- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Értem, köszi!
Viszont most csak akkor érem el a NAS-t távolról ha a tűzfal szabályokból kiszedem a 80-as portot. Az alapbeállításokban ez nyitva van ezek szerint, vagy valami olyan autentikációt akarna használni a WD app amit én letiltottam? Próbálkoztam a korábban itt is említett és a leírásodban is szereplő port forward-al, de úgy néz ki valamit rosszul csináltam, mert egyenlőre azzal sem megy..
jerry311: oké, itt nemcsak a mikrotikre gondoltam, hanem úgy általában a routerekre. Nyilván mindegyiket biztonságosabbá lehet tenni, mint az alapbeállítás csak kérdés, hogy ez mennyire szükséges, vagy sem. Tipikus minél többet tudunk róla, annál inkább leszünk paranoiásak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest