- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
CollerbladE
csendes tag
Köszi a választ mindenkinek.
Megnéztem a linkedet, de pár kérdés továbbra is marad. Megnéztem a VGAM kimenetét, és ugye arra simán ráillene a dual-link kábel. De ha most veszek egy sima 24colos mocsit. Akkor az dual kábellel tudni fogja a 75hz-t?? (vagy 85 ahogy néztem a vikit)A másik kérdés a vga. Nekem nem sikerült kicsikarni a 1920x1080as felbontást (60hznél nagyobb frekin) a 9600gt-ből (legalábbis az nvidia control panellel). Meglehet ezt csinálni valahogy? Mertha a vga nem képes 60hznél többet kiadni, akkor melyik az a vga ami tud ilyet ??
CollerbladE
-
dezz
nagyúr
Számlára is lehet használtat venni. A használtnál persze (legyen a használat akár csak 1-2 hónap) nem olyan erős az újdonság varázsa érzés, ami ugye a fogyasztónak nagyon fontos, ha nem a legfontosabb dolog...
A "vájtszemű" volt a provokáló (de legalábbis válaszra ingerlő), ha nem esett volna le. Önmagában nem az, de ilyen szinten használni igen.
Talán nem egészen mindegy, hogy mi mennyire környezetszennyező, és mennyire "erőltetjük" a környezetszennyezést. Talán te sem azért tanulsz, hogy a gyerekeid egy élhetetlen világban éljenek, vagy ha ez cseppet sem izgat, akkor az talán igen, hogy már akár 50-es, 60-as éveidet is ilyenben töltheted, nyugdíj, lakás, élelem, sőt tiszta víz nélkül elég érdekes lesz... Attól, hogy az emberek jó része idióta (és lesz@rja ezt az egészet), még nem kell mindenkinek az lennie. Szerintem.
Te inkább a kivételt erősíted, a legtöbben csak webeznek és játszanak... (Apropó játék: aztán csodálkoznak, hogy a középkat. videokártyájuk lassú az 1920-as bontáshoz...)
-
dezz
nagyúr
Mond az a szó neked valamit, hogy provikáció?
Egyébként meg van értelme, mert lassacskán megértik az emberek, hogy nem a képméret a legfontosabb szempont (meg a trendi dizájn)... Azt is hozzátenném, hogy az LCD gyártás súlyosan környezetszennyező, így sokkal okosabb dolog inkább ritkábban venni egy igazán jót, és azzal jó ideig ellenni, mint 1-2 évente cserélgetni a szarokat (mert az eggyel nagyobb méret is "megfizethetővé" vált, meg hátha a következő jobb, de persze nem)... Az utolsó mondatod meg egyszerűen nem igaz.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest