- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
AMD Power #12217 üzenetére
A jelenlegi gazolajarak mellett akkor sem eri meg dizelt venni, ha tortenetesen sokat jarsz. Ezert irtam, ha csak nem ajandekba kapod a gazolajat bele, akkor ne vegyel dizelt. Arrol mar nem is beszelve, hogy ennyi idos korukra mindben van vagy 250-300k km -megha nem is mutat annyit az ora -es ez csak evi 15-18k km futassal szamolva ennyi, ami tok normalis...-, amikor mar a kompresszio kisse khm...meg az adagolo is kezd khm...ennek majd az oszi/teli elso nagyobb hidegekben latod karat, amikor 3-4x kell izzitani, hogy beroffenjen. Es ezeken csak felujitassal lehet javitani, ami sulyos ammo. Lehet eleg "csak" porlasztocsucsokat cserelni, de az sem kifejezetten occso... Magasabb ra a KGFB, dragabbak az alkatreszek, a 60 lobol jo ha 50 megvan ennyi idos korukra. Szoval sehogy se jo dontes...azt meg felejtsd el hogy de mer a Swift szarul torik. Mind abbol az idoszakbol valo, amikor meg az NCAP toresteszt nem igazan volt mervado, ugyhogy...
3-400k-ert kapsz 10 ev koruli 1.0-s Swift-t, ~ugyanannyiert egy min. 15eves dizel, haaaat....
hobizoli
-
feel good
aktív tag
-
I_Am
veterán
válasz
AMD Power #12115 üzenetére
Tisztelendő dolog, hogy valaki tudja, hogy tanuló és nem vesz 500 lóerős gépet. De miért van az, hogy már a trabant határát súrolják az elképzelések. Én ha tanuló autót kell majd vennem gyereknek, egy középkategóriás gépet fogok venni. A kis gépekben félteném ha hibázik.
-
válasz
AMD Power #12112 üzenetére
"És mivel ez első autó lenne nem is kell ,hogy menjen. Nekem ez nem szempont."
Itt nem arrol van szo, hogy harom masodperc alatt legyen szazon, hanem arrol, hogy ne legyen veszelyesen lomha (17 evesen egy 900-as Zsiguli (1200-as, aminek rendszerint csak harom hengere ment
) volt alattam, tudom, hogy mirol beszelek).
-
NoLF
veterán
válasz
AMD Power #12108 üzenetére
anyumnak volt ilyen sokáig, 93as 1,8d, 4,5-5 literrel járt, haladni is lehetett vele ésszerű keretek közt, és az első féltengelycsuklókon kívül, amiket félévente cseréltünk, sosem volt vele semmi baj. még most is a családban van, a futóműalkatrész cseréken és kopó alkatrészeken kívül nem kellett még belenyúlni.
-
válasz
AMD Power #12104 üzenetére
Az teny, hogy a regi szivodizel blokkokat erosen tulterveztek, meg nem is nagyon fogyasztanak - persze cserebe nem is mennek (viszont veszettul fustolnek), ill. az, hogy milyen allpotban van a blokk, sokat nem szamit, ha az auto egyeb reszei bucsut intenek ennek az arnyekvilagnak.
-
NoLF
veterán
válasz
AMD Power #12102 üzenetére
felejtsd el. ez már nagyon régi, lehet hogy most épp nincs baja de hirtelen lesz, és nem is kevés. keresd aXXon kollegát, neki volt ilyen, gyorsan túladott rajta amíg ki nem rohadt alóla. a korrodálás egy dolog, (bár kinek van kedve körbelakatolni és lefújatni soksok ezerért egy ilyen öreg jószágot) de mechanikailag is sok baja lehet kevés idő után. és akkor még a motorról szó sem esett...
-
Sipi16
őstag
válasz
AMD Power #9472 üzenetére
Ha huzamosabb ideig a belső sávban 100-110-zel mész akkor le fognak tolni...
(Tanulóként is végig 130km/h-val mentem pályán.)Khelben: 2500-3000nél nyit a kályhacső és onnantól füstpamacsot okádik... Ha valaki tötyög előtted és megelőzöd akkor kap egy kis tüdőápolást...
-
-
péter007
senior tag
válasz
AMD Power #8491 üzenetére
mostanában már nem is annyival olcsóbb mert drágább mint a benga
egy érdekes adat hogy a renault 1.5 dci 106Le eszik 100km-en 5.6 liter gázolajat
míg az 1.6-os 115Le-s benzines 6.7liter benzint 100Km-en
ezek persze ugyanazzal a kasztnival (megne grandtour)
kicsit több mint 1 liter a különbség (jó mondjuk a dízel egy kicsit jobban megy bár nem jobb a gyorsulása 0-100) -
-
Füge007
senior tag
válasz
AMD Power #8421 üzenetére
Szia!
Nem rossz verda, bár ezek még hajlamosak a rohadásra, hátsócsomagtérajtó üveg sziegetelése körül szinte az összes. Porshe fejlesztésű motor van benne, sima nyolszelepes, központi injektorral. Amire oda kell figyelni hajlamos a váltóproblémákra, a működtető kulissza alul van(Volkswagen mintára) és ha kimegy a szimmering elgfolyik az olaj , száraz váltó meg hamar elszáll, nővéreménél az volt a legnagyobb hiba amit produkált. Ajtónyitó kilincseknél egy emelős szerkezet van, öntvény hajlamos a törésre, azt cseréltem benne, ja meg kipufogó rendszer csere volt(utángyártotat kapott). Mivel ezek mind behozott autók alkatrészutánpótlás nem a legjobb, Mo.-n nem forgalmazták. Bontóban vetten hozá a váltót, szerencsére a hamar találtam hozzá.
Alapvetően nem volt vele sok gond, ami volt azt meg írjuk a kora számlájára. Nővérem 6 évig hajtotta, ő nagyon szerette azóta is csak Seatjai vannak.
-
Gergello
addikt
válasz
AMD Power #7466 üzenetére
Én nem igazán értek hozzá, de 15 éves francia dízel 200k kilóméterrel
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1243007&command=ugras&screenwidth=1280 (mondjuk ezt épp törték)
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1729171&command=ugras&screenwidth=1280
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1740724&command=ugras&screenwidth=1280
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1685649&command=ugras&screenwidth=1280
-
Dumb
senior tag
-
lighty
tag
válasz
AMD Power #7355 üzenetére
Én a helyedben a peugeot-ot választanám:1.motorja dinamikusabb
2.több mint két évvel fiatalabb
3.legalább valami szine van,nem biztos,de lehetett a ford akár céges autó is régebben,tipikus üzletkötő autó profilja vanAmúgymeg,ilyen korban/árnál nem sokat számít a márka,inkább az állapot lehet a döntő,na meg hogy mennyit engednek eggyikből másikból.
Ja és mégvalami,a rendszáma a fiestának fiatalabb,ez több dologra is adhat okot,meg kell kérdezni mi az oka a rendszámcserének,import,céges autó volt,stb.
-
Hybryd
tag
válasz
AMD Power #7098 üzenetére
Menj egy tesztkört vele valamelyik kereskedésnél, úgyis az a fontos, hogy te milyennek tartod. Mondjuk a modellfrissítés előtti gányabb belül (ha korábbi kiadásokat nézegetsz), de vezetésre-térkinálatra nincs különbség.
A motorral-műszaki állapottal meg sajnos vagy kifogsz egy jót, vagy nem :-/ -
Gergello
addikt
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest