- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizcsap
tag
Sziasztok!
1-2 hónapja van egy hAP ac2-m és egy problémát nem tudok megoldani, remélem tudtok ötleteket adni, mi nincs beállítva.
A setup így néz ki (lebutítva):
hAP ac2 --> TP-Link switch <-- Synology NAS, médialejátszó Coreelec-elA médialejátszóba NFS-el van mountolva pár, NAS-on megosztott mappa, amiben filmek vannak. A médialejátszó látja a NAS-t, látja a megosztott mappákat, miután becsatoltam a mappát mindegyik filmet le tudom játszani.
Van egy olyan beépített funkciója a Coreelec-nek, hogy indítás után nézze át a csatolt tárhelyeket és ha új tartalom van, azt szkennelje be, töltse le az új film(ek) képét, miről szól stb. Nálam ez a szkennelés nem indul el magától. Ha manuálisan indítom el, akkor működik a szkennelés, de automatikusan, bekapcsolás után nem.Az előző routeremmel, ami egy TP-Link 1043ND volt ilyen probléma nem fordult elő. Kíváncsiságból visszacseréltem a két eszközt és a bekapcsolás utáni szkennelés azonnal elindul a TP-Link-en, úgyhogy ebből arra következtetek, hogy valami nincs jól beállítva a Mikrotik routeren.
Van valakinek ötlete?
A Mikrotik kezdeti beállítását ez alapján csináltam: http://skory.gylcomp.hu/mikrotik/mikrotik.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest