- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
blazsey2 #5166 üzenetére
Köszönöm!
Most ott járok, hogy egy P2450H-t néztem (nagyon jó áron). 60-alatt.
De erről nem találok igazán semmit.
Mit szóltok hozzá?Eger környékén tudtok megbízható embert aki kalibrál, vagy bérelhető valahol készülék?
Nekem itthon, meg öcsémnek sem ártana az egyetemen csinálni. -
-
borisz_B
tag
válasz
blazsey2 #3378 üzenetére
Hy!
Igen, elsőre nekem is nagyon szokatlan volt a 21" CRT (1280x1024) után a 22 "-os FullHD lenovo L220xcW (1920x1200), és először nekem is kellemetlen volt a natívon a kis betük mérete, de laptopot is használtam, és így már könnyebb volt megszoknom a natívban való üzemeltetését, amin kiváló éleséget és kiváló tiszta kép-megjelenítést kapok cserébe!
Majd biztos, hogy Te is megszokod!
-
bozont
veterán
válasz
blazsey2 #3376 üzenetére
Igaz elsőre nagyon szokatlan. Én 19" crt + 1024x768 után váltottam 24" + 1920x1200-ra és először nekem is nagyon rossz volt, de a betűk méretét lehet növelni a felbontás állítása nélkül is. De kell 1-2 hét mire az ember hozzászokik. Mindenesetre én már vissza nem térnék a kisebb felbontásokhoz az biztos.
mod.: Kíváncsiságból kipróbáltam én is abban a felbontásban és nekem meg már az nem teszik, olyan hatalmas minden.
Viszont az 1680x1050 még úgy elmegy, de azon is elég nagy minden. Viszont azért ezeknél a felbontásoknál a kép már nem annyira éles mint natívban, de ezt nem is vártam az interpoláció miatt.
-
old_artist
addikt
válasz
blazsey2 #3370 üzenetére
Üdv!
Igen, mivel már kalibráltam ilyen 2494HS-t, ezért valamivel képben vagyok, és egy kicsit voilt időm "elszöszögni" mellette! Az biztos, hogy a fekete és fehér egyensúlyával "megküzdöttem" (mivel én is észrevettem ezen hiányosságát), de kompromisszumos beállítással sikerült egy viszonylag jó beállítást találni!
Az biztos, hogy a 24"-os TN-esek között a mostani árával (~63e) nagyon jó vétel!Természetesen várjuk majd a véleményezésedet is -
Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged