- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Értem, köszi!
Viszont most csak akkor érem el a NAS-t távolról ha a tűzfal szabályokból kiszedem a 80-as portot. Az alapbeállításokban ez nyitva van ezek szerint, vagy valami olyan autentikációt akarna használni a WD app amit én letiltottam? Próbálkoztam a korábban itt is említett és a leírásodban is szereplő port forward-al, de úgy néz ki valamit rosszul csináltam, mert egyenlőre azzal sem megy..
jerry311: oké, itt nemcsak a mikrotikre gondoltam, hanem úgy általában a routerekre. Nyilván mindegyiket biztonságosabbá lehet tenni, mint az alapbeállítás csak kérdés, hogy ez mennyire szükséges, vagy sem. Tipikus minél többet tudunk róla, annál inkább leszünk paranoiásak?
Új hozzászólás Aktív témák
- DXRACER Prince L gamer szék
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest