobban alszol, ellenőrizd. Ha nem tetszik a matek, akkor ne bennem keresd a hibát. Felőlem lehet bölcsen tovább mondogatni, hogy "a Sonyra elérhető kínálat erősen hiányos" és hasonló szalacsis bölcsességek.
-
-
asdf_
veterán
válasz
MrChris #53088 üzenetére
Igen, az XZ-2-m nekem is ott fog megrohadni a polcon. Meg mennyit engedsz a felebol kaliberu erdeklodo sem volt ra (jo egy kivetelevel, de ott meg azonnalra kelett volna, es azt nem tudtam osszehozni). Filoztam, hogy karacsony elott meg viccbol felteszem, aztan ha nem, hat nem, megmarad vesz esetere, ha a fogeppel tortenik valami (bar mondjuk ezzel sokra nem megyek, mert lusta allat vagyok es foleg utazas alkalmaval fenykepezek, oda meg eleg egy gepet vinni).
-
grigo
őstag
-
asdf_
veterán
válasz
MrChris #53080 üzenetére
Jo, azert egyetlen boltban levo par (ha egyaltalan tobb egynel) darab gep ne legyen mar alap egy termek bearazasanal. Arukereson, argepen megnezed, mindenhol 160+, valaha volt legalacsonyabb ar az 140. Szoval az 160+ tovabbra is, aki meg megfogja az MM-ben olcson, az mazlista.
-
válasz
MrChris #52991 üzenetére
Visszatérve a "lesz-e dupla kedvezmény BF-kor" sztorira, rájöttem, h a régi akciókat legjobban a canikon-fuji-m43... rumors oldalakon találkk infót, és igen, tavaly előfordult a rebate+értelmes bolti akció, amivel párszáz eur maradhatott a türelmes ember zsebében.
-
asdf_
veterán
válasz
MrChris #52988 üzenetére
Azzal nincs gond, nincs kiszolgalasi es szerzodeskotesi kotelezettseg, tehat egy kulfoldi ceg siman elhajthat a p-ba. Azt nem lehet, hogy pl, hogy az XY Magyarorszag, mint a termek importore lepacsizik 10 ceggel, hogy ti vagytok az en orszagos mintabolthalozatom, aztan, felmesz mind a 10 bolt weboldalara (vagy be a boltba) es egy random vaz+kit kombo mindegyikben kereken 319 890 Ft-ba kerul, mert az XY Magyarorszag ezt irja elo, es ennek megserteset szankcionalja, vagy csak sugallja, hogy szankcionalni fogja (pl. a termeket sajat elhatarozasbol 312 900-ert ado egyik boltra ratelefonal a termekfelelos, hogy figyu, nem leszunk igy joban, ezert az beall a sorba es visszairja az arat attol valo felelmeben, hogy kirakjak a halozatbol, mert az neki evi Z + egyszeri Y millio bukot jelentene, ha mar nem forgalmazhatna XY Magyarorszag termekeit)
-
spyduck
nagyúr
válasz
MrChris #52975 üzenetére
Azért mert árultam korábban 1,5 millióért is laptopot, illetve 20.000 forintért is. Mondanom sem kell, hogy az 1,5 milliós laptopnak nem sok értelme volt. Illetve ha bejött hozzám egy vásárló, hogy 300.000 forintért akar laptopot venni, akkor sokszor jobb használt alternatívát tudtam neki mutatni 120.000 forintért.
Nem sajnálnám én a 400.000 forintot sem ha lenne értelme.
-
spyduck
nagyúr
-
Ðávid
aktív tag
válasz
MrChris #52908 üzenetére
Köszönöm szépen, ez hasznos információ!
#52909 Mr.Csizmás
Nem adom el, mert néha jól jön, ha nem madarakat fényképezek.#52910 HisHis
Őszintén szólva, fel sem merült bennem, hogy ebben az árkategóriában újat vegyek. Köszönöm szépen az ajánlást!Kicsit utánanéztem ennek a gépnek, de azt hiszem nem én vagyok a célközönsége. Ráadásul keresője sincs.
Nos, azt hiszem leteszek egyelőre a MILC vásárlásról és maradok a D90-nél. Egyetlen dolog miatt gondoltam vázat cserélni, ez pedig a kattanó hang, de mint kiderült a MILC gépeknek is van hangja, ebben az ársávban legalábbis mindenképp.
-
-
-
-
-
Neck
veterán
válasz
MrChris #52487 üzenetére
Már akinek. Nekem pl fel se merült, hogy A6000-ről a6300-ra lépjek, fotózni nekem nem ért 100000-et az a néhány dolog, amiben javult.
Video már más tészta.
De szerintem pl most is van upgrade, A6000 - a6100 sokkal nagyobb előrelépés, mint az A6000 A6300 volt.
Ha meg minden benne lenne az a6600-ban, amit akartok, mennyibe kerülne? 1800 euro? Ki venné meg?
Ha meg ugyanennyiba kerülne, ki venné majd az a7SIII-t?
Szerk: Hopkins, Na ez pl tök szubjektív, nekem pl se a Panasonic nagyvázak, se az olympus /fuji retro vonal nem jön be.
A kis Pana vázak meg kb ugyanez a design.
-
konyi79
addikt
válasz
MrChris #52482 üzenetére
- nagyobb akku
- plusz programozható gomb
- nincs videó limit
- videó alatt is van Real-time tracking
- nincs melegedés videó alatt
- nagyobb markolat
- felhajtható kijelző
- fejlesztett JPEG feldolgozás
- új szín peakingben és fókuszmezőnek
- AF tracking és touch tracking, videó alatt is, programozható az átúszás sebessége
- Bár az alkalmazások megszüntek sajnos, alapból ott viszont a TL felvétel és már 9999 képig lehet programozni
- animal eye-af
- BT vezérlés, BT GPS logA teljesség igénye nélkül.
Igen, van pár dolog ami csak sw különbség, de ne akarjuk már megint kezdeni, mindig keressünk valamit, amibe csak bele lehet kötni. Már nem lehet marnia 2,8 alapzoom miatt, de utáljuk már valamiért kollektív?
A többi sokkal jobb?
Az EM-1X miben fejlődött az E-M1-hez képest? Összeragasztották a külön megvehető markolattal? Az E-M10 mit fejlődött 3 generáció alatt? A Nikon D5200 óta mit tudnál érdemi fejlődést mondani az 5600-ban?A világmegváltó újításoknak vége a fotótechnikában, amíg nem jön valami áttörés az érzékelőben legalább, vagy a fényt nem tudják formálni üveg helyett elektromágnesekkel.
folyamatos fejlődés is tekinthető akkor folyamatos hibajavításnak, de minden más gyártómál is. -
haruspex
aktív tag
válasz
MrChris #52402 üzenetére
Nem értem am. az üzletpolitikájukat. Elvileg a kiegészítőkből van a pénz, mégha váztervezésnél nem is mindig eröltetik meg magukat. Ha meg nem érdekli őket, akár hagyhatnák is a francba a croppos vonalat, a piac felét, úgy is ők látják el szenzorral, a Olympusban részesedésük van (nekik meg b@sznak egy modern szenzort csinálni), az full framet meg úgy is tolják.
Mondjuk nekem nem fáj
-
vond
MODERÁTOR
válasz
MrChris #52119 üzenetére
Ez az a tesztelő, aki úgy szokott összehasonlítani gépeket és/vagy objektíveket, hogy fél évvel később, teljesen más időjárási körülmények között, és más napszakban lövöldöz vele ilyen képeket egy hídról. Már belefutottam régebben is. Maradjunk annyiban, hogy én fenntartással kezelném.
Persze ettől még lehet, hogy az az obi nem volt pont egy élességbajnok. Mondjuk más tesztekben meg kihozták kitűnőre a képek közepén, és nagyon jóra a képek szélein. f/2.8-on már borotva, de abszolút használható f/2-n, vagy akár teljesen nyitva is.
-
PuMbA
titán
válasz
MrChris #52061 üzenetére
Manuálhoz például jobb az EVF, ahogy írod. Mint mondtam, mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai, ezt nem vitatom
Az emberek többségének jobb az EVF, hiszen főként álló témákat fotóznak, de még mindig bőven ajánlható az OVF, ha bizonyos fajta fotózásról van szó és / vagy szubjektívan tetszik valakinek.
EVF lag van, ha olvasol tényleges sportfotósok tapasztalatát (és nézd meg a képeit is a saját honlapján vagy a szociális médián, hogy nem csak a levegőbe beszél, mert például a Nike-nak és az Adidas-nak is fotóz) és a csúcs Sony A9 kamerán is AF-C-ben például az alap ~25ms-ról 100ms-ra nő. Lemérték. Amivel az EVF határait tudod tesztelni, hogy kevés fényben sorozatfotót csinálsz. Ha ilyenkor is kiválóan működik, akkor az tényleg egy nagyon jó EVF. Nikon Z6, Z7-nél például EVF előnyben részesítés van, tehát nem tud olyan gyors sorozatfelvételt, de az EVF képminősége minden esetben marad. Olympus E-M1X EVF-je sorozatfotónál láthatóan alacsonyabb felbontást tol ki. Sportfotósok használnak még olyan technikát, amit most az Air Race-en én is használtam, hogy az egyik szemed az OVF-et nézi, a másik szemed meg a valóságot és itt sem remekel például az Oly EM-1X EVF-je:
"It's possible to shoot the Olympus with both eyes open, but I found it to be rather jarring. This is because the limited brightness and contrast of the EVF means what you see in your EVF eye never quite agrees with what you see with your real-world-viewing eye."
Aztán ott vannak azok a dolgok, hogy a 3.6M pixeles EVF-fel, ha kis madarakat fotózol és az EVF egy kis területére koncentrálsz, akkor még mindig baromi pixeles lesz a kis madár, míg OVF-ben gyönyörűen látsz mindent a végtelen felbontás miatt. Ezért jönnek az 5M pixeles EVF-ek hamarosan meg majd a 240Hz-esek, hogy ezeket a dolgokon mind-mind javítsanak, amiket felsoroltam.
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
MrChris #51471 üzenetére
Azért ez nagyon gáz, hogy egy ilyen fórumban rendszerint előjönnek ugyanazok a tévedések úgy, hogy az alap megmondó/segítő emberek itt vannak hónapok/évek óta. Nem tudom, hogy ki mennyi hitelt ad ennek a "szakmai" fórumnak, de lehet jelezni kéne, hogy az itt leírtakat ne vegye senki készpénznek.
Egyébként az is furcsa, hogy valaki hogy ajánlhat Nikon Z6-t (hónapokkal ezelőtt is volt ajánlás erről) amikor nem hogy nem használja, hanem az is egészen biztos, hogy még a boltok polcain se látta.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
MrChris #51467 üzenetére
Azért nem változik, mert a többi megváltozik.
Akkor tisztázzuk, fix tárgytávolság, gyújtótávolság, és rekesz mellett szerinted ugyanolyan szűk lesz a DOF (és ugyanannyira mosott a háttér) mondjuk egy FF szenzorral, meg egy kompaktos 1/2.3"-essel?
Ja, rossz topikban vagyunk.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
MrChris #51456 üzenetére
Na de várjál (erre már a videós topikban is válaszolni akartam a múltkor, csak elfelejtettem), szerintem keveredés van, mivel te az élesség távolságáról beszélsz, nem pedig a mélységélesség méretéről (bármennyire is hülyén fogalmaztam most meg).
Az objektíveken is a távolságok vannak feltüntetve, nem az, hogy adott távolságban előre/hátra meddig lesz éles a téma. Hogyan is lehetne ez utóbbi, mikor ha szűkíted a rekeszt mondjuk f/2-ről f/8-ra, teljesen megváltozik ez az érték.
Ezért is szól bele a DOF-ba a másik három dolog mellett a szenzorméret is.
-
-
80hun
addikt
válasz
MrChris #50456 üzenetére
Egyébként rawból vannak?
Egyforma ekv gyújtótáv és rekesz?
Még csak ipadon néztem megEgyébként nem értem miért fontos a képszél még mindig.
FF-en eddig 1000 képből talán egyet rekeszeltem agyon mert fontos volt a képszél.
A minden éles kategória a mobilteló és ha van fény jó az arraDe komolyan kérdem pl nekem akkor mit ajánlanátok.
A7ii+tami 28-75 van most.
Kell egy olcsóbb gép helyette egy fényerős fixel + kitobi.
Jó afc követelmény. A gx80 és az e-m10 sajna eléggé elvérzik picur fotózásánál.Már ott tartok veszek egy D7200-at hadználtan +35/18 + kitobi azt csók.
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
MrChris #50452 üzenetére
"Mióta meglátta milyen egy rendes obi képe, rögtön észreveszi a szétkenést. "
Sajnos igen. Ezért sem kellene ezt a teljesítményt egy független oldalon teljesen átlagosnak titulálni, mert aki fotózott már pár szettel, az nem hiszem, hogy jó szívvel tudná ezt bárkinek is ajánlani, kivéve ha Sony fan.
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
MrChris #47070 üzenetére
Az nagyon tetszik az M40-ben, hogy tud ugy sorozatot kesziteni, hogy tele vagja az SD kartyat, tehat amig nyomom a gombot, menti a kepet. Talan 3-4 fps csak, node az nekem eleg. Ezt pl. nem tudom, van-e az A6300-ban.
Igen, 4K-ban az AF egy tragedia, ahogy a videokat nezem. Igazan szornyu. A crop annyira nem zavar, szerintem azt tulelnem. Amit viszont 1080p lattam, az nagyon jo!
várakozással az a baj, hogy rövid az élet
meg itt a nyár, több a fotózásnak, videózásnak a lehetősége
Ez mondjuk igaz... de nem erzem, hogy azonnal el kell hajitanom a Nikonom, csak a "jo lenne valtani" erzes van.Jut is eszembe... van olyan forum, hogy "igy kezdj video vagassal foglalkozni"? Tanacsok kellenenek, mert a fiam ezt akarja, de en tokre nem vagom, mit-hogy...
(#47069) lajtika
+1
Vegyel 1 (vagy tobb) jobb objektivet! -
tvamos
nagyúr
válasz
MrChris #46961 üzenetére
En erzek kesztetest ra, hogy vegyek ehu A7mk2-t, de penztarcan nem erzi ezt a kesztetest. Meg szerintem az mar nagyobb is, meg nehezebb is. Tudom, hogy az A6300/M50-hez kepest nem sok a kulonbseg, de ott vannak az obik is.
Most rohadtul elfogyott az osszes boltbol az M50 dupla kit. (Meg a penzem is.) Remelem, oszre lesz egy csomo refurbished M50 fel aron, akkor az nekem pont tokeletesen jo lesz. Igy par honapig meg tiprodhatom rajta, meg biztosan toltenek meg fol az emberek kepeket, teszteket, videokat.
Az A6300 mar sok penz az EF adapterrel egyutt. De oszig meg sokminden lehet.
-
tvamos
nagyúr
válasz
MrChris #46950 üzenetére
Minden keppen kell az AF, mert lusta vagyok. Gyors AF kell, ami semmi keppen sem roszabb, mint a Nikon 1.
Az A7-et elvetettem. Nezegettem videokat, olvastam sokat a neten. Ami tetszene, az az A7mk2. Mondjuk a vazat meg ki tudnam fizetni, ha nagyon akarom... de obikkal etetni nem menne. Beszelgettem barataimmal is. Elolvastam Econ MILC ajanlojat. Arra jutottam, eleg lesz nekem az APS-C. Legalabb nem zavar, ha a regi obi torzit a szeleken.
Nem vetettem el a manualozast, csak 10-bol 1 kepet csinalok manualban. Nem ez a fo szempot vaz vasarlasakor. Meg amugy most sem hianyoznak a fancy feature-ok, csak a belenagyitas, meg a fenymeres, ami kell. (Ezeket mondjuk tudna a vaz, csak a firmware nem tamogatja, es gondolom nem is tervezi a Nikon, hogy beletegye, pedig gondolom egy kapcsolot kellene FALSE-rol TRUE-ra allitani a firmware forditasakor.... vagy valami ilyesmi.)
(#46952) Rapid136 válasza itouchfan (#46948) üzenetére
Az ingyen mindig jobb, mint a penzert. Es hat... mindenkinek meg van az ara, a kerdes, hogy megfizetik-e. Szerintem... -
Rapid136
őstag
válasz
MrChris #46945 üzenetére
Nem értem miről beszélsz? A fickó nem egy huszadik senki, évek óta dobta a Nikont és cserélte Sonyra.
Sonyval dolgozik modellfotótól az esküvőn át minden munkájában, az ügyfeleit nem érdekli hogy "demogéppel" csinálja a képeket -
Rapid136
őstag
-
PuMbA
titán
válasz
MrChris #46927 üzenetére
Igen, több dologban tényleg jobb a Sony, de nekem a Sony helyzetét ez a mondat foglalja össze a legjobban: [link]. A videóban egyébként a Sony A6300-at hozzák ki végső győztesnek, tehát nem lehet mondani, hogy elfogult, de sportfotónál a 80D-t választaná, mert ha kritikus munkáról van szó és kell a kép, akkor a 80D-vel megbízhatóbban kapja el a pillanatot. Nagyon sokan vannak ezen a véleményen, több ilyen videót láttam már, hogy a Sony számokban jobb, de még mindig ezért használnak többen Canikon-t, mint Sony-t
-
Rapid136
őstag
válasz
MrChris #46913 üzenetére
Nem is az élőkép a találmány hanem az egyre jobb EVF-ek, az hogy gyakorlatilag a keresőben tisztán, külső behatásoktól mentesen látsz minden infot, hisztogramot vagy a képbe nagyítva a fontos részleteket, esetleg a zebra funkcióval a túlexponált részeket, szinhelyesen, kontrollálva a mélységélességet, az expot.
Ezt a tükrös a felépítéséből adódóan nem tudja és jelenleg nem is látszik hogy esély lenne rá.
Ha az a cél hogy helyesen exponált képet készits akár amatőr vagy, akár haladó fotós akkor az EVF ebben nagy segítség. -
PuMbA
titán
válasz
MrChris #46882 üzenetére
Jó képek
Szerintem azért ilyen követő képeket könnyebb csinálni egy alsó közép DSLR-rel, mint MILC-cel, ugyanis én is alig bírtam követni és ha ebbe még beleszól a kicsit lomha EVF, akkor még nehezebb.
(#46879) vihartigris: Nem mondtam, hogy csak, hanem hogy könnyebb
Ezért visznek sokan sportra DSLR-t, hiába van MILC-ük. Egyszerűen jobbak (például a Nikon D500 fókusz rendszere ugyanaz, mint a D850-é), kivétel a legfelső kategóriás MILC-eket.
-
PuMbA
titán
válasz
MrChris #46851 üzenetére
"Akkor már csak azt nem értem miért állandó téma a DSLR fórumokon a front back fókusz probléma."
Ezt pont nem tudom
Én DPReview Canon fórumokat szoktam nézni meg az itteni Canon topikot, mostanában nem láttam ilyen gondot. Közvetlen környezetemben van 2db Canon (mindkettő 77D és mindkettőhöz 2 zoom és 1 fényerős fix obi van, ami az átlagos obi mennyiség egy ilyen alsó-közép géphez) és 4db Nikon DSLR (2db D3400, 1db D3300 zoommal és fényerős fix-szel és egy D850) és egyiknél sincs front back fókusz probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest