- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dokar
addikt
-
Gambit
őstag
válasz
Integra #12683 üzenetére
A beakasztás gyerekeknek való. A férfiak segédeszközök nélkül mennek manapság.
A képek amúgy viharban készültek, az eső talán még a lebutított képeken is látszik. Na, erre a szintre egy hét alatt felhoztam az egyik haveromat. Persze türelem az kell hozzá, mint mindenhez. De ezt gondolom nem kell magyaráznom.
-
Rick4
félisten
válasz
Integra #12558 üzenetére
ha ezt így gondolod, az a te bajod/ nézeted. ha eszerint cselekszel, akkor elérte a média- hoaxszolgálat, hogy eggyel kevesebb ember merje megtenni azt, amire egyébként lehetősége van..
tovább: ugyanez volt a szlovák rendszámokkal, mégsem tudtak semmit sem csinálni velük..nem tudom, mi kikészítő lenne ebben idegileg, ha tudod, hogy semmit sem találnak, nem hinném, hogy lenne miért aggódnod..
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Integra #12414 üzenetére
Nem nehez, csak kisse fura. Nem az, hogy vigyaz ra, mert az a resze normalis, vigyazzon is, csak hogy tud vki havonta 2k km-t elfurikazni egy masodik(!) autoval, mikozben vmikor keresi is a penzt, meg jar az elso otojaval is, amivel nyilvan tobbet jar, ha eccer az az elsodleges, meg nyilvan nem egyfolytaban otoban ul, azaz vmikor "el" is.
Meg azert havi 50-60k-t eltankolgatni csak a masodik autoba...hat igen, rosszabbul elunk, mint 4 eve.Na mind1, nekem kisse santitos, oszt kesz....
hobizoli
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Integra #12365 üzenetére
LOOOOL, az ijeneket de birom...
Telen nem hasznaltak, csak az ev 8-9 honapjaban...azaz 4 ev 32-36 honapja alatt sikerult 70k km-t menni vele, ez havi ~2k km egy masodiknak(!) hasznalt otoval...
Hiheto...
Ez napi ~65km. 8-9literes atlag fogyasztassal -hagyjuk mar a 6-7litereket, aki ijen otot vesz az nem 40-l gurigazni vette....- havi szinten 160-180liter benyo. Es persze sokat jasszolva tok siman bepussszantja 11-12litert is, sot...Es mikor dolgozott es elt es jart a masik, elsokent hasznalt otojaval?
Es azzal mennyit ment ez mellett meg naponta?hobizoli
-
Füge007
senior tag
válasz
Integra #12390 üzenetére
De ha sokalja a költségeket minek vesz bele ennyiért, hm.....?! Nem értem. Mindenesetre egy ilyen kis akkuért sok. A barátnőm Twingójába Varta silver line akkut 3 év garival 9500.- vettem, ami szerintem annyira nem gagyi termék. Lehet vannak hipi szupi akkuk, de minek, egy átlagos kiskocsiba?
-
Füge007
senior tag
-
MaciG
addikt
válasz
Integra #12365 üzenetére
Igazából a lényeg hogy jól nézzen ki
(ami mondjuk szubjektív), a másik meg ,hogy sportos legyen, legyen meg a vezetési élmény
Annyira nem értek még hozzá, de mivel pár év múlva úgyis az enyém lesz majd az autó (egyenlőre még "családi" lesz),azért érdeklődöm, hogy mégis melyiket kéne
-
Lejszi
senior tag
válasz
Integra #12170 üzenetére
elmondom neked hogy attól függetlenül, hogy nem szólok bele mindenbe szoktam nézni ezt a topicot, és hát ahogy láttam jópáran már kifejtették véleményüket, hogy számodra csak a honda létezik semmi más, az az Isten király autó.
azt, hogy mit jelent, hogy "mégis csak egy volvo", azt hülyeség is kérdezni, ha annyira über mindentudó vagy akkor tud6nád.
feel good: tényleg nem olcsó autó, azt aláírom.
-
Eagl3
veterán
válasz
Integra #12160 üzenetére
Neked van egyáltalán fogalmad arról, hogy miről beszélsz és mibe is kötsz bele?
Amit linkeltem M5-öt nem ajánlottam vagyis igen, de celica helyett és miért? Mert 200 000 Ft különbség volt és ég és föld a két autó.
"hát faszom szerinted miért adnak egy ilyen lerohadt m5öt szarért húgyért???"Gondolkozzál már el egy picit mielőtt baromságokat hordasz össze... szerinted 2 000 000 forint az szar meg húgy ahogy te fogalmaztál egy 15+ éves autóra?
Miből gondolod, h. az adott autó rossz műszaki állapotban van?
Én sem venném meg ezt az M5-öt mert nem tetszik úgy ha nem gyári.U.i.: Lehet sírva ülnél az autódba egy ilyen gép után
-
Lejszi
senior tag
válasz
Integra #12165 üzenetére
tudom, számodra csak a honda létezik
nem rossz, de léteznek más jó autók is azon kívül szvsz
Pl: Mondjuk a volvo v40 frontális törés teszten legyalázta az 5-ös BMW-t meg a Ford terepjáróját is és a Toyota terepjáróját is (forrás: Discovery channel)
Valamint ott fejlesztették ki a függöny légzsákokat és a volvokba tették kötelezővé.
Jah, és a volvo a saab-al egyetemben mégis csak a prémium kategóriába tartozik
Summa-summarum: A volvo király autó (hangsúlyozom szvsz)(természetesen az újabb modellekre vonatkozott amit irtam)
Na lejárt a "munka időm". byer
-
NoLF
veterán
válasz
Integra #12063 üzenetére
én nagyon sok ilyen gyárilag lefújt díszcsíkossal találkoztam már, ez nem mérvadó szvsz. a feliratok már inkább, bár nekem az lenne az első hogy eltávolítanám. km óraállásra nem is figyeltem
az ülésekről tényleg lehetne értelmesebb kép, meg esetleg a műszerfalról, motortérről
na mindegy, első ránézésre majdnem beleszerettem, de sajna hiába... -
erdoke
titán
válasz
Integra #12010 üzenetére
Nem kevésbé elegáns, mint a Legacy...
A végén az új Mazda6 lekommerszezésével még kovácsol egy kis hiteltelenséget magának.Szerintem semmivel nem áll közelebb a mostani Legacy a prémiumsághoz, mint a futó Mazda6. Persze utóbbi megintcsak nagyobb, bár nem annyival mint a Mondeo.
-
KrAt
veterán
válasz
Integra #11980 üzenetére
Mert itthon fater jár az Opellel melózni meg mindenhova, és azért néha nem jönne rosszul egy második autó.. Amúgy meg azért sem, mert ezt nagyfater mindig nekem tartogatta..
Emlék..
De amúgy jogos
És megkérek mindenkit, ne jöjjön azzal, h szar meg régi meg mittomén, dobjam ki, mert nem akarom..
-
KrAt
veterán
válasz
Integra #11927 üzenetére
Örököltem egy vasat (régi orosz csoda, Moszkvics Alekó
) nagyfateromtól.. (akit érdekel a sztori: [link]) és kéne egy olyan izé, amit kitöltök, és akkor bemegyek az okmnyirodába (vagy nemtudom hova) és akkor én leszek az üzembentartó
Nemtudom értelmesebben megfogalmazni sajna
-
-
-
Eagl3
veterán
válasz
Integra #11896 üzenetére
Én a crx-re gondoltam. Nem voltam túlságosan elájulva amikor mentem vele. Inkább féltem amikor más mellett ültem, de nem azért mert olyan erős volt, hanem mert az a kasztni nem nyújt abszolute biztosnági érzetet szerintem.
Az állapotukról meginkább ne is beszéljünk. Egykoron szép és jó volt mind, de most? Szét van taposva szinte az összes. Ami jó állapotba van, azt nem nagyon kapod meg. Ha veszel és költsz rá, akkor már vehetsz fiatalabbat és erősebbet akár. Szerintem nem jó vétel a crx. T1 kijelentése, hogy a bmw motor leáll... szerintem ezek a honda moorok előbb megálnak mivel jobban pörögnek és hamarabb kiöregszenek.
Persze nem kell félreérteni, én is szeretem a hondákat de lehet de nem valószínű, hgy előbb választanám mint egy BMW-t persze kinek a pap...
-
Vandit.
addikt
válasz
Integra #11820 üzenetére
Szerintem nincs ezzel semmi gond.
Jobb felni kell rá és annyi. -
Macka
veterán
válasz
Integra #11789 üzenetére
Most ez van fennt... De lehet, hogy következő is ez lesz, necces bevállalni az R888-at.
-
Viszlát
addikt
válasz
Integra #11757 üzenetére
Az RE050-en gondolkodtam én is. Gumis haver most Yokohama As01-et ajánl, 40ért tudná hozni, 235/40-es méretben...
erdoke: valahogy a Michelin-ekkel nincs jó tapasztalatom...
-
törölt tag
válasz
Integra #11683 üzenetére
Ez így van
, teszek fel majd képeket ha megjavul a netem.
Legnagyobb arc csapat, Gordon és társulata
, mintha a Pecsából jöttek volna egy koncentről.
Kurvajó arcok, mind feketében, vidámak, poénkodnak.
Haverral ezt beszéltük verseny után ezekkel kéne egy buliba összefutni.Ugye Jim Beam Black mint szponzor, alap.
Szerintem ezek verseny alatt se isznak tisztán semmit.
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest