- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
vizcsap #20995 üzenetére
Ami érdekes az AX3-al kapcsolatban. Az oké, hogy USA beállításban ad vagy 28dbm-el. Viszont például 2.4GHz-en kettővel kevesebb catorna van, mint magyar vagy bármely más EU-s beállítással. Brazíl beállításban viszont csak asszem 16 dbm? Ugyanez az AC3-nál úgy néz ki, hogy USA 25dbm, Brazília 25 dbm. De ez 2.4GHz. Döntsék már el mit akarnak.
-
válasz
vizcsap #20992 üzenetére
Viszont ha más valaki is adna azon a frekin akkor nem lesz wifid. Lehet most jó,de egyszer csak nem lesz wifid mert valamit érzékel(radar,kalóz wifi) és nem indul el az AP. Több ap,kábel vagy wifi 6e AP. Ott több sáv van és új még. Nem hinném hogy bárki zavarna
Magyarországon elég rendes a hatóság. De ha a radar sáv tiltott azt tartsuk be rendesen.Én ezt mondom.
-
IDM
tag
válasz
vizcsap #10653 üzenetére
Hali,
ha jól értem a Syno és a Mediaplayer is a TP-Link-hez (switch) kapcsolódik..."A setup így néz ki (lebutítva):
hAP ac2 --> TP-Link switch <-- Synology NAS, médialejátszó Coreelec-el"Egy LAN hálózat van, ha egymással "beszélgetnek" annak mi köze van a routerhez (MikroTik)?
-
vizcsap
tag
válasz
vizcsap #10649 üzenetére
Úgy néz ki sikerült megoldani a problémát, bár nem úgy, ahogy szerettem volna.
A Coreelec log-jában azt írja indításnál, hogy nem találja az nfs megosztást:
Process directory 'nfs://192.168.X.XXX/XXXXX/XXXXX/Movies/' does not exist - skipping scan.Van egy olyan beállítás a Coreelec-ben, hogy várja meg a hálózatot indításnál. Ezt bekapcsoltam és voilà, működik...
Már csak azt nem értem, hogy ezt miért nem kell bekapcsolni egy kb. 7 éves TP-Link routernél, a Mikrotik-nál meg nem tudom megoldani máshogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest